Sziasztok lelkes fogyizók! Romokban az életem. Munkanélküli lettem és bánatevő. Felhíztam 96 kg-ra. Ráadásul már nem is vagyok fiatal:( 43 éves. Valahogy rendbe kellene tennem az életem. Az első, hogy újra nőnek érezhessem magam, ehhez legalább 20 kg-ot kellene fogynom. Olyan vagyok, mint egy kemence. Ráadásul a férjem még mindig bosszantóan helyes pasi. Szinte már ez is idegesít.
Úgy látom sokaknak megy ez a diéta nagyon jó eredménnyel. Egyelőre olvasgatom mit kéne csinálni. Hogy állítsam össze a diétat. Van olyan, aki hasonló paraméterekkel rendelkezik és segítene? Ezer pussz és köszönet előre is!!!!

fórum: 

hozzászólások

Kedves Dana!

Én (30 éves vagyok) 6 napja kezdtem el ezt a diétát, naplót is vezetek róla ezen a honlapon.
58 kg volt a versenysúlyom évekig, aztán egy chpisgyár minőségügyi vezetőjeként hízogattam-fogyókúráztam. A két terhesség (3 év alatt) végeredménye 92 kg.

Az a legfontosabb, hogy nagy legyen az elhatározásod és ne bűnözz, mert akkor kezdheted előről. Amit nem lehet enni, azt ne egyél.

Biztos, hogy sikerülni fog, s remélem nekem is. Ha most sem sikerül, akkor eldöntöttem, hogy soha többet nem fogyókúrázok és ronda kövér öregasszony leszek.

Jó, hogy indítottál egy topikot a most kezdők itt nyomon követhetik a diéta buktatóit sikereit, s nem többezer archiv hozzászólás között kell bogarászni. Remélem sokan fognak csatlakozni ide, s sok "öreg motoros" ad majd nekünk jótanácsot, mert ahogy olvasgatom, többen újrakezdték...

Szia Batkamanó!

Köszönöm, hogy írtál. Azt hiszem holnaptól én is belevágok. Nincs mit vesztenem.. csak a kilóim.
Még mindig nagy az össze-visszaság bennem az alapokkal kapcsolatban. De a lényeg megvan.
Nem a kalória számolgatás a fontos, hanem a napi ch bevitel, ami a 20 gr-ot nem haladhatja meg. Tehát húst, tojást ehetek büntetlenül...Kérlek javíts ki, ha tévednék! Holnaptól nem iszom kávét sem...ha kibirom. Nagy az elhatározás bennem. Én is elkezdek egy fogyinaplót, hogy be kelljen számolnom a napomról. Talán ez is erőt ad...és olvasgatom az írásaitokat.Te nagyon profinak és felkészültnek tűnsz ebben. Nekem sajna még a könyvem sincs meg, ezért valószínű, hogy zaklatni foglak a kérdéseimmel:) Most nekiállok és elovasom Te hogy bírtad eddig:)

Szia Joci!

Köszi a bíztató szavakat:) Igazán rám fér. Remélem nem szúrok el semmit. Nem is mertem ma addig enni, amíg nem bújtam a táblázatokat. Egy kis füstölt szalonnán megsütöttem két tojást. Azt ettem meg néhány saláta levéllel. Tök fura, hogy a zöldség ch-ját kellett figyelnem. Azt hiszem nekem a saláta lesz a mankóm. Egy 3o dkg-os salátában 6gr ch van. Ehhez eszek ma finom sült csirkét. Úgy szeretném ha nekem is sikerülne fogyni. Nem fogok bűnözni akkor nekem is működnie kell!!
Gratulálok az eddigi fogyásodhoz....tényleg olyan, mint a mesében:) Légyszi figyelj majd rám jól csinálom-e! Köszi!!!!!!!

Kedves Dana!

Hogy vagy?
Képzeld el, hogy szép karcsú leszel és emiatt jobb lesz a közérzeted is. Képzeld el, hogy ha most nem tartod be, amit megfogadtál, s bűnözöl, akkor nem lesz eredménye a fogyókúrádnak. Akkor hiába nyüstölöd magad, hiába mondasz le egyik nap az általad szeretett ételekről, ha másnap bűnözöl. Akkor olyan, mintha egy helyben állnál. Egyet lépsz előre, egyet vissza. Ekkor gyorsan mész egyet előre, s újra egyet vissza. Ha betartod, hogy semmit sem bűnözöl, de tényleg semmit, akkor amikor elérted a kívánt súlyod, mozgással és egy a sokoldalúbb étkezésbe visszavezető módszerrel újra ehetsz bármit. De minden nap csak annyit, amennyit a szervezeted felhasznál. Ha többet eszel, legyen az zsíros csülök uborkával, vagy csokitorta tejszínhabbal, vagy egy vagon narancs, s nincs szüksége a szervezetednek ennyi energiára, akkor az háj lesz.
Biztos, hogy lefogysz, mert ez a módszer működik, Te nem fogod feladni, nem visszafelé nézel, hogy milyen jó, mennyit fogytam, akkor megjutalmazom magam egy kis bűnözéssel, hanem a célt nézed.

Az első két hétben husit, tojást, maximum 8-10 dkg sajtot, 3 csésze (2,3dl) salátazöldséget (snidling, uborka, saláta, gomba, petrezselyem, paprika, retek, sóska) vagy ha ebből csak 2-csészével eszel, akkor ehetsz még egy csésze egyéb zöldséget (brokkoli, kelbimbó, káposzta, karfiol, zeller, padlizsán, kelkáposzta, karalábé, póréhagyma, hagyma, tök, spenót, vajbab, paradicsom, cukkini, fehérrépa).
Tejtermékből az első két hétben maximim 2,8 dkg tejfölt (2 evőkanál) vagy 8 dkg cukrozatlan tejszínt (szerintem ezt két hétig mellőzd) vagy 2-3 evőkanál citromlét ehetsz.
Próbálj csajk vizet és teát inni, mert elég macerás minden innivalóban azt lesni, hogy mivel van ízesítve...ráadásul minden mesterséges adalékanyag nem tesz jót (lehet, hogy rosszat sem, de jót biztos nem) a szervezetednek.
És figyelj a mennyiségekre is. Atkins a könyvében felhívja a figyelmet arra, hogy igaz, hogy a zsírégetés gyorsabb, mint a szénhidrátégetés, de a szervezet csak annyit éget el, amennyit felhasznál az életfunkcióidhoz és a napi tevékenységedhez. Ha többet eszel, azt nem égeti el, hanem elraktározza. Ha mozogsz, ehetsz többet, ha mozogsz, de nem eszel többet, gyorsabban ég a háj.
Két hétig ezt bírd ki. Ki lehet. Ki kell bírnod. meglásd, nagyon jó érzés lesz a végén. 14 nap. Aztán lassan kezdheted emelni a szénhidrátadagot. De most ezzel a két héttel kell megbirkóznunk. Aztán lehet, hogy kiderül, hogy nem is iolyan szörnyű. Én soha nem vagyok éhes, mindig tele a tányérom és mégis kevés a bevitt kalória. Mert amíg 200 g (két nagy szelet) tengeri halfilé 178 Kcal ( 40,4g fehérje, 0 szénhidrát és 1,8 g zsír), addig a csabai kolbász 200 grammja 916 Kcal-a (39,6g fehérje, 0,6g szénhidrát és 83,8 g zsír). Tehát 200 g kolbász megfelel energiatartalom tekintetében 1029 g (1,03 kg ) tengeri halnak. És abban még mindig 9 g zsír van csak.
Szerintem erre sem árt odafigyelni.

szorítok Neked

Nem értek valamit. Azt írja Atkins a könyvében, hogy 153.old.utolsó előtti bekezdés:
"Nincs rá szükség. hogy kalóriákat számlálj..."
"Noha nem szükséges számolni a kalóriákat, azért mégis fontosak. A hízás annak a következménye, hogy a szervezet több energiát vesz magához, mint amennyit eléget a termogenezissel (a test hőtermelése) és más anyagcserefunkciókkal. A kutatások kimutatták, hogy a mérsékel szénhidráttartalmú étrendnél több kalória ég el, mint a zsírokban szegény, szénhidrátokban gazdag diéátánál, tehát az anyagcsere szempontjából mindenképpen előnyösebb, ha mérsékeljük a szénhidrátbevitelt. Ám ez senkit sem hatalmaz fel a hbzsolásra."

Akkor csak számít az, hogy ha lehet választani a zsíros kolbász 200 g-ja és a tengeri halfilé kolbásszal megegyező kalóriát tartalmazó mennyiségével (1,03 kg), akkor halat válasszuk. mert 20 dkg kolbászt megenni egy helyben még mindig könnyebb, mint 1,03 kg halat.
S én téves berögződésből még a zsírt is kiemelném, míg a 20 dkg kolbász 80 egynéhány g zsírt tartalmaz, addig 1,03 kg tengeri halfilé (heck) 9 g-ot. Vagy pont ez serkenti a fogyást? Ez a zsír? Jajajajaja...nem tudok elszakadni attól, amit belémsulykoltak az egyetemen....

Akkor most egyek minél zsírosabban? de akkor ugyanazt a kalóriamennyiséget sokkal kevesebb étellel érem el. Nem? És ha nem számolom a kalóriákat, akkor honnan tudom, hogy mennyit eszek? Mert azt ő is írja, hopgy azért fontos a kalóriamennyiség is. Mi az a habzsolás? Egy ujjnyi vastag szalonna (20 dkg), az az? Abban van 1380 Kcal. Akkor most számít a kalória vagy nem?

Helló! :)

Milyen egyetemet végeztél, ha megkérdezhetem, csak hogy most Atkins-ezel és valószinűleg nem ezt tanították jónak.

Itt a CH-t kell számolni csak és a habzsolást arra érti, hogy igen, ne egyél meg egy ültő helyedben fél kiló szalonnát.
A nagy Atkinseseknek bejött a zsírosabb étkezés-gyorsabb ütemű fogyással....
Én nyakra főre 30% zsírtartalmú tejszínt eszem és mégis lefogytam. Nekem is fura, de ez működik...

Kedves kisgé!

Élelmiszerminőség-biztosító mérnök vagyok és e végett tanultunk minden féle táplálkozástudományi és egyéb ismeretet is. De nem is ez a lényeg, Hanem a beidegződés (Kcal, zsír), ami nálam sajnos működik.

Ezentúl a szénhidrátra fogok csak figyelni.
Csak az a problémám, hogy nem is szeretem a zsíros dolgokat. Hányingerem lesz tőlük. Akkor, ha nem bírok zsírosan enni, ez nem is fog működni?

Te mióta fogyózól és mennyit fogytál? Ügyes vagy, hogy fogysz.
A tejszínből a bevezetőbe csak 2,8 g-ot szabad enni a könyv szerint. Ez kb. két-három evőkanál. Mennyi szénhidrátot tartalmaz egy g-ja, mert azt én is szeretem és a második szakaszban szívesen enném.

Hellóka!

Csak azért kérdeztem, mert oly sokan ellenzik az atkins-t áés még mindig azt tanuljuk, hogy a zsírszegény étkezés a helyes és az egészséges. Tök jó, hogy nyitott vagy erre a módszerre!!!

Én South Beach diétával fogyózom, ahol kicsit mások a szabályok. Tejtermék nem tíltott és egyes zöldségekből is orrba-szájba ehetek. Itt nem kell CH-t számolni, csak alacsony GI-jű CH-t lehet enni. Na, itt zsíros dolgokat nem is lehet annyit enni, attól függetlenül szoktam bacont enni, meg ilyeneket.
Én sem bírtam a zsírosabb kajákat, de most már megszokta a gyomrom, hogy minden húst magába, vagy zöldséggel eszem-még néha a csülköt is.

Szerintem kis adgban iktass be néha zsírosat és ha nagyon nem birod, akkor hagyd a fenébe, de a helyedben Joci.-mestert is megkérdezném. :)

ne törődj vele!
Én is megkaptam már ,a környezetemben sokan fordulnak hozzám tanácsért ,mert látják az eredményemet, és volt akinek ez nem tetszik , de pont olyan aki el van hízva és nem tesz érte semmit. szóval csak az írigység beszél belőle.

Sziasztok Kisgé, Batkamanó,Crissy és Mindenki, aki terelget a jó úton!
Huh már majdnem beijedtem, mert én tényleg nem ragadtam le a kalória számolásnál és csak a Ch-t figyeltem. Jól beebédeltem sültcsirkéből. A lányom mondta is ajakbiggyesztve, hogy ha Te ezzel fogysz... De akkor mégsem vétkeztem. Hurrá! Még egy kérdés: a 20 gr Ch-t meg kell enni naponta, vagy a lényeg az, hogy ne haladjuk meg? Máskor ez nem gond nálam, de most nagyon figyelek mit csinálok.

Sziasztok, megjöttem. Ha jól sejtem az előbbiekben főleg arról esett szó, hogy együnk-e zsírosat vagy inkább kerüljük. Hát, én sem értettem az elején a dolgot - ráadásul van eü-s a családban, s ő sem igazán örült az ötletnek -, hogy tudniillik sok zsír=zsírégetés. Többször is átnéztem a könyvben ezt a részt, s a következőkre jutottam:
1.) a szervezet legkönnyebben a szénhidrátból állít elő energiát (ill. az alkoholból, de az nem annyira veszélyes, mint pl. a cukor)
2.) ha nem kap elég szénhidrátot, akkor hozzányúl a saját tartalékaihoz (háj)
3.) minél zsírosabb, amit eszünk, a szervezetnek annál több energia kell a kaja lebontásához
4.) tehát, ha zsírszegényen étkezünk, akkor kevesebb hájat kell felhasználni a szervezetnek energia gyanánt, azaz kevésbé ég a zsír
5.) ha rendesen iktatunk be viszonylag zsírosabb ételeket (sonka, szalonna, oldalas, tejszín), akkor gyorsabb a zsírégetés
6.) zsírbevitelből - szénhidrát nélkül - soha nem lesz közvetlenül zsír, hanem "üzemanyag" a testnek, amihez "adalékanyagként" még az elraktározott zsír is fogy, azaz fogyunk...
Az előbbieket nem én találtam ki, hanem a könyvből vettem; viszont nálam nagyon jól beváltak ill. működnek. Ennyi zsírosat életemben nem ettem, viszont ennyi idő alatt ennyit soha nem is fogytam::))). Remélem, a nézőpontom segít. Mindenkinek sok sikert!!

Joci, amit én nem egészen kristály tisztán vettem ki a könyvből, s Dr. Mary-től sem kaptam kimerítő választ, tehát: beviszek több zsírt a szervezetbe, mint eddig, ez a zsír az emésztés során felszívódik, megy a májba, ahol - nem elegendő CH miatt - kínkeservvel átalakul glükózzá, s ez szolgáltatja az energiát. Ha sok zsírt vittem be, akkor több glükóz keletkezik belőle, ami újból képes lerakódni. Tehát meg kell gondolni a zsírbevitel mennyiségét is, de nem ezt írja Atkins doki, csak annyit, hogy ne habzsoljunk.
Esetleg az a megoldás, hogy a táplálékkal bevitt zsírból csak annyit alakít át glükózzá, amennyi az aktuális energiaellátáshoz kell, a felesleg pedig távozik? Mintha egy egér kísérletnél erre tett volna utalást a könyv.

Az igazság az, hogy a testem nem vacakol ilyen problémákkal, mert - ha lassan is, de - fogy.
Érteni is szeretném a folyamatot.

Louis, én is olvastam, hogy a túl sok fehérje átalakulhat glükózzá, de ha jól emlékszem, akkor a zsír nem veszélyes ilyen szempontból, mivel a vércukrot nem igazán befolyásolja. Úgy gondolom, mindegyikünk szervezete jelzi, ha valamire már nincs szüksége. Erre gondolhatott Atkins doki a habzsolást említve. S ugye azt is írta, hogy a teltségérzetre várjunk néhány percet, s csak eztán döntsük el, hogy eszünk-e még.
Én bízom a szervezet visszajelzéseiben. Szerintem te is voltál már úgy, hogy kis időre megundorodtál valamitől; úgy gondolom mindent - a zsírbevitelt is - szélsőségektől mentesen kell csinálni.
Szerintem, ha valaki az Atkins módszert a más diétákból vett ötletektől vezérelve száraz és zsírmentes húsokkal csinálja, akkor lassabban és keservesebben fogy, ha egy kicsit több zsírt fogyaszt, mint előtte, akkor pedig gyorsabban. Az Atkins az én felfogásom szerint egy fehérje- és zsírgazdag diéta, ezért én nem keverem össze más módszerekkel (mellesleg imádom a szalonnát, húst, sonkát:)). Az egér kísérletekkel kapcsolatban annyira emlékszem, hogy a ketonok a szervezetben elégetik a zsírokat. Annak még én is utánaolvasok, hogy a bevitt felesleggel mi lesz. Ha tudsz még valami lényegeset a témához, mindenképpen írd meg!

Kedves Joci!

Köszönöm a magyarázatot. Hasznos volt. Csak nekem is az a bajom, ami louis-nak. Ha valami bemegy a szervezetbe 100 értékben, és a szervezetnek a fenntartáshoz 60 ra van szüksége, akkor a naradék negyven az valahol bennmarad. Nem?
Ezért kell szerintem tudni azt, hogy mennyi energiára van szüksége a szervezetednek.
Szerintem ha több zsírt eszel, mit amennyit elégetsz, abból háj lesz.
A 153.oldalon Atkins a könyvében szerintem erről ír. Nem kell számolni a kalóriát, de azért fontos, hogy mennyit viszel be, mert ha a bevitel több, mint a felhasználás, hízni fogsz. A sok picinek tűnő szénhidrát falatka nagyon sok energiát tartalmaz, s nem is telít hosszú időre. Ezért ezek amolyan belopott energiacsomagok, amiket eddig én döntöttem magamba. S ha ehhez még zsíradék is társul, az már kész öröm a hájnak...

Szia Batkamanó! Teljesen logikus az érvelésed. Jelenleg azt tudom mondani, hogy több zsírt eszek, mint eddig és szépen fogyok. Csak a CH-t számolom, a kalóriákat nem (ennyi számolástól lehet, hogy bekattannék). Ha a CH-ra figyelek, akkor nincs gond. A kollégáim nagyokat derülnek rajtam, mikor megkérdezem: "kértek desszertet?", mivel előre tudják, hogy az sonkát/szalonnát/sajtot jelent::)) Zsírbevitel témában kicsit kutakodom, ha valami újat tudok, majd megírom ide. Csáá!

Sziasztok!
Tényleg felesleges törődni a rosszindulatú megjegyzésekkel. Én a magam részéről hálás vagyok minden infóért, ami előbbrevisz. Muszáj leírnom, hogy a 3. nap reggelén 1,5 kg-val kevesebb vagyok. Annyira bizakodó lettem, hogy nekem is sikerülhet:) Mindezt úgy, hogy nem éppen a zsírszegény falatokat választottam. Egyelőre nekem is megy így, ha megáll majd keményítek egy kicsit ezen is.
A reggeli kávém az bevallom hiányzik. Szerintetek egy szem süssinával és egy kanál tejszínnel ihatok? Más kínzó vágyam nincs szerencsére semmi más után. Egyelőre. Szép napot mindenkinek!

Szia!

Én napi 3-4 kávét ittam és iszom végig, engem ez nem vetett vissza. Én a helyedben napi egyszer édesítővel és tejszínnel innék, ha ennyire hiányzik! Próbáld ki, éhesebb leszel-e tőle, mert ez az egy, ami miatt nem ajánlják.
A zsíros falat nem árt meg, épp erről elmélkedtek itt Jociék!
1,5 kg 3 nap alatt, hát nem csodás? Persze, hogy sikerülhet és a helyes férjednek 2 hónap múlva leesik az álla és nagyon büszke lesz rád! :) Tényleg, ő mit szól a fogyihoz?

Kedves Joci!

Biztos vagyok benne, hogy hatásos ez a zsírban és fehérjében gazdag diéta. teljesen logikus, amit Atkins a szétválasztásról és a tápanyagégetésről ír. Csak a mérték a fontos mindenből...S hogy mi a mérték? Azt mindenki maga dönti el...

Régóta fogyizol? Mennyit fogytál?
Nagyon jártas vagy a témában, látom!
Ha a két hét alatt nem fogyok kellően, eszek minden nap én is egy-két kanál zsírt...hátha segít...
A könyvben az van, hogy aki mérsékli a zsírt, az nem fogy.

Kedves Dana!

Nem vagyok Atkons szakértő, de kizárt dolognak tartom, hogy a kávé árt a fogyókúrában, mert én naponta 3-at ittam, amikor 14 kilót fogytam. Én csak keserűen szeretem a kávét, egy pici 1,5 %-os tejet teszek bele. Egyébként csak két kávét szoktam inni, de pont a fogyózás alatt muszáj volt hármat, mert állandóan fájt a fejem és szédültem az elején. Én azt vettem észre magamon, hogy a kávé gyorsítja az anyagcsrémet.

Üdv és kitartás, mindent bele! Szorítunk neked.

Rebeka

Sziasztok!

Kisgé: Tényleg ne törödj a negativumokkal! Nekünk jó, hogy valakivel (valakikkel) meg tudjuk beszélni a dolgokat, a többi meg nem érdekes.

Dana: Én koffeinmentes kávét iszok, tejszinnel és édesitövel. Én higabban iszom, mint ha tejeskávé lenne, csak tej helyett tejszint és vizet rakok.

A zsír mennyiségét nehéz lenne meghatározni, legalább is én nem vállalkoznék rá. Inkább saját tapasztalatot mondok, ami nálam működik: naponta minimum egy étkezésre (általában reggelire) szalonnát, kolbászt vagy sonkát is fogyasztok. A salátákra mindig teszek minimum 1 ek. olívaolajat, s hetente kb. még 3-szor zsírosabb húst is eszem (tarja, oldalas), egyéb napokon szárazabbat (pulyka, csirke). Annyit eszem, hogy jól lakjak, de ne undorodjak meg semmitől (még éppen nem zabálok).
Egyáltalán nem vagyok szakértő; amit leírtam, azok saját tapasztalatok, s működnek (jan. 10 óta -14,5 kg). Szerintem egyébként a túl sok száraz husi még székrekedést is okozhat, de a zsírosabb nem.
Sok sikert mindenkinek::)))

Sziasztok!

Köszi a segíítséget kávéügyileg! Ha végképp nem bírom nélküle marad a koffeinmentes változat.
Kisgé!
Jópasi Apuka csak nézi hogy falatozgatok a füstölt szalonnából :) Igen csak szkeptikus az új diétámat illetően.
De azért jó lenne meglepni Őt is.Magamat meg főleg:) Egyébként soha nem piszkált a kilóim miatt. Néha ez is bántott, hogy nem tőrödik velem. Bár lehet ha bántott volna sem lépek előre csak megutáltam volna már érte.
Ez nagy kihívás most a számomra. Gyakorlatilag a szülések óta nem voltam jó formában. Pedig mindennel próbálkoztam. Utoljára a 90 napossal. De az egésznapi gyümizés után mindig beájultam a hűtöbe, mert nem bírtam az éhségemmel. Igaz nagyon az elején vagyok, de
tetszik nagyon.
Köszi Mindenkinek a szorítást:) Jó hogy nem vagyok egyedül . Nagyon örülök, hogy rátok találtam.

Na, a helyes pasi majd csak ámul két hónap múlva, miután benyomtál fél tábla szalonnát és már 13-15 kilóval kevesebb leszel. :)
Szerintem első sorban saját magunkért kell fogyózni!
Az én párom kiröhögött, mikor elkezdtem a fogyit, hogy úgy sem bírom, persze, mert mindig ezt látta. Aztán 1 hét után kezdett komolyan venni és segített mindenben, pl mikor 3 napig hisztiztem az elvonási tünetektől, akkor főzött-sütött nekem a megengedett kajáimból, majd 2 hónap múlva rám nézett és azt mondta: hú, de vékony vagy!
Na, ezért már érdemes volt, de azóta nekem is vannak követőim a munkahelyemen és olyan jó nekik segíteni, meg olvasni, hogy épp mennyit fogytak! Na meg az önbizalom, ami hamar eláraszt, mert képes vagy lefogyni, az is kárpótol mindenért! :)

Kedves Kisgé! Nagyon jól esik szavaidat hallgatni. Aki mostanában kezdte, annak ezek a mondatok nagyon sokat jelentenek és segítenek. Az összes csajszinak nagyon jó példa(kép) lehetsz, hiszen azonosulni tudnak veled és el tudják képzelni, hogy akkor ez nekik is sikerülhet. Személy szerint én nagyo sokra tartom kedves szavaidat, s biztatásodat, amit a kezdők és csüggedők tőled kapnak. Jó, hogy vagy nekünk::))))))
S akinek meg nem tetszik, hogy próbálsz segíteni, az nézzen a tükörbe (ha tud) és vizsgáltassa meg a máját, mivel valószínű, hogy ROSSZMÁJÚ.....Pussz, én is veled vagyok, bár nem igazán tudom, ki bántott és mivel:::::)))))))

Még zavarba hozol! Nekem is nagyon sokat segített ez a fórum, amikor idetévedtem és ez a hangulat nagyon jó hatással van mindenkire és mindenki segítőkész is és ha már eredményeket ért el, akkor még lelkesedésből is-mint ahogy Te teszed-tud erőt adni másoknak!
Köszönöm a szép szavakat! :)
Priviben elküldöm, amit kaptam!

Szia Dana! Örülök, hogy elhatároztad magad és biztatni szeretnélek a mielőbbi cselekvésre. A 20 kg, amit le akarsz adni nem is olyan sok, mint gondolod és egyáltalán nem reménytelen. Hasonló cipőben járunk, bár én boldog lennék, ha csak ennyit kellene összesen leadnom. A helyzet az, hogy én 25 kg-tól akarok megszabadulni. Jan 10-én kezdtem el kemény elhatározással és 7 hét alatt 14 kg-tól sikerült megválnom, tehát már túl vagyok a felén. A közérzetem szuper, a ruháim lötyögnek, az övemen új lukakat kellett csinálni, az ismerőseim csodálkoznak és dícsérnek, szóval ez nagyon, de nagyon működik. Egyik ismerősöm az én példámon felbuzdulva kezdte el, s egy hét után már 3 kg mínusszal büszkélkedik. Az előbbiek tökre úgy hangzanak, mint a mesében, de ez velem történik és nagyon élvezem. Te is megcsinálhatod és nem is tart évekig csak hónapokig::)). A mostani üzenetemet lelkesítésnek szántam, ha konkrét kérdésed van, szívesen válaszolok, ha azzal segíthetek. Hajrá! Szurkolok neked!:::)))

sziasztok! Én teljesen új vagyok ezen az oldalon. sőt. még nem szóltam hozzá egyetlen fórumon sem.Azt is mondhatnám, hogy 42 éves létemre szűz vagyok...nade ennyire mégsem ragadtatom el magam:-)
Pár napja incselkedem már a gondolattal, hogy én is Hozzátok szólnék, de mikor ma olvastam a nőnapi üdvözletet egy lovag klaviatúrájából - úgy éreztem ez nekem való hely, meg kell jelennem itt Köztetek.
Hát itt vagyok, remélem eredményes lesz az "együttlét" :-)
Igazából én valamennyire önhibámon kívül vagyok kövér /félrekezeltek a pajzsmirigyemmel/ de önhibámból nem tudok lefogyni. Ezt meg akaraterőhiánynak hívják. Talán most, talán így, talán Veletek.

most ennyit, holnap este megint jövök.

Szia Bige! Üdv. a csapatban! Én is biztatlak és sok sikert kívánok neked! Remélem, tudunk neked is segíteni. Kezdj neki mielőbb és csináld! Meglátod, ez más, mint sok egyéb módszer, mivel ezt hosszú távon lehet művelni, s ezért működik is. Nem csak nekünk, de neked is! Sok sikert!
Joci

bige, akkor ne tétovázz, hanem kezdj neki! Mi itt mindnyájan tudtuk mit veszíthetünk, ha lekezdjük, és ki gyorsabban, más lassabban - néha megbotolva - de elhagyjuk fölöslegeinket.
Ez nagyon jó érzés! Sokkal, de sokkal jobb, mint amit 10 franciakrémes (ez volt a kevencem) bekebelezésével érezhetsz!!!

Sziasztok!

Megint bajom van és jövök hozzátok!:) Most nincs időm végigolvasni a fórumokat és nem tudom milyen kiegészítőt kellene szednem. Még nem vettem semmit, mert a gyógyszertárban olyan bizonytalan lettem. Kipakoltak nekem vagy 6 féle cuccot és én nem tudtam dönteni. Valahonnan rémlik, hogy olyat kellene amiben nincs vas. Ugye jól emlékszem? De miért is ilyet? Tudtok segíteni?
Egyébként jó a kedvem...még csak 5 nap és a mínuszom 1,9 kg. Tényleg, mint a mesében. Persze gondolom nem lesz ez ilyen ütemű ,de akkor is.
Kisgé!
Most már én is úgy látom leesik Apa álla 2 hónap múlva:) Úgyhogy remélem, hogy a próféta szólt belőled:)
További szép napot Nektek!

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára