Sziasztok!

Meg kell nyitnom ezt a topikot is, mert épp ebben a fázisban vagyok.
Úgy látszik a kis kilengés is nagyot rombol. Mondjuk ezt írta is Atkins a könyvében.
z elmúlt héten semmit sem sikerült fogynom.
Lehet, hogy azért, mert ettem egy kis pattogatott kukoricát? Brrrrrr.

Hoxa

fórum: 

hozzászólások

Ne harizz, de nagyon örülök neked! Mármint, én is hétfőn megettem egy fél bonbont, apukám hozott egy nagyobb tételt, s mire feleszméltem, már a számban volt! De szerensére csak a fele, húúúúú, nagyon fincsi volt! Viszont a bűntudat azóta is gyötört miatta! Így viszont, hogy nem vagyok egyedül a bűnömmel, könnyebb!

Az én filozófiám az, hogy a bűntudat sokkal nagyobb károkat okoz lelkileg, mint a bonbonka fizikailag.
Ezért túllépek rajta, megtörtént, kész. Ha sokat rágódnék ilyeneken, akkor lelkiismeretfurdalásom lenne és depibe esnék és esetleg búfelejtőnek ennék egy kis csokit. Amitől ugye lelkiismeret furdalásom lenne, és még depisebb lennék és esetleg ennek elmúlasztására ennék egy kis sütit, Amitől ugye lelkiismeretfurdalásom lenne.....
:)))))))
Szóval nem kell megindulni ezen a lejtőn, de azért a bonbonokat is elfelejtem most egy kis időre :)

Hoxa

Nem akarlak hergelni, de én ezt mindig csészében mikróban felmelegítve ettem a kolleganőimmel, de már nem és nem is hiányzik. Tényleg váltzóban vannak az étkezési szokásaim.
Tedd ki egy jól látható helyre és ne nyúlj hozzá, ha megtudod állni, hogy nem eszel belőle, két nap után már tök büszke leszel magadra.

Hibáztam!!! A centik mennek le rólam. Tehát végül is nincs baj de ma jöttem rá hogy az a majonéz amit eszem CUKROT tartalmaz. A férjem azt mondta megnézte és nincs benne cukor. Na így bízzon az ember a pasikban. No csak jöjjön haza megkapja.
Bár nem nagyon hiszem hogy napi 1/2-1 ek majonéz sokat számítana de akkor is.

Sziasztok!
Bűnös hétvégém volt, pénteken céges vacsin vettem részt egy Negro nevű étteremben vacsoráztunk, én cézársalit rendeltem, de olyan bűn rossz volt, hogy kénytelen voltam egy kis vörös borral kárpótolni magam. A kolleganőm felvette, hogy igyunk egy jagert, és megtettem, majd megittunk még egyet. Ekkor már igen jó volt a hangulat, ezért úgy döntöttünk, hogy tovább megyünk táncolni, így kötöttünk ki a Fatmo'sban, ahol persze nem tudtam ellenállni a tequillának, szóval rendesen elferdültem.
Szombaton cudar másnapra ébredtem, se a kávé, se az ásványvíz nem maradt meg bennem, ezért a reggeli elmaradt. Du 2-ig próbáltam túlélni a kanapén, de sehogy sem volt jó, arra gondoltam kell valami, ami leköti a savat és ettem egy fél Wasa kenyeret, vízzel. Az bent maradt.
Du-ra jobban lettem, ettem grillcsirkét zöldségekkel. Mivel ilyen rosszul voltam, magamhoz vettem elalvásig 3 db shoko bonbonst. Ez volt a nagy bűnözésem. Bocs, kicsit hosszúra sikerült.

Kellett nekem beírni, hogy semmi bűn.
Hát olyan rakott rétest láttam, hogy nem tudtam kihagyni.A legnagyobb baj, hogy még bűntudatom sincs.Ha leírnám megköveznétek.Egyébként mindent betartottam ( ezen kívül)ráadásul gyalog mentem dolgozni,legalább 100x felvettem a telefont.Ennyit mára a tornáról.Ez a pocsék idő rányomja a bélyeget az ember hangulatára, nincs semmihez kedvem.Ne vegyetek példát rólam,majd én próbálok hasonulni.Nem fogadkozom, de azt betartom.Azért nem jók ezek a hét elejék, mert minden kolléganőm hoz egy kis hétvégi bűnt.Ti kibírjátok? Hogyan?

Nyálcsorgás tilos,elázik a topic.
Nos olvassátok, ha könnybe lábad szemetek hát az remélem a hányingertől lesz.
Szóval: rakott rétes. Gáztepsi nagyságú: 8-as réteslapból 2-t leterítek, rá 50 dkg túrót kikeverek citrom jéjjal,levével, rumba áztatott mazsolával, 1 tejföllel, kevés tejszínnel. Rá 2 réteslap.Erre almatöltelék: 8 db almát lereszelek, hozzás ízlés szerint cuki, fahéj, sütni nem kell. Erre jön megint 2 réteslap.Rá pirítok grizt ebbe magozott meggy,cukor, összekeverem, erre a meggyes grízre jön az utolsó 2 lap.Olajjal meglocsolom, és mehet a sütőbe.Forrón vaniliás porcukorral meghintem.
A lecke fel van adva.

Mondtam én, hogya titok leple megvéd.de az topic azért is jobb mert aránylag nem olyan nagy a forgalom.Bár van aki ennek jobban örülne. De nem lenne jó ha elvesznénk a topicoc útvesztőjében.Így ahogy vagyunk, aránylag képben van mindenki mindenkivel, ha napról napra olvassuk egymást.Nekem fontos, hogy erőt merítsek belőletek. ha haza érek első, hogy olvaslak benneteket. Reggel, akár csipásan is de TI vagytok az elsők, mert fontos valamiben hinni( még ha bűnözök is )és próbálok a jó útra térni. S amikor bejött akkor nem is volt gondom, de most, hasmenés,influenza stb.Az orvosom rávilágított, hogy korán kezdtem a tornát, mert rendszeresen 130- as pulzussal tornáztam és vírusinfectio alat ez tilos.Most igyekszem a mértekletességre, de ahogy meghalomm akedvenc számom a CD-n az szuper jó. Írjatok, hogy csínáljam másképp. Tanácsra van szükségem, Voltaám már konditeremben, ahol kidolgoztak számomra jó edzésprogramot.Egy szusz nélkül megcsináltam. A következő már jó volt, sokkal többe került és rájöttem ez olyan mint a kutya iskola. Amikor láttam, hogy a kutyámat ,hogy oktatják(leül, fekszik,stb)ez sem más.Lehet, hogy most sokan megharagszanak, hát haragudjanak.Legalább megtudom mit csináltam rosszul.

Nem fogjátok elhinni Bűnöztem!! Oldozzatok fel most rögtön. Új kolléganő jött hozzánk én balga leküldtem kóláért, hozott is benyomtam úgy 3 kortyot, a pocakom elkezdett mozogni mint mikor a piranhák rányomulnak a kajára. Majd úgy 2-3 óra múlva észrevettem. NEM lightot hozott!! Mindenki tudja hogy nekem light kell. Mostmár ő is. De lehet hogy holnap nem jön dolgozni. Hát hogy tehet velem ilyet én mindenre vigyázok ő meg elrontja. A maradékot elajándékoztam.

Szerintem nem árt figyelni, lehet, hogy mielőtt belépett, ezt a honlapot olvasgatta, kipécézett téged, s majd ki is akar túrni a helyedről. Résen kell lenni nagyon! Nyilván tart attól, hogy szép karcsún már nem tudna megfúrni téged.:)

Jaj Lányok! Csodás Lasangét sütöttem a családomnak, de nem tudtam megállni, hogy ne kóstoljam meg! Ami a legszörnyűbb nagyon jól esett! Atkins papa forog a sírjában. Mentségemre legyen szólva súlyos B vitamin hiányom alakult ki a kenyérfélék megvonása miatt, így most ideggyulladásomra injekviókat kapok. Persze nem állítom, hogy ennek megelőzésére jó a lasange. Szedjetek B vitamint, nehogy így járjatok!

Én olyat bűnöztem hétvégén, hogy le se merem írni! Mindenki kövezzen meg!!!!(de csak ch mentessel!!) Kezdődött pénteken, akkor tartottam a 3. hétnél. -4.5 kg. Annyira fájt este a gyomrom, hogy azt hittem megpusztulok. Úgyhogy fogtam magam, és megettem egy tányér spagettit. Szombaton, megint, vasárnap brassóit. És vasárnap estére olyan rosszul lettem, hogy negyed óráig egyfolytában rókáztam!!

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Subscribe to promoted content csatornájára