Nincs valakinek valami ötlete, hogy mit egyek a héten?
Pénteken bál lesz, és szeretném, ha nem feszülne annyira a ruha a hasamon!
Tudom, hogy nem várhatok csodát, de egy kis apadást nem lehet elérni pár nap alatt?
A szénhidrátokat teljesen kizártam, és eddig kefirt meg felvágottakat ettem csak!

Segííítsetek léccccci!

fórum: 

hozzászólások

Persze lehet radikális semmit nem evéssel, lébjöttel és egyéb nagyon egészégtelen és rossz közérzetet biztosító módokon valami minimálisat leadni, de látványosat nem nagyon.

Én inkább a rafinált öltözékre (fekete felső, világos alsó esetleg mély dekoltázs ami elvonja a figyelmet, egy pulóver vagy boa a vállra ami két oldalt lelógva slankít) szavazok.

De a legjobb a fűző, - vannak modern fűzők melyek nem egészségtelenek, a gerincnek is jót tesznek, és ha nem húzza valaki túl és nélkül akkorr még nem is kényelmetlenek. Ja és nagyon nőiessé teszik az alkatot, a bordákat stb is olyan irányba igazítják, viszonylag gyakori viselés után olyan alkatod ad hogy még dögösebb lesz a túlsúlyos nő így mint egy vékonyka, no és a gyomorméretet is szűkíti - nem kell drága gyomorműtét:).

Szerintem a mai fűzők már nem olyan drasztikusan szorítanak el, mint anno nagyanyánkat.
Vannak kényelmesek is, bár nekem csak egy darab van és még sosem vettem fel, mert félretettem igazán különleges alkalomra :))))
A lényeg, hogy a fűzőt tényleg lehet hordani kis kabátka alatt, de olyat ami nem átlátszó, meg nem is sejtet, mert az igen hamar közönséges tud ám lenni.
Amúgy fűzőt bármelyik jobb fehérneműs boltban kapsz.
Az árak 5.000-től felfelé. Láttam már 41.000-ért is :)))
Szóval nem olcsó mulatság, de megéri a beruházást.

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára