Karácsonyi angyalképző

Karácsonyi angyalképző

A Karácsony igazából a szeretetről, kellemes családi összejövetelekről és az ünneplésről szól. A színfalak mögött pedig lázas szervezkedés, bevásárlás, tenger házimunka zajlik, és ez sokszor meglehetősen embert próbáló feladat. Az alábbi tippekkel abban próbálunk segíteni, hogy több energiád maradjon élvezni az ünnepeket.

Te jó ég, mindjárt Karácsony! – Ötletek a boszorkánykonyhánkból

Te jó ég, mindjárt Karácsony! – Ötletek a boszorkánykonyhánkból

Gyakran előfordult már velem is, hogy az utolsó pillanatban kaptam a fejemhez. Ráadásul megveszek néha olyan dolgokat is, ami végül sosem talál gazdára, pedig van sokkal jobb megoldás! Keresek egy hobbyboltot, ahol minden olyan dolgot fellelhetek, amiből kedves, személyes ajándékot készíthetek. Itt van például az üvegfestés, de a levegőn kötő (nem kell kiégetni) agyag is remek alapanyag!

Csábítás lowcarb módra

Csábítás lowcarb módra

Tudod, miért ad mindenki csokoládét, bonbont Valentinkor? Mert a csokoládé egy afrodiziákum, azaz vágykeltő szer. A Valentin-nap pedig egy jó alkalom arra, hogy az élet érzéki oldalát is megünnepeljük…

Az afrodiziákum egy olyan étel, ital, fűszer vagy illat, amiről úgy tartják, hogy felébreszti a vágyat és a szenvedélyes érzelmeket. A nevét Aphrodité, a szerelem és szépség görög istennője után kapta, és egyáltalán nem csak a kiváltságosok tudománya ilyen ínycsiklandó elemekkel varázsolni.

Állítólag a libidó és a csokoládé kéz a kézben járnak. Már 1500 éve, az azték és maya kultúrákban is ismerték ezt a krémes, érzéki csemegét. A csokoládé feniletilamint tartalmaz, ami „köztudottan” elősegíti azt az eufórikus érzést, amit a szerelemben tapasztalunk.

10 megoldás arra, hogyan legyél energikusabb

10 megoldás arra, hogyan legyél energikusabb A tél közepén már elsem hisszük néha, hogy lesz még tavasz. Messze van még a napsütés, az eper, az átmeneti kabát. Ilyenkorra összes tartalékainkat feléltük, szép kis téli fókazsírt gyűjtöttünk magunkra (biztos, ami biztos), és energiaszintünk mutatója a padlóhoz közelít. Bár a napok hosszabbodnak, hideg van, és szürkeség mindenhol, és talán ilyenkor érjük el a negatív csúcsot éves szinten az fizikai erőnket tekintve. Van néhány hasznos ötletünk, hogyan turbózd fel magad, hogyan keltsd új életre a tested, amíg a tavasz ezt magától meg nem teszi.

Robbantsunk! 1.

Robbantsunk! – 1. rész

Kéne egy kis energia? Unod már, hogy munka után fáradtan rogysz le otthon, és még a házimunka is hátra van? Annyi mindent szeretnél csinálni, de egyszerűen nem jut rá időd? Vagy úgy érzed, loholsz az élet után? Jó hírem van. Erre mind van megoldás!

A tervezés ereje

A világ akkor működik rendesen, ha mi irányítjuk az életünket, és nem az életünk minket. Te, és kizárólag te döntöd el, mit teszel, mire fordítod az energiád, és mikor milyen irányt vesz az életed. Ha most csendes zúgolódásba kezdesz, akkor csak játszadozz el a gondolattal, hogy ez így van. A tervezésnek az a célja, hogy segítsen dönteni bizonyos helyzetekben, hogy fókuszálni tudd az energiád, hogy szokásokat vezess be az életedbe, és hogy a káoszból harmóniát teremts.

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára