Sziasztok!

Ki kezdi el a 6 hetet velem jövő héten? :)

g

fórum: 

hozzászólások

:((
Hát lehet hogy csak krémezéssel nem múlik el, de hátha az, hogy masszírozgatod, akkor azért jobb lesz, mindenesetre próbáld meg. Biztos van mód, hogy teljesen eltüntessék, de bizti kissé költségesebb. Nézz utána és érdeklődj, hogy mennyiért csinálják meg.
Nekem hajszálereim vannak, ami szerintem randa és 50 körül állítólag lézerrel elmulasztható.

A dove feszesítő gélje nekem is nagyon bejött! Nagyon szép sima tőle a bőröm (meg az egyéb ezügyben tett erőfeszítésektől....)!

A csíkokat nekem eghész szépen elhalványítja a szoli!!!! Kb. 2 hetente járok 1x15/20 percet, mióta nyáron észre vettem, hogy napozás után nagyon szépen elhalványodtak.... És tényleg

Szia!
Nem kenegetten terhesség alatt a pocimat, mert akkor nem érdekelt, így rendesen megrepedezten. a tigriscsíkjaimat 3 hete kenegetem egy természetes alapanyagú spray-vel és 2 krémmel felváltva, nem volt olcsó, de már szépen halványodnak. Nemsokára bevállalom az uzodát.:-))

Tzdna valaki segíteni? Mi az a CALLANETICS- edzés?

Én nem azért nem kenegettem, mert nem érdekelt, hanem mert igen beteg voltam, s az egyik tünet egész testre kiterjedő bőrkiütés volt, nem volt szabad kenni. Mikkel kened most?

Callanetics: Callan Pinckney tornaoktató által kifejlesztett speciális mélyizomtorna, amely pár hét alatt látványos javulást eredményez az emberi test alakjában, és nem kell hozzá ugrálni meg kidögleni, hanem elmélyült munkával konkrét izomcsoportokat mozgat, apró pici mozdulatokkal. Bárhol végezhető, semmilyen különleges környezet vagy eszköz nem kell hozzá. Állítólag nagyon hatékony, akik csinálták, esküsznek rá. Régebben meg lehetett kapni könyvben, nem tudom, hogy még lehet-e, nekem megvan. A Magyar Könyvklub jelentette meg 1996-ban, esetleg érdemes őket megkérdezni, hogy hozzá lehet-e jutni még. Ha nem, akkor majd kölcsönadom.

A cikk védelmében: a szexi has nem tök lapos, csak szexi :))) Kicsit feszesebb, kicsit laposabb, és nagyban javítja a tartást, kinézetet.
Callanetics: a legtutibb dolog a világon. Még aerobic-oktató koromban már nem tudtam mit kitalálni, hogy brutálisabbá tegyem az edzéseket. Anyukám kapott Call-könyvet karira, kipróbálgattam, mint szakbarbár, és majd' beledöglöttem. Szóval egyből elkezdtem ezt használni az órákon erősítésre, és a heti sokszor edző csajok remegő térdekkel vánszorogtak le a lépcsőn edzés után :))) És még azért is jó, mert nagyon rövid ideig tart egy-egy gyakorlat, és mégis hihetetlenül hatékony. Ha van vkinek 8-10 perce, már kivégezheti aznapra a comb-popsi területet. Szóval hajrá, nagyon klassz!!!

Szia!

Először is diétázunk, aztán meg mozgunk. Elvileg fent van egy edzésterv a "friss"-ek között, de bármilyen jó kis torna megteszi: callenetics pl. a leghatásosabb.
Hány kilótól akarsz megszabadulni? Vagy csak a poci a problémás terület?

Szia!
Én Atkinssal, meg Callaneticcel fogyasztottam le a hasam, akarom mondani még folyamatban van:)
A Calla a legjobb módszer erre, csak győzd kitartóan csinálni!!
( Az első rendesen elvégzett másfélórás program után nem bÍrtam reggel kimászni az ágyból:)) )

Szerintem is kell mindkettő hozzá!
Viszont miota az Atkindt csinálom, plusz tornázom is sokat, mikor éppen nem lógom el:), egész szépen rajzolódnak ki a hasizmaim, meg az egésznek kezd HAS formája lenni, a pocak helyett!
Mondjuk a szexitől még messze van, de azért......

Sziasztok!
Most határoztam el, hogy leadok pár kilót, de leginkább a hasamon szeretnék feszesíteni..(pontosabban megszabadulni az úszógumimtól és izmos hasat varázsolni..)
Tündérmeggy! Köszönöm szépen a 6perces hasizomgyakorlatot, túl vagyok az első edzésen és túl is éltem, mostmár csak azért drukkolok, hogy minden este meg tudjam csinálni. Több "hájashasasnyaram" nem lesz!!!
Rég írtatok ide, de lehet még tippeket adni, aki tud...!!

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára