Íme megnyílt a szabad társalgás fóruma is :)
A névért köszi Smokey-nak.

fórum: 

hozzászólások

Képzeljétek most jöttem a DM -ből és vettem Biopont tésztát amiben nincs CH!!!! Az összetétele : durum dara,ivóvíz,búzacsíra,tökzselé,kálciumkészítmény,spenót,céklalé.

Szerintetek megegyem??? Létezik???

100g ban van
Energia,1450 Kj
Fehérje, 14.7 g
Rost, 4.7 g
Kalcium, 250 mg
Zsír, 0.6 g
Koleszterin, 0%

Andi! Ha natúr tésztát eszel arra jellemző, hogy rá kb. kettő óra múlva éhes leszel.Ha nem is éhes..de azt érzed..hogy úgy ennél valamit de nem tudod mit és máris nyúlsz újra a kaja után.Biztos voltál már igy.A tészta igen fellöki az inzulinszintet.Megpróbálnám a helyedben de holnap ebédre enném.De fehérjével edd együtt és figyelj magadra.

Sziasztok fecsegők, csatlakoznék én is pasi létemre.
Reggel hat óra óta aggaszt egy kérdés:) Azt irja a fáma, hogy nem szabad almát enni mert sok benne a ch. Eddig ok. Viszont a házipatikán olvastam, hogy az almakompotban nincs ch. Tehát a kérdés, enni vagy nem enni.
Amugy egy hete kezdtem és mennek a kilók. IGaz pasi vagyok és állitólag nekünk könnyebb, de élvezem nagyon. Már csak annyi van hátra, hogy a minta farmer ami most térdem felett 10 centire jön fel azt egyszer begomboljam. Kb junius.
Kitartás.

zsuzska:
:)) én is igy gondolom, de lehet, hogy léteznek esetek.Főleg egypetéjü ikreknél jutottak érdekes kutatásokra.
Hogy mitől véd a zsir? Úgy tudom, ha valakinek lelki traumja van ezzel védekezik a külvilág bántásai ellen.Valami igazság lehet ebben is.
Agyilag akkor van igazán kész az ember, ha megérti, hogy tilos gyorsan fogynia, mert belekerül egy bizonyos mókuskerékben és forog-forog.Nem szabad föladni, a karcsúság nem lehet csak egy vágyálom.Azért is fogyózom állandóan, hogy ne hizzak és sajnos ez végigkisér egész életemen át:((

Hali!
Még élek, nyalogatom sebeim. A fiam ma gyalogtúrára megy, én is akarok, nem tudok.Már 3 óra óta ébren vagyok, pocsékul vagyok továbbra is, állandóan eldugul az orrom, köhögök.Padlót fogtam.Viszont gyalogolni imádok.A mama szilvásgombócot főz, kajára nincs gondom.Ha túrát kihagyom mostanában nem lesz lehetőségem.Mit csináljak?Ember szerint lázasan ágyban a helyem!

Sziasztok lányok!
Osztálytalálkozótr szervezek amin3ek,az a hátránya hogy sorba járjuk a szóba jöhető éttermeket. Megpróbálok odafiogyelni de sajnos bűnözök. Hálistennek még nem jött vi9ssza a leadott kiló, de remélem a héten már visszatudok állni a fogyira. nektek biztos jobban megy!

Bármelyik étterembe van natúr szelet, gombásszelet stb, ami panír nélkül készül.Kb 1 hónapja én is úgy jártam, hogy nem volt amit kértem párolt zöldség)Hozzáteszem vidéken lakom bár megyeszékhely, a pincér elcsodálkozott mikor párlt zöldhüvelyű zöldbabot kértem. Az nem volt csak más ami megfelelt az igényeimnek, csak nem mutattam, és közölte, hogy a zöldségre a vendégük voltam.Nem vagyok lejmolós, s azt gondolom nem is kértem nagyot. Lehet, hogy ez a fejlődés egy foka?

Kedves Mindenki !
Új vagyok a csapatban, tök jó, hogy Rátok találtam. Azoktól kérdezném, akik az "eredmények" oldalon írnak a leadott kilóikról, hogy a leadott minuszokat torna mellett vagy nélkül értétek el?
Én 7 napja kezdtem, de még csak 1 kg ment le. ÚRISTEN MEDDIG FOG EZ TARTANI?!

Kuci! Üdv a zsirfalók közt.
Nekem az utolsó kilóimtól kell megszabadulni, de valami borzasztó lassú és bizony mozgás nélkül nem fog lemenni.De mindig rajtam van a lustikusz szindróma.Gyaloglok, jógázom, most próbálkozom kardióedzést végezni.Túlkapásaim nincsenek a mozgást illetően.Hoxa, biztosan nem mozog, még egyenlőre.Szóval majd érkeznek a társaim és mesélnek, de a válaszom is-is.

Szia kuci!
Én egy hét alatt négy kilót adtam le, de a legnagyobb bánatomra, ez csak torna mellett sikerült! Én igyekszem heti négy akalommal itthon taposni, háromnegyed órán át, jelentem eddig sikerrel! Atkins apánk többször is kiemeli a torna jelentőségét, de ő persze a sétát is beleérti. Sokszor a hétvégi nagybevásárlás és takarítás is simán felér egy klassz is tornával szerintem!
ÓÓÓÓÓÓÓó, csak ez a tavaszi fáradság ne lenne!!!!!!
Így hát kitartás, és sok sikert!

Szia Smokey! Köszi amit írtál, hát sejtettem, hogy nem úszom meg torna nélkül. Hihetetlen, hogy mennyire lusti vagyok, és képzeld lányságom idején versenyszerűen tornáztam. Azóta rámmászott 30 kg, igaz, hogy közben eltelt 20 év. De most elhatároztam, tehát menni fog!

Dehogy ciki! Én sem ennyivel kezdtem, szép lassan jutottam el idáig! Viszont, hogy ne unjam szét magam, közben mindig valami érdekes műsort kell néznem, különben egy kínszenvedés lenne! Egyszóval fel a fejjel, s örülök, hogy köztünk vagy!

Sziasztok lányok-fiúk!:)
Kissé bűntudatosan jelentem, hogy ma ettem sok-sok kókuszos párnát, kekszet, pirítóst, de elég volt, holnaptól tiszta lappal kezdek mindent, végre az erőnlétem is javult és gyógyulófélben vagyok!
Minden nap fogok ezentúl hulahoppozni (tegnapelőtt csináltam 10 percig és még most is érezm a csípőmet, derekamat), szóval drukkoljatok nekem holnaptól, hogy bírjam! Most tényleg tele vagyok energiával és úgy érzem, menni fog!
pár kérdés: szerintetek ha bemegyek egy görög étterembe, ehetek gyrost? csak a hús részét, semmi pita, tzatziki vagy egyéb!
a másik: anyám szokott venni valami pulykamellet, ami mustáros pácban van. elolvastam a dobozást és rajta van,hogy cukor hozzáadásával készült. Namost, ilyet nem szabad ennem, vagy csak kalkuláljam bele a napi ch limitbe? Köszi, holnap reggeltől kitartó leszek!!!

Tiszta húst persze, hogy ehetszt.Atkisn tilalmi listára helyezi a light-termékeket, mert cukor hozzáadásával készült, tehát mindíg a zsirosabb tegfölt kell választani.Gondolom itt nem egy alkalomról van szó hanem inkább hosszú távon erre figyelni kell a későbbiekben.

SZtok lányok és fiu, ha van.
A fogyás látványos és élvezem a sikert, de
a tojásra gondolok akkor már rosszul vagyok, az kaki egy kicsit leállt. Nem aggaszt de hiányzik, ha kajára gondolok elfog a hányinger. Éjszaka arra ébredtem, hogy kiugrik a szivem. DE azárt minden rendben. Ma utána olvasok ujra mi lehet a bibi, mert most, hogy látom van értelme nem adom fel.

Sziasztok!

Húú, mennyi hozzászólás, csak győzzem olvasni. :)

Jelentem, hétvégén rádöbbentem, micsoda egy szénhidrátkoncentrált világban élünk. Ez azért szomorúúúúúúúúúúú.

A céges kajálásokon szinte nem tudtam mit enni, hiába volt svédasztal. Még a krumplit is kirántották, azt hittem rosszul látok :(
Szóval kicsit muszáj volt bűnözni, hogy ne halljak éhen, de nem tudtam sokat enni, szerencsére, a sütikre meg a somlóira rá sem néztem. Folyton pogácsa meg teasüti volt kirakva, semmi ehető. Sajnos ittam egy kis forralt bort, amitől úgy begorombult a gyomrom, hogy másnap kénytelen voltam egy kicsike barna bucit megenni, hogy a gyomorsavamon javítson kicsit. A gyomrom sajnos azóta sincs rendben, nem tudom lehet-e, de ma nem igen akaródzik ennem, inkább léböjt napot tartanék legszívesebben...

Amúgy, azt hiszem álltam a sarat, a körülményekhez képest. :)

Üdv:
Hoxa

Szia!
Használod még a Husk-ot?Ha sokat áll a szekrényben "megkukacosodik"Most elhatároztam kettő héten át, délelött és délután két étkezés közt használom tisztitókórára.Elég jól segit kisurolni a bélrendszert, hátha megszabadulok a méreganyagoktól és jobban megy a súlyleadás.
Tegnap a Spectrum tv.-n néztem egy fogyival kapcsolatos adást.Használják a ch. mentes táplálkozást szakemberek!Sőt, az egyik hölgy képtelen volt fogyni, mert sok zöldséget evett és gabonátez blokkolta a fogyást.Fehérjét fontosnak tartották a súlycsökkentéshez.Majdnem végére értem a piros könyvnek,nagyon tetszik.Sok olyan dolgokkag szembesültem ami nekem is régi tapasztalatom.További hajrá Mindenkinek!

Hoxa!
Most ráérek csináltam Nektek egy svédasztalt.
Természetesen natúr fenyő maga az asztal ez nagyon fontos:))
Válogassatok kedvetekre.
Karfiolpüré piritott szezámmaggal megbolondítva, tojáspörkölt, sok-sok ubisali,szójatöpörtyű,zellersali,feketeretek dömping, sült kelbimbó sajttal,grillezett gomba juhturóval töltve, paprikasali, savanyú káposztaágyon csirkecombok bőrrel, kaszinótojás, sült hal hagymaágyon, sajtsaláta olivabogyóval, tojásleves, brokkoli tojással leöntve piritott tökmaggal.Az asztal alatt van egy üveg fehérbor:))

Szia Smokey! Már a svédasztalod olvasásától is jól laktam, annyira ínycsiklandozó mind!!!Ki is fogom jegyzetelni magamnak, annyira fincsi "kis" egyveleget soroltál fö, sosem lehet tudni, hátha egyszer nég Atkins-es ismerősöket kell vendégül látnom!

Sziasztok!
Egy hete csinálom, és minusz 3 kiló.
Egész tűrhetően bírom, a túrórudi hiányzik kicsit, egyébként abszolút betartom a szabályokat, de nem gáz, úgy döntöttem, hogy 1 hónapig csinálom az első fázist.
Hajrá csajok!....meg fiúk ha vannak itt egyáltalán.

Szia Andris!!! Ne csüggedj, a túró rudit nekem egy orvos úgy jellemezte, hogy az egy adag méreg, én is túró rudi függő voltam, és amikor felhívták a figyelmemet arra, hogy olvassam már el, hogy miből van, csupa "E" betű az ég világon semmi természetes anyag nincs benne. Hát amikor ez tudatosult bennem azóta már nem is szeretem..)) Egyébként gratulálok a 3 kilóhoz!!

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára