Íme megnyílt a szabad társalgás fóruma is :)
A névért köszi Smokey-nak.

fórum: 

hozzászólások

hoxa:köszönöm.

Lányok, ha valamit szeretnék megbeszélni, gyertek ide fecsegni, hogy ne untassunk másokat.

Szerintem dr.Atom nem orvos.Olyan nem látezik, hogy valaki kizárólag az Atkins diétával foglalakozzon.Nekem nem tünt öszintének és segítőkésznek.Ha valaki segíteni szeretne azt teszi nyiltan a fórumon, mindenki örömére.
A másik: Emlékszem, mikor anyukám cukorbeteg volt un. leveegőkenyeret evett, meg zsemlyét, aminek alacsony a ch. tartalma.A Tescoban láttam, ha legközelebb megyek megvizsgálom közelebbről, hátha beilleszthető a diétánkban.

smokey:
Ma voltam dr. Atom előadásán, tényleg orvos. Fiatal, szimpatikus és nem kizárólag az Atkins diétával foglalkozik. Sőt nem is pontossan azzal, de alapvetően egyetért az elmélettel, csak, amint már írt ais, nemlehet ezt eg ykönyv, pár cikk alapján csinálni, hiszen mindenki más. Tulajdonképpen Atkins sem mond mást,hogy óvatossan kezdjünk bele, előtte alapos kivizsgálás, közben laborral kövessük a változásokat. Csak ma nálunk nehéz olyan orvost találni, aki partner ebben. Azt hiszem ő az lesz nekem és feltehetőan az ajánlott étrend kiegészítők (amiket Atkins is elengedethetetleneknek tart) Amway termékek lesznek.

Logic-:

Ezt az Amway dolgot valahogy éreztem.
Nekem csak az tűnt fel, hogy nem válaszol a konkrét kérdésekre, kicsit elkente, amikor arról kérdeztem, milyen vitaminokat szedjek, de most már értem.
Hát sok szerencsét hozzá :) Én még megvárom a te tapasztalataidat. :)))

Hoxa

hoxa: dr. Atom - urológus. Jó szakember, és tényleg ezzel a diétával is foglalkozik, mert ezek a táplálékkiegészítők, amit mellé szedünk meggátolja a szabadgyökök kialakulását.
Nem Amway termék, de ők forgalmazzák. Én hónapok óta használom, rengeteg mindenre jó, de ennélkül is lehet diétázni. Szerintem mindenki azt használja amiben hisz, és ami bevált. De vitamin kell.

Logic-:
Köszönöm lányok az infót.Megmondon én a Herbalife-re gondoltam, mivel magas fehérje és alcsony ch.-t tartalmaz.Megtudná mondani valaki mennyiben kerülnek ezek a termékeke/vitaminok/
Ugyanis kettő éve szedek én is antioxidánsokat, direkt orvosi javaslatra.Szeretném árban összehasonlítani.
Köszi és üdv.

Ancsa:
Én egy másik fórumon "beszélgettem" dr. Atommal. Tényleg nagyon normálisan nyilatkozott, egész intelligensnek tűnt.
Azt tapasztaltam ezekkel a mindenféle "legyetek egészségesek és szedjétek ezt a terméket" dologgal kapcsolatban, hogy amikor hallgatja-olvassa őket az ember nagyon ésszerűnek, helyesnek, okosnak tűnik. Biztos az is. De biztosak vagytok benne, hogy tényleg szükséges? Sok tapasztaltot gyűjtöttem, én is elhittem mindenkinek mindent, aztán amikor már nem volt rá pénzem, leálltam és jé semmi nem változott. Azóta olcsóbb megoldásokhoz folyamodom. Pozitív gondolkodás, testmozgás, jó kedély "kiegyensúlyozott táplálkozás". Hát ez most elég demagógnak hangzik. Csak azt akartam kifejezni, hogy magunkban is megbízhatnánk, az immunrendszerünk és szervezetünk képes megvédeni bennünket, ha nem bűnözünk ellene sokat. Most csak gyógynövényes teákat és zöld teát iszom, a vitaminokban sem hiszek már. Olvastátok pl: hogy pont Amerikában vizsgálták hosszútávú hatásukat?

Kengurukám:)) Estig megiszol legalább kettő liter lötyit?A szomjúság már a szervezeted vészjelzése, odáig nem szabad eljutni.Ráadásul sok fehérjét eszel, nagyon fontos hozzá a sok folyadék, ezt irja Atkins papi.Ezzel is jól átmosod a veséd és salaktalanit.

Segítsetek!Elvagyok keseredve.Közel két hete csinálom az Atkinst,A férjem 4 napja.Az én keton csíkom rózsaszín,az ővé mély bordó.Ugyan azt esszük,az ővé mért olyan szép színű?Köze van hozzá a súlyfeleslegnek?Nekem kb8kg plusszom van,neki meg 30kg.Lehet hogy az gyorsabban fogy akinek több leadni valója van?

Pasiból van a drágád.... Nekik sok minden mellett a fogyás is könnyebb!:-))
Gyorsabban szabadulnak meg a feles kilóiktól,mint mi és azt sem mindegy,h hány kilóról indul... Nagyobb súlytól való megszabadulás viszonylag könnyebben indul be.
Sztem...

Na meg a 8 kg az ugye jóval kevesebb, mint a 30. Majdnem annyi idő kell mindkettő leadásához. Meg kinek milyen a szervezete! Nem kell keseregni, amíg róla heti 3 kg, addig rólad heti 0,5 kg az ideális. Nekem 9 hét alatt lement a 8 kg-ból 6, úgyhogy nyugi!
Mennyit fogytál eddig?

Köszi a bíztatást.A legközelebbi mérlegelés hétfőn lesz,de egy hét alatt -3kg-tól sikerült megszabadulnom:)))Tudom hogy panaszra nincs okom,de mégis bosszantó,hogy ugyanazzal az étrenddel nekem kevesebb zsírom ég el mint a páromnak:((De eszemben sincs feladni ha már majdnem két hétig kibírtam.

Sziasztok Lányok! Nem a témához kapcsolódom, de kellene egy kis segítség, s a fecsegőt olvassák a legtöbben. Aceton "illat" ellen ajánljatok nekem valamiféle cukorkát (ami remélem nem cukor:)), vagy valamit a beszerzés helyének megadásával együtt! Gondolom, valami mentolos dolog lenne a legjobb. HELP ME!
Köszi!

Szeretek fecsegni,most rá is érek és inkább írok a fórumba,mint hogy a hűtőt nyitogassam.Lehet,hogy közületek nem mindenki volt falánk,torkos és édesség zabáló,mint én.Úgy 8 évig gyüjtöttem a zsír sejtecskéket a habtestemre és ha itthon voltam főleg hétvégén akkor kezdődőtt nálunk a süti sütés.A rántott hús,sült krumpli.stb.. Annyira rossz szokás alakult ki bennem,hogy a mai napig ha bemegyek a konyhába kinyitom a hűtőt,de nem vagyok éhes ám!Csak keresi a szemem amit régen keresett, amit nem ehetünk azokat!Helyette most tojást vagy egy kis sajtot,husit veszek ki.Igen ám,de sűrűn járok a konyhába és általában este már (romániai)állapotok uralkodnak a hűtőben,nincs semmi enni valóm.Tömören addig járok a hűtőre,míg az ki nem ürül!

Vettem egy ananászt, apró kockákra vágtam.Nyitálom ám én is a hűtőajtaját..már megszokásból is de egy tányéron ott az ananász és mindíg egy kockát kiveszek belőle.Számomra ez olyan jó nyugtató szer.Eszem is, meg nem is.
Ráadásul a páromtól kaptam egy konyhamérleget, ami méri a ch-t fehérjét és a koleszterint.Ma egy almát mértem le, kereken 2o gr. ch van benn, pedig én csak 1o gr.-ra gondoltam.Szóval biztos, hogy igen sok ch.-t vittem be régen, hisz a zsiros ételeket kerülem mindíg, hétvégéken igaz a sütikben fellelhető, de nem ettem annyit, hogy igy elhizzak.

Komputerizált diétás mérleg 4oo fajta élelmiszer kcal,choleszterin, szénhidrát, zsirtaltalom,, fehérje meghatározására képes.Kiszámolja és tárolja az egy napra bevitt élelmiszerekről amit szeretnél megtudni.Rátettem tegnap egy db. ananászt, beütötem a kódját és kilökte, hogy tartalmaz 12o gr. ch-t stb.Tehát ha egy élelmiszert ráteszel, mindig be kell ütni a kódját.Pár évvel ezelött láttam a Tv-be, akkor áhitoztam rá,de most meglepett a párom vele.
Hazudnék ha azt állítom, hogy sokat használom.Szerintem nem érdemes megvásárolni, nem rossz ha egy életre veszed de tudomásom szerint igen drága.Pontosan nem tudom az árát megmondani a Kátai-ba lehet kapni.Azt hiszem igen keveset mondok, ha 2o ezer, majd megképrdezem pontosan ha eztán is érdekel az ára.

Ige, valamelyik nap én is azon nevettem, hogy milyen egyszerű ha valaki fogyni akar.."csak azt eheted ami sz@r/:))
Tegnap egy újságban olvastam megint egy jó kis nyomdahibát:))
" Az Atkins diéta, kimondottan, gyümölcsre és zöldségre épül"
Jó..ugye?

Szerencsére lefagysztottam vagy 5o kg.-ot, úgylátszik már előre éreztem, hogy érkezik az Atkins hullám:))Most a gyerek gyümijét dézsmálom.Hiába anya csak egy van:))
Azért tudsz venni csak igen drága.Szedret láttam fagyasztottat de nem birok ránézni sem.Még az almásrétesen gondolkodom.Egy doboz réteslapban van 2o gr. ch.Csak mivel töltsem meg, hogy ne ártson? Káposztával, almával? Néha elég lenne egy szelet is.Borzasztó, hogy szine minden tartalmaz ch.-t.Nem ok nélkül hiztunk meg:))

Szia Flo
Én is szeretek locsi-fecsizni.
Én 3 éve kezdtem gyüjtögető életmódot, kegy kis mogyoró, egy kis pezsgő egy kis frutika utazás közben, és ez meghozta az eredményt.
1 éve meguntam hogy a molettibe vásárolok, és leadtam 20 kilot.
most könnyen csinálom az atkinst mert amit főzök magamnak az megeszi a lányom és az anyukám mert finom. igy nekem alig marad, biztos siker a kevés ch.
a hűtőm sajna nem lesz soha üres, mert tesznek rola hogy legyen benne mindig valami.
na sok sikert

Ügyes vagy Meilen!Ez kitűnő.hogy a családod támogatását élvezed,sokat számít.Az én kedvesem is kicsit túlsúlyos férfi és bizony nem mondhatom neki,hogy: Egyél apuci egy kis salátát anyuci kedvéért,mert megmondta ,hogy ő nem nyúl,hanem egy 12 órás fizikai munkát végző ember,aki szereti a főztömet.

CSAJOK!

Kíváncsi lennék, hogy a "régi" motorosok közül ki van még itt és milyen eredménnyel és mióta és hogyan? Ej, most úgy beszélgetnék mindenkivel! :-) Sajna ritkán látogatok el erre... De azért ha van időtök írjátok meg. Kösszencs! :-)

régi motorosok ? mondjuk én is :)))) én jól vagyok. de most nem vagyok méltó a társaságotokra. anti atkins vagyok :((( egyenlőre nem gond, mert szépen tartom a megszerzett súlyomat. nem jön vissza. de már kezd lelkiismeret furdalásom lenni, mert úgy érzem újra a nagyon nagyon rossz életdmódot folytatom. tehát az evés, bármit, bármikor, bárhol félét. legalább vacsira ne ennék anynit, és ne nasiznék. de majd, ha jobb idő lesz. ezt mondogatom magamnak :))

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára