Megereszkedett bőr

Sziasztook :) ! 18éves srác vagyok. 55 kilót fogytam viszonylag nagyon rövid idő alatt. Ezt fogyókúrával, egyéni étrendel és edzéstervel értem el. Most viszont kérnék tanácsot, segítséget tőletek. A pocimon megereszkedett a bőr. Mit tudok ellene tenni? Úgy tudom, hogy ebben a korban még nagyon jól összehúzódik a bőr, mivel fiatal vagyok és rugalmas a bőr. Szóval szeretnék pár tanácsot kérni. Edzem a hasizmomat, és rendszeresen sokat járok futni. 12-18 km. 1-2óra rendszeres folyamatos futás. Kérlek szépen segítsetek! Előre is köszönöm szépen. Sziasztok!

fórum: 

Fogyiklub indul

Kedves Mindenki, aki fogyiklubozna!

Segítsetek légyszi ötletekkel, hol kluboznátok szívesen? Mivel nem tudom, menniyen jövünk össze hirtelen, meg vagyok lőve a helyszínnel, pedig már úgy elindítanám ezt a dolgot! Kávézó - vajon tudunk-e majd beszélni? Vmelyik művház? Egyéb hely, ahol mindenki hallja a másikat, esetleg az időnként meghívott előadót? Bármilyen kérés, kívánság, ötlet a fogyiklubhoz?

Küldjétek, várom!

fórum: 

Új élet

Ma teljesen kiábrándultam a karácsonyból. Anyósoméknál voltunk ebédelni, és a sógorommal sikerült összevesznünk.Mi felajánlottuk a férjemmel, hogy segítünk, ha kell akár éjjel is, erre elkezdett ordítani, hogy ahogyan mi a segíteséget gondoljuk, úgy nekik nem kell....... Furi egy dolog volt, és nem szólt hozzám egész nap, mert meg volt sértve, mivel mondtam neki, hogy mi a segítségünket ajánlottuk fel bármilyen formában, ő meg kiélezte egy szitura. Na mindegy!!!!

fórum: 

Pár nap alatt laposabb has?

Nincs valakinek valami ötlete, hogy mit egyek a héten?
Pénteken bál lesz, és szeretném, ha nem feszülne annyira a ruha a hasamon!
Tudom, hogy nem várhatok csodát, de egy kis apadást nem lehet elérni pár nap alatt?
A szénhidrátokat teljesen kizártam, és eddig kefirt meg felvágottakat ettem csak!

Segííítsetek léccccci!

fórum: 

Vádligondok: segítség!

Sziasztok! Ha valaki tud, légyszi segítsen. A problémám: hosszú kitartó küzdelemmel nagynehezen leadtam több felesleges kilót, de a vádlimról nem fogytam és így aránytalan lett a testemhez képest! nem hordhatok szoknyát és hiába mozgok, járok zsírégető edzésekre, onnan nem fogyok. Segíts, ha tudsz!

fórum: 

Mit ettem 2005.04.18.óta Atkins diétám alatt

Aki igényli a segítséget szívesen megküldöm az e-mail címére.
Én azt szerettem volna bebizonyítani,hogy a fogyókúrához semmi szükség,mozgásra,tornára,gyümölcsökre,zöldségfélékre,de speciális édesítőkre és sütőkeverékekre sem.Csupán akaraterőre !
22 hét alatt -11 kg
Üdv és kitartást kívánok mindenkinek.
Pirko

fórum: 

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára