A sportoló titkos fegyvere – Rubint Réka is Nike Pro-ban edz A Nike Pro alámez a sportolók álma. Mind az egyéni, mind a csapatsportok terén sikeresen vizsgázott. Hogy mégis mi volt a gond vele? Csak annyi, hogy női változatban nem volt kapható! Ezt az apró csorbát most kiköszörülték és ezt a kiváló technológiával ellátott terméket elsőként a magyar hölgyek közül Rubint Réka fitneszedző tesztelte.

A sport napjainkban gyorsabb, intenzívebb és keményebb teljesítményt kíván a játékosoktól és sportolóktól, mint valaha bármikor. A sportolók ezért a sportruházatban keresik azokat a technológiákat és újításokat, amelyek révén fizikai vagy lélektani előnybe kerülhetnek ellenfeleikkel szemben. A Nike Pro alsómezt ennek megfelelően a játékosok teljesítményigényeihez alakították ki, a sportolók tapasztalatai és véleményei alapján tervezték meg.
A Nike Pro hálós anyagból készült szellőzőbetéteket alkalmaz az erősebben felmelegedő testtájakon, a hát felső részén és a hónaljrészen. Ezzel lassítja a testhőmérséklet növekedését, tehát a sportoló hosszabb ideig képes kényelmes módon jó teljesítményt nyújtani.

A Nike Pro a Nike által szabadalmaztatott Dri-FIT technológiát alkalmazza, amely a test felszínéről a ruházat külső felületére vezeti el az izzadságot, mely onnan könnyen elpárolog. A nedvesség elvezetése révén csökken a ruha súlya, így a sportoló tovább élvezheti a száraz és kényelmes viselet előnyeit.

A Nike Pro ruházat puha, rugalmas, mikroszálas anyagból készül, amely szorosan tapad viselője testére, így nyomást gyakorol az izomzatra és kiemeli a testalkatot. A maximális kényelem érdekében a ruhadarab csőszerű szabással készült, ami azt jelenti, hogy a törzs oldalsó részén nincs varrás. A váll- és nyakrészen futó varrás lapos öltésű, így nem dörzsöli a bőrt.

Lényeges szempont, hogy a Nike Pro nemcsak a fizikai teljesítményt segíti nagymértékben, hanem kis súlyával és azáltal, hogy a testre feszül, lélektani előnyt is nyújt, hiszen viselője érzi, hogy segítségével nagyobb sportteljesítményre képes.

A termék női változatát hazánkban Rubint Réka, a népszerű fitneszedző tesztelte, aki előszeretettel viseli az edzéseken és az órákon. „Szinte nem is érzem a súlyát, hihetetlen módon vezeti el az izzadságot, egyszerűen kényelmes a viselete és kirobbanó formában érzem magam tőle”, nyilatkozta Rubint Réka, aki itthon a nemzetközi sztárok mellett képviseli majd a terméket.

További információ a www.nikepro.com weboldalon

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára