2005. január 3. egy új diéta kezdete.
Hogy mi vezérelt a váltásra? Az, hogy elegem lett az Atkins diétából. Nekem az túl "sok". Elegem van a húsból, mást is akarok enni. Kiborított ez az egyoldaló táplálkozás. Akarok sütit, gyümit, joghurtot, kakaóscsigát..... és egy csomó fini dolgot.
Atkins alatt bűnöztem rendesen, többnyire azért, mert tudtam, hogy nem lehet. Mert ugye, ha az embernek tiltanak valamit, hát annál jobban akarja. Ennél a diétánál viszont lehet, szóval nincs bűnözés:)))
Kiváncsi leszek:) Mármint a fogyásra. Egyszer már próbáltam, bejött. Most sem lehet másképp!!!!!!!!

fórum: 

hozzászólások

Hello habóka!!!
Szerintem mindkét féle diéta jó. Az Atkins gyorsabban fogyaszt, míg az Update nem olyan gyorsan. Én pl. az Atkins-el fogytam 2 hónap alatt 17 kg. Ha nem sokat kell fogynok akkor jó az Update, viszont ha sokat akkor inkább az Atkinset ajánlom, mert jobban van sikerélményed. Különben ha az Update-val szeretnél fogyni akkor is hasonlókat lehet enni mint az Atkins alatt. Igaz az Update megengedi reggel a ch-t (szénhidrát) igaz csak a jó féléket. Tehát nem fehérliszt, cukor és társai. Vedd meg mindkét könyvet és olvasgasd el megéri. Különben én ha lefogytam a maradék 5 kg-mat akkor megpróbálok az Update szerint étkezni. Sulymegtartásra szerintem nagyon jó. Van még kérdés, szívessen válaszolok!!!

Ha normálisan beindul az anyagcseréd az update diéta alatt akkor ezzel is lehet, heti 1-1,5kg-ot fogyni. Nem kell félni attól, hogy vissza jön minden, mint Atkins után, mert szerintem ch nélkül nem lehet élni, ebből nyersz energiát, kell a tanuláshoz stb. stb. Itt nem kell attól tartani, hogy bezabálsz. Nagyon ritka aki itt bűnbe esik. Ez nem is diéta, csak kicsit időben átrendezed a kajákat.
Persze most nem vagyok senki ellen, ne érts félre, becsülöm azokat akik Atkins bírják tartani, én nem tartoztam közéjük, de úgy érzem ez a diéta tartósabb, hosszabb távú fogyást, ill. súlymegtartást hozhat. Aztán majd meglátjuk:))))

Én próbálkoztam az Atkins-sel még tavaly ilyenkor...gyorsan fogytam az igaz,de állandóan levert voltam,mert nagyon hiányzott a ch.
Az update-tal szerintem sinen vagyok...főleg,hogy a pasim is velem tart...:-)
Már annyiszor akartam kérdezni:milyen édesítőt használtok?
Én már kipróbáltam egy csomó fajtát,de szinte mindegyiktől rossz lett a közérzetem....
Most ott tartok,hogy inkább nem édesítek...
Hálás lennék némi javaslatért!

Tündermeggy!!
Különben igazad van tényleg kell a szervezetnek a ch, de persze nem mindegy milyen. Fehérliszt és cukor nélkül simán el lehet élni. Én nekem bejött az Atkins mert igen eredményes volt és sokat kellett leadnom. Ha mondjuk csak havi 1-2 kg fogytam volna hamarabb feladom. Az igaz, hogy nem mindenki bírja a ch megvonást. Az Update kiváló dolog csak támogatni tudom.

Az is igaz, hogy teljes ch megvonás után visszatérni a régi (tehát rossz) étkezési szokásaidra akkor visszajönnek nagyon hamar a kg-k. Fogadjuk el, hogy igenis egészségesen kell étkezni, igenis oda kell figyelni a ch-ra és hanyagolni kell a cukrot, fehérlisztet, cukros üditőket, chipseket és sok-sok ilyen szar kaját. Különben engem az Atkins tanított meg arra, hogy rettentően szénhidrát alapú az étkezésünk és ezen a rossz ch-k állnak első helyen. Igy, hogy ezeket "kitanultam" igenis odafigyelek mit eszem és mit adok a gyerekeimnek (nekem 2 lányom van) és a férjemnek. Hiszen ezen múlik milyen egészséges gyereket lesznek és nem egy elhízott mozogni nem vágyó dagi....

Korpovit keksz 2-es......:(((((
Én kezdek becsavarodni, az I-es könyvben, 1-es volt a kódja, a Danon könnyű és finom is 1-es volt, de ma már nem az....:(((
Basszus, akkor mi a fészkes fenét egyek este?!?!
Húsi nem fekszik, mert az nekem már túl "nehéz" kaja, tojást sem ehetek mindig, meg túrót... van valakinek valami jó ötlete??

Találtam egy jó kis "cikket":) Ha gondoljátok bemásolom. Ugye mindenki, azt mondja,(én is) hogy Norbi így update, meg úgy update, a testépítő fiúk meg 1001 éve e szerint táplálkoznak, és akkor még Norbi egy dagadt fiúcska volt.
Az a helyzet, hogy sokat olvasom Norbi fórumát és nem hallok mást, csak azt, hogy kódok szinte napról napra változnak és egy csomó ellentmondásba ütköznek.
Kezd kicsit bosszantó lenni, mert újabb "kutatások" szerint a Danone cuccok is már mind !!!hármas!!!! kódot kaptak....:((((((( A többi változásról nem is beszélve....

Sziasztok!
Csatlakoznék a fórumotokhoz, ha nem gond! November óta csinálom az update-t és eddig 5 kg mínusz. Januárban sokat bűnöztem, így mától újult erővel nekiláttam. Van egy rakás receptem is, akit érdekel annak elküldöm csak holnap tudom)!
Szép délutánt Nektek! Timcsi

Február 1.
Kedd:
Reggeli: 3 db főtt tojás friss paradicsommal, hozzá Hamlet.
Ebéd: Görög saláta minden mennyiségben, citromos, édesítős limonádéval.
Vacsora: 2-3 pár főtt virsli, mustár és friss paprika, no meg egy kis borocska.

Csak azt nem értem, hogy miért mondja azt, hogy az anyagcere beinulásához 5x kell enni, ha mindenhol 3x-i étkezés szerepel.......

Hát persze. :)
1 zacskó zabpelyhet beáztatsz vízbe. Ezt akár előző este is megcsinálhatód, így biztosan jó puha lesz. Hozzáadsz reszelt sárgarépát, reszelt gyökeret, reszelt hagymát. Mehet bele fokhagyma is. Sóval, borssal ízesíted. Ha túl lágynak találod, akkor teszel bele annyi zabkorpát, hogy formázni tudd. Pogácsákat formázol és forró olajban kisütöd. Kiváló főzelékfeltét, de tejföllel is nagyon fincsi. Ja és minden 1-es kódú benne!!
Jó étvágyat!:)

Nem ismerem őket, jöhetnek nyugodtan!
Én sout beach diétázom, ami hasonlít az atkinsre én már ebben a szakaszban, amiben vagyok, ehetek gyümit, teljeskiörlésű gabonát is. Úgy terveztem, hogy aztán update szerint fogok élni, mert súlymegtartásra nagyon jó lesz az.

Sziasztok!

Most tudtam meg, hogy hétvégeken a level diéta pihenő napjain az update-ot érdemes csinálnom.
Úgyhogy ezentúl a hétvége az UPDATE-é!
Már olvastam félig a könyvet, a kódok meg azt hiszem megvannak a neten.
Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz.
tiger

Szevasztok!
Na, örömmel látom, hogy mire teljes gőzzel vissza tudok ide térni, komplett menüket lehet majd találni.

Azért mert én utálom a konyhát, attól még irígykedve (nem sóvárogva, kívánkozva) látom, hogy mások milyen jól érzik magukat benne.

Sajna ez van velem, de lehet hogyha megszeretném a főzőcskézést talán jobban szeretném magam, mármint, hogy mit eszem. mert magam nagyon szeretem egyébként, illetve ezen is el lehetne gondolkodni, hogy most akkor szeretem-e megam annyira, hogy normálisan étkezzem, mozogjak stb.

IGEN, kérem szépen az embernek igenis szeretnie kell magát ahhoz, hogy ezeket be tudja tartani.Meg különben is a test a lélek temploma.... blablabal. na értitek, hogy mit akartam itten előadni, most mit ragozzam.

Jók legyetek.

Ja, és a januári találkozó,sem jött össze, bár lehet, hogy ez másoknak nem tűnt fel.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára