Sarah rántottája | lowcarb magazin

Sarah rántottája

Hozzávalók: 
3 tojás, 1 evőkanál tejszín, csipet só, csipet bors, 2-3 csík főtt sonka, 0,5 dl darabolt gomba, 1 mokkáskanál friss fokhagyma, 1 mokkáskanál krémsajt, 1 mokkáskanál vaj, 1 mokkáskanál vágott koriander.
Elkészítés: 

Keverd össze a tojásokat a tejszínnel, add hozzá a sót és a borsot. Egy serpenyőben a vajon pirítsd meg a gombát és a fokhagymát, add hozzá a tojás keveréket és süsd készre. Csökkentsd a hőfokot és add a tojáshoz a krémsajtot, a koriandert és az összevágott sonkát. Keverd kicsit össze, amíg a sajt megpuhul (de nem olvad meg teljesen), majd tálald.

Nettó CH: 
3,5 gramm