Sziasztok!

Meg kell nyitnom ezt a topikot is, mert épp ebben a fázisban vagyok.
Úgy látszik a kis kilengés is nagyot rombol. Mondjuk ezt írta is Atkins a könyvében.
z elmúlt héten semmit sem sikerült fogynom.
Lehet, hogy azért, mert ettem egy kis pattogatott kukoricát? Brrrrrr.

Hoxa

fórum: 

hozzászólások

Drága mimoza
Na, ezt felejtd el gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rázzd meg magad és kezdj újra neki, vagy folytassd!! Fel ne add nekem, mert megharaplak!! Hallod?!?!?!?!?!?

Egy túrót!
Hogy ne lenne értelme tovább folytatni. Becsúszott az édesség, na bumm! Akkor ma már jobban vigyázol. Ezek a játékszabályok nem életre-halálra mennek. Egy bukás nem a világ. Folytasd nyugodtan, mintha mi sem történt volna.
Az feszültséget pedig vezesd le a naplódban, azért van. Hátha olyan olvassa el, akinek kedve szottyan beszélgetni róla.

Na gyerünk, és meg ne halljak még egyszer ilyet!!!
:)

Én is ettem ma édességet. A barátnőm hozott horvát édességeket ajándékba, és nem bírtam ki. Jól esett, és nincs nagy bűntudatom, mert tornáztam ma, és sétáltam este egy nagyot. Holnap pedig visszatérek úgyis a finom ch mentes kajákra. Én úgy vagyok ezzel, hogy néha mindenkinek kell egy KIS jutalom a kitartásáért, de hangsúlyozom: KICSI!! Na persze most nem én vagyok a gonosz csábító, de szerintem nincs egy olyan ember sem közöttünk, aki ne bűnözött volna soha. Hiszen emberből vagyunk, gyarlók, és esendők.. És ettől szép az élet!!:)))))))
Csak így tovább gyerekek!
Pussz: Brill

Hétvégén jól kirugtam a hámból, ettem édességet is, miegymást.
A lényeg: Most figyelem a ketoncsíkomat reggelente és mára (1 nap szigorú nap után) már haloványlila (mindkettő, mert most kétfélével nézem :)))))
Szóval, megesik, hogy kileng az ember, utána 2-3 nap alatt máris vissza lehet térni a ketózisba. Ezért kár eldobni az egész diétát, mert nem romlik el véglegesen, csak a cél elérésenk idejét tolja el a "bűnözés".
Hoxa

Vondd vissza a dícséretet...megettem. Szaloncukor méretű Ukrajnából származó mazsolás tejcsoki volt.
De magyarázatom is van.
Újra bevonult a tornádó főnököm, most ment el, az én gyomrom tartalma pedig 1/2 doboz tejföl (a kisebbik), és egy rudi volt. Ha nem kapom be azt a csokit, akkor nem jutottam volna el a konyháig megcsinálni a kajámat (előbb dobtam volna el magam).
De nincs lelkiismeretfurdalás. Az égvilágon nem történt semmi. Azt se értem, miért ebbe a topikba írtam.

Nesze nekem. Tegnap befigyelt egy fél falatnyi kókuszos süti, pontosan egy harapásnyi. Ezért disznőfülü vagyok, de azért meg egy angyalka amiért nem ettem meg a többit:))
Utánna jól megbüntettem magam, 50db felülés:) Este 10-kor... :(

Hogy én mekkora egy állat vagyok!!!!
Bekaptam egy darab csokit...de nem ez a fő baj. úgy felfordult tőle a gyomrom, hogy még öklendeztem is...... Az ízlelőbimbóknak tetszett az íz, de a gyomrom émelyeg... A hülye, két hét alatt elszokott az édességtől?!?!?!?!?!?!

Én megettem egy rakás szőlőt tegnap. Lehet, hogy lelkifurdalásomnak kellene lenni, de nincs, mert a mérleg 2kg-al kevesebbet mutatott:)) Másrészt pedig nem múlhat el a nyár úgy, hogy a kedvenc gyümimből ne egyek. Tegnap bezabáltam, most már kíbírom nélküle, de éreznem kellett az ízét...

Sziasztok!

Egész hétvégén olyan jó kislány voltam,hogy rólam lehetne megmintázni a minta-Atkinse-zö szobrát :-)))))))))))))))))))) Semmi süti, semmi csoki, semmi tiltott, de még gondolatom se volt eme tárgykörben, úgyhogy büszke vagyok magamra :-))))))))))))))

Na, ez egy jó hétvége volt!!!

:))) ez jó, ügyi vagy!!! Tényleg!!!

Akkor ezt figyi, Moncha szándékos bűnözése, pedig nem is kívántam, de nehogy már én ne egyek a pasikkal tortát!!!! szóval:
torta, chips, ropi, popcorn... ez volt műsoron a hétvégén :)))
Jelentem nincs lelkiismeretfurdalásom!!!!!! Csak felpuffadt a hasikám...ennyi.

Jójó nekem már lehet ilyet csinálni :P
Kitartás!!!!

*csak erős idegzetűeknek :)*

smokey: Lányok!
További sok sikert Nektek, remélem mindannyian lefogytok. Én egyedül folytatom, mert az én kudarcom, hogy nem lettem a csapat része. Talán rossz tipeket adtam. Bocsássatok meg!
Majd talán egyszer beszámolok hová jutottam.
Hiányozni fogtok, de azt hiszem jobb lesz így!

Húúú, gyerekek, én tegnap meg ma, olyanokat bűnöztem, hogy biztosan legalább 2 hétig fogok vele küszködni. Tegnap benyomtam másfél sajtburgert, meg egy közepes krumplit- nem tudtam visszautasítani, a párom lepett meg vele- ma meg ettem egy sült banánt a kínaiban, ami ugyebár bundában van sütve.. hmm, finom volt, de most rettenetes bűntudatom van.. Az jelent valamit, hogy csokiöntetet nem kértem:)? Jajj, hogy nem bírok a számnak parancsolni..

Kedves Ancsa!

Nem értem, miért nem érzed magad a csapat tagjának?
Nem adtál rossz tippeket, pl. a keton csíkról is írtál, ami mindenkinek hasznos lenne. Miért sértődtél meg? Ha még nem fórumoztál, hát bele kell jönni :)
Minél többet írni, minél több témában. Ez a titka :)))
Ebben a csapatban mindent leírhatsz, ami bánt, ami sikerül, vagy ami csak eszedbe jut, senki nem fog érte megorrolni rád :)
Maradj velünk és inkább többet írj, mint keveset, hogy jobban megismerhessünk!

Hoxa

Ancsa: Nagy tévedésben van, ha azt hiszed, hogy hagyunk csak úgy meglógni.
Nekem személyszerint igenis szükségem van a tanácsaidra és kiváncsi vagyok,hogy alakul a fogyid is.Nem tudom ezt a kemény diétát csinálni, de itt együtt vagyunk és botladozó pillanatainkban segítünk egymásnak.Gyakran azért buktam bele a fogyiba, mert nem fogta senki a kezem.Ez nem verseny, hogy ki tud hamarabb lefogyni, hanem együtt próbáljuk megtalálni a helyes utat.Jó ez az "atkás" diéta, de igen nehéz jól csinálni, ebben segít nekünk a Főnökasszony.
Inkább irj magadról, mit eszel egész nap, vannak-e fájdalmait?Engem igen érdekel az új táplálkozási terved, gondolom mást is.
Azt irod"jobb lesz igy".Kinek? nekem nem az biztos.Várunk szeretettel, mindenkinek van rossz napja és beszél butaságokat:))

Ancsa:

Hmmmm..... enyje-enyje Ancsa!!! Hogy is gondolhatsz ilyeneket. Én is egy pár napja járok erre az oldalra. Végig olvasok mindenkit és magamban raktározom az infókat. Ha megszólítanak személyesen csak arra válaszolok általában. Ne érezzd azt, hogy egyedül vagy és nem törődünk veled!!! Ez hülyeség. Mindenki számít ebben a csapatban!!!
Ne írj butaságokat!!!Várunk vissza!
puszóka Timus

Ancsa: Mi történt? Miért vagy így elkeseredve ? Mi az a személyes kudarc, ami miatt úgy döntöttél, hogy itthagysz minket ? Azt meg abszolút nem értem, hogy miért nem tudtál a csapat része lenni ? Azt gondolom, hogy aki csak rendszeresen fellátogat erre a lapra, és elovassa a hozzászólásokat, máris a csapat részévé válik. Szerinted aki még ír is, az nem a csapat tagja ? Valami más van itt a háttérben. ( Szerintem) Gondold át mégegyszer, aztán mégegyszer... Mi mindenesetre várunk !!!

smokey: Mindenkinek Hétfőt! Alig vártam a munkapadot, hogy Veletek legyek! Bocsi a csendért, de otthon nincs NET.
Smokey! Biztos amit írtam az ecetről, de HOXA az intelmeidet is figyelem, köszi. Holnapra elhozom az ecetről szóló könyvet, és idézek Nektek belőle. Magam nem bűnöztem a hét végén, és mégis csak 20dkg ment le. Ez is valami. Brokkoloból darált csmell és 1dltejföl és füstölt sajtból jó rakott mizét csináltam. Ez leszma délben. Reggel virsli jégretekkel. Véleményeteket várom.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára