Semmi celom nem volt, de gondoltam egy ilyen forum is kell.

fórum: 

hozzászólások

3 éve már csak a nyulam dolgozik ott, én inkább átjöttem egy japcsi céghez aszisztensnek, itt is vannak szép nyuszik, de itt valóban nem lődőzünk.
Fiatalok, aranyosak, bár néha olyan mint egy ovi, terelgetni kell őket, mert ugye a fiúk később érnek.
Súlyos gárda vagyunk, 5 nő és 10 fiú, na meg a japó, de ő nem számít, mert kretén.

Ne akarjátok, a puszta létük is csapás, borzasztóak és nagyon lenéznek minket japán bérenceket.
Tulajdonképpen kevés elvárásuk van, dolgozz sokat, felejtsd el a családodat, túlórázz állandóan, de juttatást ne várj érte, elismerést még annyit se, béremelésről ne álmodj, a prémiumot meg töröld ki az agyadból.
Képes 5 percig mellettem állni, míg beszélek az ügyféllel, majd megkér, hogy hozzak egy pohár vizet neki meg a vendégének. Szóljatok, ha értitek?

Gondolom dánokkal nem dolgoztál, mert akkor hidd el a japód egy udvarias álompasinak tünne. Mert a dánok egyenesen pa****tok. Ha egyszerre érsz valamelyikkel az ajtóhoz és nem ugrasz félre fellök, aztán még rád is mordul... :O(
Csak hogy jobban érezd magadat a munkahelyeden.:O)

Akkor lehet, hogy a dánok (házi használatban nilsholgersonok) is ezért löktek fel minket? Én azt hittem pusztán neveletlenség. Mert azért a magyar honfitársaimnál még nem találkoztam ilyen jellegű hatalomdemonstrációval, pedig általában itt is férfiak a főnökök. Nekem a szimpatikusabb magyarázat, hogy bunkók. Mert azok!

Vince, hogy a gyehenna tüze piritson jó ropogósra :-))). Addig oldalasoztál itt nekem, hogy a fene megesz, ha nem kapok. Most mehetek és vehetek és sütögethetem vacsira. Pedig olyan jól kitaláltam ma estére az édes semmit tevést.

:-))))

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára