Receptek:
Hozzávalók:
Alap: tetszőleges típusú hússzeletek.
Szósz: 4,5 dl cukormentes paradicsomszósz, oreganó, bazsalikom, fokhagyma- és vöröshagyma por (vagy 1 evőkanál pizza-fűszerkeverék).
Feltét: 30 dkg vegyes reszelt sajt (pl. mozzarella, cheddar, trappista), 1 dl darabolt hagyma, 1 dl zöldpaprika.
Elkészítés:
Alap: A vékonyra klopfolt hússzeleteket fektesd egy pizzatepsi aljára. Fűszerezd sóval vagy szósszal, süsd kb. 10 percig. Ha lyukak keletkeznek, akkor tömd be őket hússal, és süsd még tovább.
Szósz: A paradicsomszószt keverd össze az oreganóval, a bazsalikommal, a fokhagyma- és a vöröshagyma-porral (vagy a pizza-fűszerkeverékkel).
A megsült alapra rétegenként háromszor tegyél szószt és feltétet, felülre sajtot. Addig kell sütni, amíg a sajt kicsit meg nem barnul. Szeleteld 8-felé.
Nettó CH:
Az egész receptben (6 adag): 33 gramm
- 12064 reads