Hozzávalók: 
(2 adag) 1/2 csésze (1,6 dl) natúr fehérjepor, 2 evőkanál búzasikér, 1 evőkanál szójaliszt, 1 tojás, 1/8 csésze víz, csipet só.
Elkészítés: 

Keverd össze a száraz hozzávalókat, a tojást pedig verd fel. Add a tojáshoz a vizet, és öntsd a lisztes keverékhez. Gyúrd jól össze, nyújtsd ki, és vágd metéltre, vagy kockára (esetleg told át tésztagépen). Lobogó vízbe dobva főzd 1-2 percig, de ne főzd túl, mert kemény lesz. Szűrd le, locsold meg kevés olajjal vagy vajjal, és fogyaszd szósszal, sajttal, bármivel.

Nettó CH: 
Szénhidrátmentes fehérjepor esetén, az egész receptben: 6,5 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára