Sziasztok!

Ki kezdi el a 6 hetet velem jövő héten? :)

g

fórum: 

hozzászólások

Akkor ha senki nem akar szexi hasat, én nekiállok és majd beszámolok. Csinálok képeket is, de ez azért csalás részemről, mert lefogytam 5 kg-t és ez módosította a "belem" méretét, nem is akármennyire! :))))

Más: szóltam a Szilvinek, hogy jó lenne, ha fotót is mellékelhetnénk. Még no answer, de biztos kitalál valamit. :)

Juj de jó! :)
Arra gondoltam, hogy 4x50-et csak meg tudok csinálni a "killer" callenetics módra az tényleg nagyon kemény, az lesz az egyik gyakorlatom, a másikat még nem tudom, majd kipróbálom melyik megy fölső hasra. Van ötleted? Abból tuti kevesebbet birok, mert azt mindig is nagyon utáltam!

Hogy őszinte legyek én eddig mindig percben mértem egy-egy sorozatot, de ez az 50-es dolog is menni fog. A killerrel nekem az a bajom, hogy valami ok folytán a nyakam görcsöl be tőle. Rosszul tartom magam, és nem is tudok rajta változtatni. Viszont van egy másik gyakorlat, ami az egész hasat dolgoztatja:
Az alapállás (-fekvés): leülsz a földre, kinyújtod a lábad a föld fölött úgy, hogy közben a felső tested annyira hátradöntöd, hogy a lábad súlyát elbírjad.
Ebből az állásból behúzod a térded a mellkasodhoz, közben pedig a felsőtesteddel is közelítesz a lábad felé. Utána a felső testeddel hátradőlsz, a lábad pedig visszanyújtod lefelé. Ez fincsi. Egy bajom szokott vele lenni: fáj a popócsontom. Ezért egy plédre szoktam ülni, vagy párnára.
És van egy másik is. Az az oldalsó izmokat mozgatja.
Alapállás: oldaladra fekszel, úgy hogy a törzsed egyvonalban legyen a lábaddal. Könyöködre támaszkodsz, a másik kezeddel támaszkodj magad előtt.
Na innentől jön a kaki: emeld el a csípőd a földtől, de az egyenes vonalat továbbra is tartsd. Olyan magasra emeld, hogy csak a könyöködön és a bokádon támaszkodj.
Ezt a kedvenc tornázóhelyemen mutatta az edzőcsaj és hozzáfűzte, hogy gyógytornások csinálják ezt a gyakorlatot. Elég durva, ha jól csinálod.
Szóval én 3 gyakorlatot gondoltam váltogatni. Hasprés, és ez a kettő. Azt nem garantálom, hogy 4x50 menni fog, de igyekszem majd.
:)

Köszi a tippeket, ezeket nem ismertem, ki fogom próbálni. A hasprésből menni fog nekem a 4x 50, a többinél örülök, ha megy a 4x 20 eleinte, de csak annyival kezdjünk, amennyit elbirunk, ahogy a leírásban van. 6 hét múlva majd repkednek a 4x 100-ak...:)))
A callenetics-et régen csináltam és nagyon hatásos volt, kár, hogy begörcsöl a nyakad, mert abból még 3 féle gyakorlat van, én azokat is be fogom vonni. Esetleg próbáld ki azt, hogy a nyakad alá teszed a kezed, amikor már elfárad a nyakad, így tartod egy kicsit. Hamár hasazunk, tornáztasd a nyakad is, mert ezek szerint nem lehet erős. Nekem sem az, de a napi 3 perc már segít rajta. Lassan szoktam félköröket írni, meg oldalra fordítani, mintha a hátad mögé akarnál nézni. Azt is lassan óvatosan. Meló közben is lehet. Sokat segít a tartáson is, meg észre fogod venni, hogy a hasazásnál jobban bírja. :)

Nem fenyeget a veszély! :)
Képzeld, nekem nemrég volt egy olyan izomhúzódásom a nyakamnál, hogy a sürgösségin kötöttemki és nem hitték el, hogy nem vert pofon párszor a párom, vagy hogy nem karambolóztunk. Egy mozdulattól megroppant és elzsibbadt a nyakam, nem birtam tartani. Mindez a számítógép elötti ülés, rossz tartás és stressz miatt. Ez kb 4 hónapja volt, de mostanra jöttem teljesen rendbe, hogy ne fájjon folyamatosan.......veszélyes! :))

Én tegnapig rendesen viselkedtem. Tegnap nagyon álmos voltam és megborultam a gyerekkel együtt. Egyébként nekem is nagyon siralmasan megy a dolog. Ki kellett iktatnom azt a gyakorlatot, amit a múltkor írtam (az oldalsó hasizmos), mert totál lefárasztott, és nem bírtam a többiből se 2-nél több sorozatot csinálni. Majd ha a többi jobban megy, akkor megint csinálni fogom.

Ez szupi! Párod nagyon lelkes nem? Értékeld, ez is figyelmesség a részéről! :)
A páromnak kockás hasizma van, úgyhogy én nem szóltam, csak stikában hasaztam. Egyik nap épp ott volt, hát nekiálltam hasazni. Odajött, aztán igazgatta a lábam, hogy hogyan jobb....:)

Az tök jó! Lehet nekem sem ártana ha valaki megnézné, hogy jól csinálom-e. De az a baj, hogy megint nehézségek léptek fel. Párom megbetegedett és én szerencsésen elkaptam tőle. Nagyon fáradt vagyok, és rettenetesen fáj a fejem+szédülök. Remélem hamar elmúlik. Ettől függetlenül megpróbáltam tegnap tornázni, de már az első felülésnél úgy éreztem, hogy forog az egész szoba. Ezért a kedves párom letiltott tegnap a tornáról.

Helló!

Bocsánat, beteg voltam és nem voltam internet közelben.
Szóval, nem ez az álmom, nagyon unom és nekem is az az álmom, hogy saját céget csináljak. Nekem a szervezés az életem, abban kéne mozdulnom, de ennél a cégnél vagyok már több mint 6 éve és tanulmányi szerzim van, mert elvégeztem egy fősulit. Még az angol nyelvvizsga van hátra, azt ezzel a melóval meg lehet csinálni, mert nem agyleszívós, aztán jövő tavasszal lépek! :)
Majd jön valami lehetőség, csak légy nyitott rá! :)

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára