Sziasztok! Ha valaki tud, légyszi segítsen. A problémám: hosszú kitartó küzdelemmel nagynehezen leadtam több felesleges kilót, de a vádlimról nem fogytam és így aránytalan lett a testemhez képest! nem hordhatok szoknyát és hiába mozgok, járok zsírégető edzésekre, onnan nem fogyok. Segíts, ha tudsz!

fórum: 

hozzászólások

sziasztok! szeretnék ebben a témakörben némi segítséget nyújtani/mármint szakmailag,mert ezzel foglalkozom,tesi tanár vagyok/A vádli ,de minden egyéb izomcsoport fogyasztása?vékonyítása ,nagy szériaszámban végzett ,sok ismétlésszámmal elkövetett gyakorlatokkkal lehetséges.Lemagyarítva ,ha neked pl. a vádlid vastag/ami sajnos a csontozat és izületi rendszer formájából is adódhat/akkor egyszerűen egy deszkára állva fél lábbal lábujjhegyre állsz 16 x és utána a másikra helyezve a testsúlyt megismétled/akár az ajtófélfánál/10 sorozatban.A bringáról annyit ,hogyha kifejezetten figyelsz arra ,hogy csak a lábujjaiddal tekerj akkoor eléggé jól hat a vádlira is.Remélem tudsz valamit alkalmazni belőle,ha van kérdésed nyugodtan írj,próbálok válaszolni.Egyébként a fogyás nem globálisan aza egész testen indul el hanem a legkönnyebben mobilizálható zsírraktárakkal épül le először,a te számodra sajnos a lábon és kézen lévő tartalék nem ezek közé tartozik,de ha kitartó vagy akkor onnan lemegy,a mozgás csak arajzolatát adja meg az izomnak ,ha már nem fedett.puszó kati

Kisebb tévedés van itten a biciklivel kapcsolatban.
Én elég sokat bicózok, amikor nem lyukas a kereke...csak hogy említsem, ha valaki alkalmanként jár el bicózni és nem folyamatosan, akkor egyet fog elérni a comb növekedését :)

Amúgy a bicikli vádlira nem jó.
A bicikli a combot és a feneket, elsősorban a feneket formálja.
Tekerj naponta 20 km-t, aztán visszatérünk rá :)

Vádlira gyakorlat:
futás, ez mindenhonnan fogyaszt
célirányosan pedig:
mellmagasságban kapaszkodj meg valamibe- bútor ilyesmi.
aztán lábújjhegyre állás ezt úgy 4x50-szer.
Elsőre soknak tűnik, de sokat is kell csinálni belőle.
Később, ha már nem fárasztó a 4x50 (két-három naponta) akkor lehet csinálni u.ezt -ha jó az egyensúlyérzéked- kisebb súllyal, kapaszkodás nélkül.

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára