Hozzávalók: 
25 dkg mascarpone, 2 tojás, 2 evőkanál cukornak megfelelő édesítő, 3 evőkanál nescafé (koffeinmentes) pici vízben feloldva, 2,5 dl tejszín, vanília, 3 evőkanál rum, keserű kakaópor a szóráshoz.
Elkészítés: 

A tojások sárgáját verd habosra a cukorpótlóval és a vaníliával. Add hozzá a rumot, felezd el a masszát, keverd az egyik felébe a kávét. A másik felébe lazán forgasd bele a felvert mascarponét és a felvert tojásfehérjét. Nagyobb tálban simítsd alulra a kávés réteget, majd rá a tojásos habot. Szórd meg keserű kakaóval, esetleg díszítsd tejszínhabbal.

Nettó CH: 
Az egész receptben: 20 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára