Cappuccino puding | lowcarb magazin

Cappuccino puding

Hozzávalók: 
(8 adag) Egy evőkanál nescafé, 1/2 dl kakaó por, 2 evőkanál cukornak megfelelő mennyiségű édesítőszer, 1 teáskanál zselatin por, 2,5 dl tejszín-víz keveréke, 2 tojás sárgája, 4 tojás fehérje, 1 dl túró, 1 teáskanál vanília.
Elkészítés: 

A zselatint keverd össze a kávéval, kakaóval, és az édesítőszerrel egy edényben. Lassan melegítsd fel és habverővel addig keverd, míg sűrűsödni nem kezd. Öntsd át egy másik tálba, ami alatt egy hideg vízzel feltöltött tál van, verd tovább, és tedd hozzá az áttört túrót és a vaníliát. A tojásfehérjéket verd habbá egy csipet sóval, óvatosan keverd a kakaós masszába. Oszd szét 8 kávéspohárba, és szervírozd cukormentes tejszínhabbal.

Nettó CH: 
1 adagban: 2,5 gramm
diet