A sportoló titkos fegyvere – Rubint Réka is Nike Pro-ban edz

A sportoló titkos fegyvere – Rubint Réka is Nike Pro-ban edz A Nike Pro alámez a sportolók álma. Mind az egyéni, mind a csapatsportok terén sikeresen vizsgázott. Hogy mégis mi volt a gond vele? Csak annyi, hogy női változatban nem volt kapható! Ezt az apró csorbát most kiköszörülték és ezt a kiváló technológiával ellátott terméket elsőként a magyar hölgyek közül Rubint Réka fitneszedző tesztelte.

A sport napjainkban gyorsabb, intenzívebb és keményebb teljesítményt kíván a játékosoktól és sportolóktól, mint valaha bármikor. A sportolók ezért a sportruházatban keresik azokat a technológiákat és újításokat, amelyek révén fizikai vagy lélektani előnybe kerülhetnek ellenfeleikkel szemben. A Nike Pro alsómezt ennek megfelelően a játékosok teljesítményigényeihez alakították ki, a sportolók tapasztalatai és véleményei alapján tervezték meg.

A legjobb okok a testmozgásra

A legjobb okok a testmozgásra Nehéz elképzelni, miért nem fordítanak az emberek több gondot arra, hogy fittek legyenek, ahhoz képest, hogy mennyi tudás van a birtokunkban manapság a testmozgás előnyeiről. Ez a fiatalság forrásához vezető út, és kétségkívül az egyetlen maradandó módszer arra, hogy megváltoztassuk alakunkat, erőnlétünket és energiaszintünket. Ráadásul az egészségre gyakorolt, bónuszként kapott kedvező hatása évekkel hosszabítja meg az életet.

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára