Sziasztok lelkes fogyizók! Romokban az életem. Munkanélküli lettem és bánatevő. Felhíztam 96 kg-ra. Ráadásul már nem is vagyok fiatal:( 43 éves. Valahogy rendbe kellene tennem az életem. Az első, hogy újra nőnek érezhessem magam, ehhez legalább 20 kg-ot kellene fogynom. Olyan vagyok, mint egy kemence. Ráadásul a férjem még mindig bosszantóan helyes pasi. Szinte már ez is idegesít.
Úgy látom sokaknak megy ez a diéta nagyon jó eredménnyel. Egyelőre olvasgatom mit kéne csinálni. Hogy állítsam össze a diétat. Van olyan, aki hasonló paraméterekkel rendelkezik és segítene? Ezer pussz és köszönet előre is!!!!

fórum: 

hozzászólások

segítsetek! rá akarom venni magam a mozgásra, de egyszerűen nem megy:-((
a séta igen, de régen annyira szerettem hulahopp karikázni! vicces, de nem mentem nélküle szinte sehová hosszabb időre. Napi 1 óra megvolt, és közben jó ritmusos zenét hallgattam és olvastam:-)
Most egyszerűen nem :-( Pedig az nagyon jó, hiszen végülis mindegy mit sportol az ember, ha eléri a megfelelő pulzusszámot - ég a zsír mindenhonnan. lehet, hogy félek a kudarctól, hogy nem tudnám 1 órán át csinálni? hát az biztos!

Szió!
Kezd el kevesebbel:) Néhány nap múlva már egyenesen kívánni fogod a mozgást. Nálam is így volt.Muszáj mozogni, anélkül egyszerűen nem megy.Természetesen szép fokozatosan. Írtad, hogy hiányzik a gyümölcs. Nekem is...de nem fogm tönkretenni miatta az eddig elérteket. Majd néhány hét múlva egy kis málnát, vagy epret. Jó kis tejszínhabbal.:) De arra még várni kell.Neked sem ártana, ha bírnád még gyümi nélkül egy kicsit. Ki fogom tolni a bevezető szakaszt...hogy meddig még én sem tudom.Sok mindennek lesz a függvénye. Elsősorban annak, hogy milyen ütemben haladok.

Azt hiszem nálam már jelentkezik a fogyi mellékhatása:)
kezd= kezdd
Azt olvastam valahol, hogy ez a diéta csökkenti az amúgyis csökkenő agysejtek számát. De nem baj, majd kicsit butácska csini nő leszek:) Viszont a futás növeli, úgyhogy ha fogynak a kilók, majd elkezdek kocogni:)

Sziasztok Dana,Bige!
Örülök, hogy ismét vannak egy kicsit öregebbek, mint 30 25 év. Ügyesek vagytok, ne hagyjátok abba, amikor belejött az ember lánya nagyon megy ez a ch számlálásos evészet. Én tavaly ilyen időtájt kezdegettem, majd májustól talán kezdtem, s sikerült leadnom 13 kilót. És mindenki otthon a párom is mondta, hogy milyen szép lettem, bizony szép 80 kilósan.
A télen egy kicsit elengedtem magam és felhíztam 5 kilót, és most már kezdtem nevelgetni magam, hogy újból teljesen ráálllok az atkins-re és megint le szeretnék adni kb 8-10 kilót. Most vagyok a bemelegítő fázisban ( én már ilyen vagyok) és van amikor 1-2 napig majdnem CH mentes vagyok, de aztán nem, így lassan szoktatom magam, és aztán ráállok teljesen. És nem hiányzik, és nagyon jól érzem magam tőle. Puszi nektek Teri (aki 53éves)

Szia Teri!
Köszi a bíztató szavaidat:) Nagyszerű a 13 kg mínuszod. Elhiszem, hogy látványos lett az eredmény. A jó közérzet mellett nem elhanyagolható az sem, ha megszépülünk. Nagyon rajta vagyok én is:) Jó lenne az elismerő pillantásokat és dicséreteket bezsebelni egyszer....és FOGOM IS!! Hiszen csak rajtam áll:)
Élvezettel eszem, amit szabad. Délután megmetszettem a rózsáimat és utána nasiztam néhány szem mogyorót. Huh de jól esett már. Gondolom így leszek majd mindennel, amit fokozatosan megengedek magamnak. Hiszen nem kell itt éhen halni, csak ésszel kell enni. Egyszer eljön az új édességeim ideje is..ami még most nem is hiányzik annyira. Izgalmas lesz majd kisérletezni a megengedett alapanyagokkal. Pl. még soha nem volt szójatejporom a konyhámban. Olyan ez, mint egy izgalmas kaland a karcsúsodás útján. Nagyon élvezem. Főleg a -4 kilómat:)
Sok sikert neked is és mindannyiunknak:)!
Puszi:Dana

Már -4-en állsz? Büszke vagyok rád, légy Te is magadra!!!!
Tényleg izgi kipróbálni a szójatejport, szójalisztet, egyéb eddig ismeretlen anyagokat és rádöbbenni, hogy mennyi mindennel lehet helyettesíteni a finom lisztet! Én is mindig kipróbálok valami újat, szereterk kotyvasztani!

Szia Dana!
Tegnap este is azt mondta a férjem, ide figyelj anyám elkezdhetnél megint csinosodni, meg menjél el egy órát kódorogni. Ez azt jelenti, hogy induljak a délutáni sétámra. Az atkinssel együtt elkezdtem délutánonként sétálni, ez eleinte fáradságos volt mert 93 kilósan 164 cm-el már alig bírtam menni is. Szép lassan eljutottam a napi 5-6 km gyalogláshoz. Már amikor nincs meg a kilóméterem, akkor egy kicsit rosszul is vagyok. Tehát aki nem tud konditerembe menni, vagy nem egy nagy tornász, sportnak, mozgásnak ez is meg teszi. Mostmár ezt együttesen fogom alkalmazni a kertészkedéssel. S még azt is gondoltam, hogy a fene fog bent a konyhában főzőcskézni, amint jó lesz az idő kint fogok faszénfarázson sütögetni husikat, zöldségeket az egész családnak. Húú de fincsik lesznek. Teri

szia Dana!

teljesen egyetértek Veled. én is csak a gyaloglást tudom egyelőre sportként alkalmazni. ha az intenzíven megy, akkor sokar ér az is.
nem laksz véletlenü a közelemben, hogy róhatnánk együtt a kilómétereket? :-)

Szia Dana!

Én is munkanélkül maradtam, és karácsony után majdnem 130 kg-t mutatott a mérleg. Kezdetben szenvedtem, mint a kutya, de átáltam a diétára. Nem akartam teljesen elkeseredett, otthon ülö kenyérfaló lenni. Olvasgatom már egy ideje ezt a honlapot, de tartok kicsit az Atkinstöl. Amikor szénhidrátmentesen eszem, ideges vagyok. Egy kis pirítóstól elmúlik. Az update szerint eszem és tornázok. Meg lehetne gyorsítani Atkinssel, de kávézok, teázom és édesítöszert használok. És nem tudok külön költeni a diétámra.
pusza, Flower

Szia Flower!
Próbálom most én is pozítivan nézni a dolgokat, amennyire lehetséges.Bár vannak napok, de egyre kevesebb, amikor magam alatt vagyok e helyzet miatt.Most viszont van időm mindenre itthon és a családom örül neki. Egyelőre nem igazán veszem észre, hogy ez a diéta plussz költségeket jelentene. Én is próbálkoztam az update-el, de nekem nem jött be. Biztosan mindenkinek magának kell megtalálni a neki legmegfelelőbb megoldást. Szerencsére Te is megtaláltad és fogyogatsz:) További sikeres fogyózást Neked!
pussz:dana

Szia Dana!

Azért kolbászolok én is ezen a fórumon, mert az update annyira nem jött azért be nekem. Csak a szénhidrát visszafogásával érek most már el, az elsö 10 kg lefogyása után eredményt.
Az anyagiakról csak annyit, hogy nem akartam olyan diétát, ami sokba kerül, ha mást eszem, mint a család. Hidd el, hogy sokba tud kerülni, ha az ember bedöl 1-2 hülyeségnek.
Meg azért én tudnék a munkanélküli elkeseredettségemben is sok-sok kenyérkét enni!
De ne teszem. Mert mondjuk látom, hogy te is kibírod. Hát ezért írtam.
pusza, Flower

Sziasztok!
Az elmúlt napokban nem igazán értem rá, de most újra itt vagyok. Említettétek, hogy nem igazán láttatok a bulis képeken. Hát, ez valóban így van. Volt egyáltalán január óta valami buli? Én csak azóta vagyok itt veletek::))) Ha lesz valami, szóljatok. Bár én nem bp-i, hanem győri vagyok, elmegyek, ha tudok.
Mindenkinek további sikereket kívánok!

Valamennyi új fogyis Barátném!

A fogyim megyeget és már 91.5-nél tartok....de a mensim bekavarodott...nem akar elmúlni:( Valamelyikőtöknél jelentkezett már valami ilyesmii? Ez most igencsak beárnyékolja a jókedvemet:(
Bige!
Kérdezted priviben, a közös gyaloglást, de sajna én nagyon messze vagyok. Az Isten háta mögött élek egy alföldi kisvárosban.Egy lowcarbos talira viszont kiváló hely lenne 20 kg mínusz után. Itt harapni lehet a levegőt és itt folyik a Tisza jö kis homokos stranddal.Lehet bikiniben süttetni a hasunkat:)
Remélem erre még visszatérünk egyszer.:)
Puszi mindenkinek és szép napot Nektek!
Dana

szia Dana!

nekem még nincs hasonló tapasztalatom, ( ahhoz még új vagyok ), de ahogy olvasgattam az írásokat - sokmindnekinek bekavart.
Viszont egyszer olvastam egy olyat ( lehet, hogy hülyeség ), hogy a primitívebb népeknél, - akik nem esznek ennyi mérget - ( hozzáteszem nagyon okosan ) sokszor szinte alig észrevehető a vérzés. szóval lehet, hogy a méreganyag távozik.
a méreganyaggal kapcsolatban ilyesmit itt is írt valaki
szerintem ne ess kétségbe!

Nagyon ügyes vagy a mínuszaiddal:-) !!!!!!!!

Szió Bige és Kisgé!
Voltam a dokinál délután és megnyugtatott, hogy most nem én vagyok az egyetlen, aki ilyen problémával jelentkezett nála.Valószínű hogy a tavasz miatt kicsit megkergültek a hormonok. A bekukk és az ultrahangos vizsgálat nem jelzett semmi bibit. Szóval no para:) Ezerrel megy a fogyi tovább:)
A -20-nak meg kell lenni nálam, csak úgy lesz jutalom buli:)
Mert akkor igazán megérdemlem:)
Szóval HAJRÁ!
Pusszanat

Sziasztok!

Igen, úgy néz ki, hogy minden görbe kiegyenesedik:) Megint dokinál voltunk, de ezúttal a lányommal. A pajzsmirigyét kellett megnézetni, mert a múltkor hirtelen ledobott 3 kg-ot, ami az Ő 44 kilójánál nem volt szerencsés, mert majdnem olyan magas, mint én. Szerencsére minden rendben van Nála is. Csak hát gondolom az izgalom betett neki. Felvételizett a környéken található legjobb gimikbe bio-kémia szakra.A második helyen megjelöltre már fel is vették. Az elsőről még nincs visszajelzés, de köztünk legyen szólva nem is bánnám, ha nem vennék fel oda, mert kolis kellene hogy legyen.
A fogyit és a bikinipartyt illetően én mindent megteszek.
Akkorára már biztosan tombol a nyár, de heti egy kilóval számolva is bőven sikerülnie kell addig.Persze én egy csini egyrészessel is kiegyezem:)
Ma délután már tornázom is, igaz egy kicsit lájtosabban.
Puszi Nektek és szép napot!

sziasztok! én mopst 2 és fél órát gyalogoltam!!! Gellért hegyre fel és le!
...hát, nem volt egyszerű:-)))

Dana ! benen vagyok a versenyben! Mutassuk meg nekeik! :-))) / majd a bájainkat:-) / Az a baj, hogy a páromnak én így is tetszem:-), de tudja és érti, hogy én nem szeretem magam, ezért velem örül minden dekának.
Jó, hogy a lányoddal nincs baj, és jófej az orvos, hogy gondolt rá. Én évtizedeken keresztül küzködtem a pajzsmirigyemmel, azzal kezeltek félre, végül amiatt híztam azt a 25 kilót. Azóta már kioperálták teljesen, szóval gyógyszer az életem:-((

Igazán nagyon okos lányod lehet, ha ilyen komoly gimibe fog járni. Gratulálok! Biztos nagyon büszke vagy rá!

Kisgé! el sem hisszük? minden este ezzel alszom el:-) látom magam csinosan! ebben a diétában rényleg az a jó, hogy látványos! van sikerélmény

Helló!

Én apám lakását rámoltam ki, asszem ez nem olyan jó edzés, mint a gyaloglás a hegyre! :)

Az a jó, ha látod magad, mert csak így sikerülhet!!!! Én már majdnem úgy nézek ki, ahogy elképzeltem magam és végre áttérhetek a térd alatt érő szoknyákról a térd felett érőkre!

Magam is meglepődtem...egy morzsácska bűnözés sem volt. Pedig gyönyörű sütiket csináltam, a többiek falták. Lehet, hogy többnek kellene már lenni a három hét alatt de nekem ez az öt kiló tökéletes.Madarat lehetne velem fogatni:)
Ne légy hiszti:) Gyönyörű csini nő vagy és itt a tavasz:)

Nagyon ügyi vagy!
Nem is tudom, hogy bírnék sütni és nem enni belőle. Csak úgy, ha nem vagyok közben éhes! :)

Jaj, nem tudom mi van velem, olyan nyomott és rosszkedvű vagyok, nem tudom miért, oka van, de ez eddig sem vert le nagyon.
Párom lepasszolt mára, lehet hogy ezért?

Csinálj valami klassz dolgot, amit nem tudsz ha Ő is Veled van.Mondjuk nem nagyon van ötletem és nekem is rossz, ha a férjem nincs itthon valami miatt. Ráadásul most azt fontolgatja, hogy kimegy dolgozni külföldre. Remélem elmúlik nála ez a fellobbanás.

szia!
annyira csönd volt itt . nem sokan szóltak hozzá. Biztos mindnekinek jól sikerült.
Örülök, hogy ennyire erős jellem vagy! Tudtam, hogy sikerülni fog! Én egy sütit kóstoltam meg vasárnap, és egyet tegnap este, de azt a 10 éves lányom sütötte. :-) Azt muszáj volt, úgyhogy nem számítom bűnnek:-)
Én úgy gondolom, hogy bőven jó ez az öt kiló, hogy később ne tévesszenek össze egy masztiffal vagy egy shar-pei-jel:-))) vagyis ne lógjon a bőröd. :-)
Én arra gondoltam, hogy egy 10-15 kiló után a Norbi up date-ra állok át. még nem biztos, csak terv

Szia!
Látom Te is megkerültél:) Gondolhatod, hogy én mennyire örülök...új oldalamról ismerem meg magam:) Eddig mindig elbuktam. Tudod, ha én megettem egy oda nem illő valamit, akkor úgy voltam vele, hogy már mindegy és elkezdtem enni. Ezt akarom kivédeni. Azt hiszem ez olyan, mint az alkoholistáknak a pia. Csak nekem a kaja jelenti mindezt. Olvastam a naplódban, hogy 3 gyereked van. Ez nagyszerű, biztosan sok örömöd leled bennük:)
Most már ne bűnözz, hogy lesz így parti minél hamarabb? Persze Te jobban haladsz, mint én.

nekem két fiam van+ apa + após és két tepsi bejgli és 2 tepsi zserbó+ a húsvéti kalács megsütése volt a kihívás.Megfeleltem bár a zserbóból este bebűnöztem, mert elkzdtem beszédülni ach menteségtől kb 3x3 mas mini kocka volt,de ettől is tök szarul érzem magam. Kell?

Sziasztok hisztisek!
Csatlakozom hozzátok. Az elmúlt másfél órában volt 8 kudarcom munkaügyileg.Az irodát nem lehet rendesen felfűteni, m a főnököm szerint szauna van bent. Igaz, h rajta kívül mindenki pokrócban ücsörög. Tegnap este lenyomtam 7 db Ferrero Rocher-t. Meg egy Milka tojást. Ma reggel beszárítottam a hajam, és 5 perc múlva már megint olyan lett, mint a szénaboglya.
Szívem szerint most beállnék egy sarokba toporzékolni.
Ennyi.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára