Zöldséges csirkemell | lowcarb magazin

Zöldséges csirkemell

Receptek: 
Hozzávalók: 
50 dkg csirkemell filé, 20 dkg prosciutto (főtt, füstölt sonka), 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 szál zeller, 1 zöld kaliforniai paprika, 1 paradicsom, 2 evőkanál Worcestershire-szósz, 1 kiskanál Tabasco-szósz, fekete bors, chilipor, 1 dl olívaolaj, petrezselyemzöld.
Elkészítés: 

Vágd kockákra a húst, sonkát, zöldségeket, hevítsd fel az olívaolajat egy serpenyőben, dobd bele a csirkét, sonkát, borsot, chilit, sózd meg, és pirítsd össze. A húst és a sonkát vedd ki szűrőkanállal, tedd félre. A maradék zsiradékon párold meg a finomra vágott vöröshagymát, a kockázott zöldpaprikát, zellert. Add hozzá a felkockázott paradicsomot, Worchestershiret, Tabascot, a csirkét, sonkát és addig párold, míg megpuhul.

Nettó CH: 
Az egész receptben: 22 gramm