fitness

Popsiformálás hatékonyan

Popsiformálás hatékonyan

Az emberi test legerősebb izmával, a nagy farizommal, musculus gluteus maximus néven is találkozhatunk egyes fórumokon, bár a latin elnevezés már csak szakemberek körében használatos. A maximus az izom méretére és erejére utal, akárcsak a Gladiátor című film római hadvezérének neve.

A farizom meghatározó idomként rajzolódik ki testünkön, amit a köznyelvben fenéknek hívunk. A lényeg nem az elnevezésben van, hanem abban, hogy törődünk-e vele. Elméletileg ez csupán egy izomcsoport a több százból, amely szervezetünket alkotja, és egy abból a tucatból, amelyek esztétikusabb külsőt kölcsönözhetnek nekünk. A kitüntetett figyelmet talán a domborulata miatt érdemelte ki. Domborulata viszont csak abban az esetben van, ha dolgoztatjuk. E nélkül bizony elsatnyul, elfedi a zsírszövet és búcsút mondhatunk esztétikus hátsónknak.

A formás lábak titka

A formás lábak titka

A legtöbben azokat a testrészeinket szeretjük edzeni, amelyek már eleve fittek és erősek, és sajnáljuk az időt azokra a területekre, amiken igazán dolgozni kéne. Mivel a nők többsége deréktól lefelé küzd problémákkal, a lábak formálása túl könnyen esik a nem-szeretem kategóriába.

Persze, hálás dolog gyors eredményeket látni a tükörben, de a testformálás csak egészként, harmóniában teljes. És gondolj csak bele, milyen jó érzés nekiiramodni egy hirtelen futásnak, elképzelni, ahogy a láb izmai megfeszülnek, kirajzolódnak. Ha tudatosan nekifogsz egy rendszeres, láb- és farizmokat célzó programnak, előbb-utóbb gyönyörködhetsz is az eredményben. Nem az számít, milyen gyorsan, hanem az, hogy haladsz, és kitartó vagy.

A sportoló titkos fegyvere – Rubint Réka is Nike Pro-ban edz

A sportoló titkos fegyvere – Rubint Réka is Nike Pro-ban edz A Nike Pro alámez a sportolók álma. Mind az egyéni, mind a csapatsportok terén sikeresen vizsgázott. Hogy mégis mi volt a gond vele? Csak annyi, hogy női változatban nem volt kapható! Ezt az apró csorbát most kiköszörülték és ezt a kiváló technológiával ellátott terméket elsőként a magyar hölgyek közül Rubint Réka fitneszedző tesztelte.

A sport napjainkban gyorsabb, intenzívebb és keményebb teljesítményt kíván a játékosoktól és sportolóktól, mint valaha bármikor. A sportolók ezért a sportruházatban keresik azokat a technológiákat és újításokat, amelyek révén fizikai vagy lélektani előnybe kerülhetnek ellenfeleikkel szemben. A Nike Pro alsómezt ennek megfelelően a játékosok teljesítményigényeihez alakították ki, a sportolók tapasztalatai és véleményei alapján tervezték meg.

A legjobb okok a testmozgásra

A legjobb okok a testmozgásra Nehéz elképzelni, miért nem fordítanak az emberek több gondot arra, hogy fittek legyenek, ahhoz képest, hogy mennyi tudás van a birtokunkban manapság a testmozgás előnyeiről. Ez a fiatalság forrásához vezető út, és kétségkívül az egyetlen maradandó módszer arra, hogy megváltoztassuk alakunkat, erőnlétünket és energiaszintünket. Ráadásul az egészségre gyakorolt, bónuszként kapott kedvező hatása évekkel hosszabítja meg az életet.

Legyen szexi hasad 6 hét alatt!

Legyen szexi hasad 6 hét alatt!

A hassal az a baj, hogy állandóan szem előtt van. Valljuk be: a nagykabátot kivéve szinte minden ruhadarab sejteti, vagy láttatja: itt bizony pocak van... Aki nem a kockásításra hajt, az is szereti, ha lapos a hasa. És mennyivel egyszerűbb nyáron trikóba-naciba bújni, mint gondosan válogatni a lepel fazonú ruhákat, ami elrejti azokat a fránya hurkákat!

Lesújtó hírem van a has laposításával kapcsolatban: dolgozni kell rajta. Keményen, rendszeresen és sokat. Ha abban reménykedsz, hogy a karcsúsító zselék és a „tedd-a-hasadra-amíg-tévézel” típusú ketyerék megoldják a problémát, nagyot fogsz csalódni.

Viszont tanácsainkat követve nemcsak a has (és környező részek) térfogatából veszíthetsz, de valóban feszesebbé teheted az izmaidat, és a párnácskák alól előcsalogathatod azokat a bizonyos kockákat.