Ebbe a fórumba CSAK EREDMÉNYEK kerüljenek, jó?
(A többit ki fogom törölni, bocsi)
Írjuk be, hányadik nap, hányadik mínusz kiló.
Hozzászólásokat privát üzenetben, vagy másik topikban, ha lehet!
Csak azért lenne jó egy ilyen topik is, hogy a most kezdők lássák, meddig lehet eljutni és mennyire más és más mindenkinél a hatás.

fórum: 

hozzászólások

Apropo, azt elfelejtettem beirni hogy a derekam 7 cm-rel keskenyebb lett. Hogy ez miert fontos, mert az izomzatnak nehezebb a sulya mint a zsirnak, viszont a zsirnak nagyobb a terjedelme mint az izomzatnak. Ezert fontos a cm-es meres is. :-))))

Sziasztok!

Én 67 kg-ról indultam, a célom 58kg lenne. Most van a 12.napom és 4 kg már lement. Remélem ez így folytatódik és később sikerül is megtartanom, bár a gyümölcs nagyon hiányzik...
Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok!!!

Sziasztok!

Négy hete kezdtem el 77kg-ról. Most vagyok 68kg.
Tehát -9 kg. Hurrá!!!!!!!!
Mindenkinek ajánlom a sportot és is inteziven sportolok. Heti négy nap az edzőteremben- 20-25perc bicaj és 20 perc futás utána erősítés. A mozgás kilendít a stagnálásból, ja és szedek még CarniX zsírégetőt (Lkarnitin), amit egyébként Atkins papa is ajánl.

Sziasztok!

Én csak 55,2kg-ról indultam anno,február elején.
Rövid idő alatt lement rólam 3 kg,aztán semmi.Rövid stagnálás után következett még 2,2kg.
Most kereken 50kg vagyok és még jó lenne lefelé lépni.Röhely,de ennyi kg mellett is lehet amorf az ember lánya.Az volt a legjobb amikor kifogytam a ruháimból.Ennek csak életem párja nem örült annyira,illetve örült,s közben megkérdezte,hogy pontosan mennyi pénzre lenne szükségem?!Megnyugtattam,hogy csak 1 nadrágot kéne vennem.Majd utána jöhet a többi!!!

Az az igazság, hogy semmilyet.Annyit kellene még leadni,hogy egyenlőre nem merek mégcsak Atkins éddességet sem enni.Szerintem Én vagyok az egyetlen,aki szóról-szóra betartja a diétát! Az 1 hónap alatt abszolút nem bűnöztem, és remélem,hogy ezután is sikerül ezt betartani.:)

Ma telt le a második hét az első szakaszból.El vagyok keseredve mert összesen csak kettő kg-ot fogytam.Ha valaki tud válaszoljon,hogy ha még 13 kg-ot kell fogyjak akkor tovább mehetek-e a második szakaszba, vagy az elsöt kell folytassam?Vagy nagy az anyagcsere ellenállásom és a Kekwick diétával kellenem kezdenem ? Sajnos mozogni nem nagyon tudtam mert fáj a derakam.Ma annyira elkeseredtem,hogy megettem egy egész doboz csokit.

Ne kesereggy el!! Maradj még az első szakaszban egy darabig!! Hidd el megéri!! Mozgás fontos, nekem is fáj néha a hátam, ezért úszni szoktam! Az a legjobb!!
Kitartás, előbb vagy utóbb eléred a célodat!!!
ui: az összes otthon lévő édességet húzdd le a wc-n!! :o)

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára