Sziasztok!

Meg kell nyitnom ezt a topikot is, mert épp ebben a fázisban vagyok.
Úgy látszik a kis kilengés is nagyot rombol. Mondjuk ezt írta is Atkins a könyvében.
z elmúlt héten semmit sem sikerült fogynom.
Lehet, hogy azért, mert ettem egy kis pattogatott kukoricát? Brrrrrr.

Hoxa

fórum: 

hozzászólások

A mai mérlegelés után, ami még mindig stagnálási időszakot jelez nálam, még húsvét után is!!!! Úgy döntöttem, valamin most már muszálj változtatnom, ez így nem mehet tovább! Lehet, hogy a kcal bevitelt kellene csökkentenem, amit mától meg is teszek! Arra sajnos nem tudok alapozni, hogy akkor eszem, amikor éhes vagyok, ugyanis nekem különböző elvonási tüneteim szoktak lenni, vagy a fejem fáj, vagy hányingerem van, mikor mi, és amikor eszem, akkor jövök rá, hogy ez valójában az éhség számlájára irandó!

Üzenem Smokey-nak, hogy voltam tegnap tekerni fél órát, és megúsztam egy nagyon enyhe izommacival a jobb felső combomon. Szóval, eléggé gázos ez az utolsó 10 kg. Lehet, hogy le kellene mondani a tejszínhabról? De hát azt sem habzsolom folyamatosan, szerintetek? Sőt, a napi szénhidrát mennyiségem sincs meg minden formában, mert inkább a fehérjére és a zsírokra építek, de inkább a fehérjére!
Nos, ha van valakinek egy kis ideje, és valami jó tanáccsal tudna szolgálni, hát szíves örömest olvasnék róla! Elkeseredve még azért MOST nem vagyok!!! Meg látom, hogy a változtatással mit érek el?!
Ha minden másnap megyek bicajozni úgy jó bő 30 percet, az elég????

AMYW!Nem szabad lecsökkentetni a kcalt, inkább emelni kell ha nem fogysz.Ma tényleg változtatok én is és bevezetem a barnarizst, az lesz az ebédem salival.Legalább egy hóünapja stagnálok, de lehet, hogy másfél, de már csak vigyorgok az egészen:))Jól érzem magam a kerületem egy keveset csökkent.Tuti, hogy én győzök, mert akarom.
Nézed azt a műsort, hogy "Fogyjon Jakupcsekkel"?

Naponta nem tudsz mozogni egy keveset?

Drága Smokey*!
Akkor még több kcal egyek mint eddig??? Mit tanácsolsz? Mi az amiben magas a kcal? Vagy egyszerűen a kolbász, és más zsírok és fehérjék között csemegézzek? Talán egy kis túrót is lopjak az étrendbe??? Valójában jól érzem így magam, csak még szeretnék fogyni egy pindurit! 10 kg-ot és én akkor jól is leszek! Sajna azt nem tudom megnézni, hogy Fogyjon Jakupcsekkel, mivel olykor még nem tartózkodom otthon. Miről van benne szó?

A mozgást azért gondoltam minden másnap, hogy annyira ne szokjon hozzá a szervezetem a napi mozgáshoz! Egyébként a tegnapi bicajozás nagyon bejött!!! Te nem kerekeztél egyet??? :-))

Az első, hogy együnk háromóránként, ezzel állítólag a teshőmérsékletet egy picusrák lehet emelni és jobban fogsz égetni.Még sosem prbóáltam csak hallottam róla, ráadásul a Kállai Ildi is igy táplálkozik.Délelött nyugodtan vigyél be ch-t Te sem fogsz hízni tőle, mert délelött legaktivabb az ayagcsere és akkor elégeted.Mostmár rá kell állnunk egy kicsit változatosabb táplálkozásra, legalább nem érezzük mártirnak magunk.Mozgásra naponta szükség van, mert felpörgeti az anyagcseréd és hosszu távon úgy is tartja.
A Jakupcseket majd elmondom de még kiváncsi vagyok a köv. adásra.
De mozogtam egy órát és a sífutóra is ráugrottam legalább háromszor.Egy csirkecombot ettem és kis sav káposztát, délután pici kolbászt.Reggelre felugrott a mérleg:))

Három óránként enni??? Az nekem nagyon gáz! De lehet, hogy megfogom próbálni, ha más nem akkor a hétvégén!! Na jó rábeszéltél, ma is megyek kerekezi, csak előbb kitakarítom a kuckómat és a felsőszintet a kertesházunkban, ugyanis az az én birodalmam. :-)
Az a bizonyos mérleg Nálad most lefelé,vagy felfelé billent,?? Nem mindegy! Bár örömödből itélve talán le???? :-))) De ha meg felugrott, az lehet annak a jele, hogy tiltakozik a szervezeted és ezáltal megindul a fogyás!! Akkor meg kitartás!! :-)))

Te biciklizel én meg variálok és majd elmesélem.
Páros napokon le, páratlanon felkúszik.Tényleg, sokkal jobb volt amikor nem ugráltam rajt állandóan.Megettem a rizsadagom és azon gondolkodom, nem láttam még kövér kinait csak filmen:))

Ahogy mondod ESZNEK és mindig a rizs mellé egy kis tenger gyümölcsit, hogy egyensúlyban legyen a szervezetük.Alga, moszat, sok hal JÓ, hogy nem vagyok kinai:))éhenhalnék.
Eléggé tilalmi listán van,de én ettem egy kicsit és majd meglátjuk.Ha belegondolok, hogy mit tartalmaz a hűtő ha éhes vagyok, inkább fel sem állok és nem eszem olyan undorom van már a sok hústól.Vigyázok amennyire lehet alacsonyan tartom a ch-t és majd meglátjuk.

De, hogy a fenébe lehet az, hogy nem híznak tőle??? Vagy ez valamiféle genetikai öröklés?? Nem szeressed a halat? Én imádom a rizset és napokig ellennék rajta, ha arról lenne szó. Mára már enni sem merek belőle!!! :-(((
Végtére is nálam is ez marad! Alacsonyan tartani a CH-t, na meg tornázni, vagy legalább is mozogni, amennyit csak lehet! Remélem kibillenek a stagnálásból előbb-vagy utóbb!!!

A hal nem hizlal ha sütöd még az alajat sem szivja föl, hozzá egy kevés rizs, naponta többször és tekerik a biciklit.Elmegyünk továbbképzésre egy hónapra és ferde szemmel érkezünk:)És karcsún.
Kibillenünk persze,de inkább útóbb.Sosem tapasztatltam folyamatos fogyást magamnál.

Annyira aranyos vagy Smokey*! Legutóbbi írásod igen csak megmosolyogtatott!!! :-)))Lehet, hogy igazgad van és el kéne menni a rizsföldek hazájába márcsak azért is, hogy megtapasztaljuk az ottani életet!

Viszont!!

Hasonlóság van, hiszen mi is tekerünk, hacsak részletekben is de bicajozunk, van stepperünk, ami a hegymászást is tudja valamelyest pótolni a számunkra. :-)) A hal is bejön talán! Szóval, mindent összevetve, meg kellene alakítani a "Ferdeszeműek fogyiklubját", ahová híres-neves kínaiakat látnánk vendégül, hogy elősegítsék Atkinses fogyásunkat! A stagnálási állapot kizökkenéséről nem is beszélve!!!! :-))

Irás közben azért is ettem tejszínhabot, Rád hallgatva!

Ide ne hívd őket, hátha maradnak:))Majd mi megyünk, beleülök egy riksába és elhúzhatsz, hogy kizökkenj a stagnálásból:)Visszafelé cserélünk.
Folytassuk a jó öreg Atkins módszert.Most a páromon dolgozok egy hónapot kapott az orvostól, hogy tegyen csodát magával.Szurkolj, hogy sikerüljön.

:-))))))))))))))) Ha maradni merészelnének, megmutatnánk az igazi jó kis magyaros vendéglátást, amolyan "parasztbecsület" módjára, biztos vagyok benne, hogy csak addig maradnának erre a nagyszerű vendéglátásra, amíg MI szeretnénk! Nem eszik olyan forrón a kását, akarom mondani azt a bizonyos rízset! A riksába benne vagyok, addig is míg megvalósítjuk, majd gyakorolok valakin! :-)))))) A párodnak szúrkolok, szerintem, ha bevetsz egy-két női csáberőt biztos, hogy nem tud ellenállni az Atkinsnek! Amúgy meg azt mondják, hogy a férfiakhoz álltalában, szóval tényleg csak álltalában a szívükhöz a hasukon át vezet az út!
Én a szomszéd fiút próbálom fűzni, ami eléggé lassan megy, talán azért mert nincs hozzá teljes mértékben meg az önbizalmam, de már megéri az Atkins, ha csak összeakad a sráccal a tekintetünk! Szurkolok a párod miatt, tutkóra sikerülni fog!!!! Egy hónap alatt ő biztos többet fog leadni, mint mi együtt véve!! :-) A pasiknak még ez is könnyebben megy!!! :-)) A mázlisták!!

Blongyinka!
Hátha én is segíthetek Neked!
Feküdj hanyatt (mind így kezdődik), emeld a nyújtott lábad függőleges helyzetig. Ez az alapállás. Innen csípőből emeld a feneked fölfelé. Figyelj rá, hogy fölfelé emeld a lábad és ne a fejed felé, a derekad pedig maradjon a földön. Eleinte meg se bírod mozdítani, de nem kell sok nap hozzá és meglátod menni fog. Sorozatokat csinálj belőle sokx8-at például.

Ahogy olvasgatom a naplókat, sokan vannak úgy mint én. Első két-három hétben hatalmas iramban tűnnek el a kilók, aztán semmi. Két-három hétig egy helyben topogás. Semmi változás az étrndeben, nincs vagy minimális a bűnözés. Mi lehet az oka. Ha tudnám konkrétan, nem lennék elkeseredve és nem foglalkoztatna a visszavonulás. Még reménykedem és bízom abban, hogy egyszercsak megindulnak a kilók lefelé. Bíztató szavakat várok sorstársaim, és Ti akik már átestetek ezen a problémán, mondjátok, hogy ne adjam fel, mert van remény.

Vangogh kedves NE ADD FEL! Változtass valamit. Keresd meg az okát,miért stagnálsz. Hogy miért áll meg a fogyás több oka is lehet. Mondjuk ehetsz valamit amiben nem is tudsz róla és cukor van. Vagy a szervezetednek szüksége lenne a mozgásra is. De az is lehet hogy csak "pihen" egy kicsit a szervezet. Gondolkodj

Amikor testünket "éheztetni" kezdtük, az először a raktárkészleteket kezdi apasztani. Bízik benne, hogy a dolog átmeneti. Ha azonban néhány nap vagy hét múlva sem változik semmi, kénytelen taktikát változtatni: a magunkhoz vett táplálékot sokkal alaposabban dolgozza fel. Ez persze sokkal energiaigényesebb, ám még mindig "kifizetődőbb" mint teljesen elapasztani a zsírraktárakat. A fogyókúrázó ebből csak annyit vesz észre, hogy eleinte gyorsan fogy, aztán kissé lassabban. Anyagcserénk azonban egyre gyorsabbá válik, s egyre jobban képes hasznosítani a táplálékot, annyira, hogy végül beállaz energiaegyensúly: a bevitt tápanyagból pontosan annyi energiát nyer, amennyit a fogyókúrázó elhasznál. Ekkor következik be a fogyókúrás plató. A fogyás megáll a diéta ellenére is. Úgy tűnik, hogy ez az energiaegyenleg állandósul, de nem így van.

AZ ÁTLENDÜLÉS
Mivel a diéták kalória (energia-) szempontból általában kiegyenlítettek, a szervezet lassan hozzászokik, hogy ezentúl csak "ennyit kap". Kisebb test kevesebb energiát igényel, a raktárkészletnek pedig még bőviben van. Így hát anyagcserénk lassan normalizálódik, s csak annyi energiát termel, amennyire egy átlagos testsúllyal rendelkezőnek szüksége van.
Valahol pontosan "tudja", milyen az ideális energia-egyensúly, s azt is, hogy a bevitt energia erre elegendő. Ekkor törik meg a fogyókúrás plató, s indul meg ismét a fogyás.

TERMÉSZETES MÓDSZEREK
A fogyókúrás plató tehát természetes folyamat eredménye, ezért nem ajánlatos az átlendülést nem természetes módszerekkel meggyorsítani. A fogyást gyorsító szerek szinte mindegyike olyan mellékhatásokkal bír, amelyek sokkal nagyobb bajokat okozhatnak, mint a súlyfölösleg. Az is bizonyított tény, hogy amennyiben a fogyókúrázó testsúlyfölöslegét pusztán szigorú, de időszakos diéta eredményeként vesztette el, a diéta abbahagyása után a kilók hamarosan ismét lerakódnak. A természetes életmódra és táplálkozásra áttérők esélyei sokkal jobbak, mind a fogyókúrás platón való túllendülést, mind pedig a kilók végleges leadását illetően.
Az anyagcsere-folyamatok serkentésére kiválóan alkalmasak a már jól ismert természetgyógyászati módszerek: a fitoterápia, a méregtelenítő kúrák, az időszakos böjtök. Ezek a szervezet biokémiai működését befolyásolják, de léteznek fizikai szinten működő terápiák is. Ilyen a reflexzóna-terápia (talp- és testmasszázsok), az akupunktúra és akupresszúra, valamint a biorezonancia-terápia. Talán mondani sem kell, hogy a legjobb hatást nem egy-egy módszerhez való ragaszkodással, hanem azok kombinációjával érhetjük el.

Smokey!! :))
Csatlakozom az előttem írtakhoz, nem könnyű megállni a bűnözést, de csak megkell, és nem könnyű tudomásul venni, hogy bizony a mélyebben lerakódott zsírtól a legnehezebb megszabadulni.. írj még sok-sok bíztatót!
Köszi :)
Bodsa

Sziasztok!

Bocsánat, hogy elhanyagoltalak titeket. De most megjöttem és új kísérletről számolok be. Két napig bűnöztem. Nem sorolom mikkel :) A ketoncsík szerint ki is estem a ketózisból. Most 2 napja visszatértem a "normális atkinsos" kerékvágásba, kiváncsi vagyok mikor lilul a csík, mert még nem. Remélem hamarosan.
Végső elkeseredettségemben csináltam, mert már nem bírok olyan kajákra nézni, amit szabad enni. A húsoktól hideg lel, tiltott dolgokra ácsingózom. Nem sütire, vagy ilyesmi, hanem joghurtra, tejre, pirítósra.
Hjaj.

Hoxa

Sziasztok!
Én, a magam részéről nagyon nem bánnnám ha arról kéne panaszkodnom, hogy már nem fogyok olyan gyorsan,mint eddig, ugyanis az első 2 napban elveszített két kilóbol már fél visszajött (nem változtattam semmit), és azóta sem mozdul, azaz 1 hét alatt másfél kilo:-(((( Kérdezném, hogy a cukormentes nestea árt-e (szénhidráttartalom a "doboz" szerint 0)???? Nagyon szeretlek olvasgatni Benneteket, most már a munkahelyemről is ezt teszem (ha majd kirugnak nem lesz pénzem kajára,ez is egyfajta fogyókúra:-)))
Köszi mindent, s mindenkinek nagyon sok kitartást kívánok, ha akarsz vmit akkor annak sikerülnie kell- apukám erre tanított!

Tetszik a fogyiklub ötlete, de lehet, hogy inkább - divatosan - alapítványt kéne létrehozni:-))Biztos, hogy jobban működik a fogyás, ha este nem eszel, de én azt sajnos nem birom ki, illetve időm is csak akkor van enni, és a családdal jó enni, még ha nem is ehetek mindent amit ők! Ma pl. egy jó kis húsos étterembe megyünk - hivatalból - de ott legalább nem kell, hogy fudaljon a lelki ...sok hús és sült, illetve párolt zöldség!!! Már most éhes vagyok! Kellemes estét mindenkinek!

Hát igen, nekem akkor pont szerencsém volt, mert szervezési oko miatt az esti edzés elég későre tolódott, ráadásul nekem a város másik felében volt, szóval minden hétköznap este fél tizenkettőre értem haza (ami csak azért gáz, mert reggel 4:20-kor kelek), szóval nekem már erőm sem volt kajálni, mégha éppen éhes is voltam. :-))

Ma reggelre sem fogytam egy dekát sem, sőt:-(((( Tuti, hogy vmit rosszul csinálok, mondjuk nekem még nem volt lehetőségem a könyvet olvasni, csak ez az oldal az egyetlen segítségem!!! Nem élek Magyaroszágon, így nem olyan könnyű, de hamarosan beszerzik nekem. Ha hétfőig nem mozdul, akkor leszokom a light cola-ról, és lehet, hogy a kávét is el kéne hagynom???? Attól tartok az nem menne...na majd meglátom, de feladni azt nem fogom, ez az első olyan fogyókúra, amit relativ könnyen tudok betartani!!! Be fogok én még számolni nagy eredményekről is:-))

Ez nem bűnözés nem is kudarc ez egyszerűen a ki kell próbálnod hogy megtudd tényleg annyira kell e neked valami. Szóval Megettem 1/4 krumplipüré port a ch tehát amit vele bevittem: 4g Elbírom mára. Komolyan jobban érzem magam lelkileg.

Ebéd utánig megálltam hogy ne bűnözzek.Aztán 15 hét után eljutottam arra a szintre,hogy megőrültem agy kis Ch-ért.Szóval ettem kakaós nápolyit uzsira,vacsorára pedig 2 szelet kenőmájas kenyeret.Eszméletlenül jól esett.
Nincs bűntudatom.

HÚÚÚÚ!! Miket olvasok én itt??? Hurrá vannak elv-társaim. Szerintem se legyen lelkirugdosás!!! Ha ennyitől híznék, azt merném mondani, hogy a csudába a diétával. Ennyi belefér, és éljen a Wellnessssssss

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára