Sokan nyomjátok, írjatok is róla :)

fórum: 

hozzászólások

szia!én is most kezdtem el a levelt/6-án hétfőn/még élég jól bírom,csak a narancsot nem igazán szeretem.főleg ilyenkor már nem is olyan jó!nagyon szeretnék 5-6 kilótól megszabadulni.csak azt nem tudom,hogy hétvégén mit fogunk enni,mivel ez a diéta 5 napos!vagy te folyamatosan akarod csinálni 15 napig?légyszi írj,hogy hogy bírod,és a hétvégével kapcsolatban is!kitartást kívánok! szia!

Én megint nekifutok hétfőn egy folyamatos 10naposnak. Szerdán összetaliztam egy rég nem látott ismerőssel, aki megjegyezte, hogy le vagyok fogyva... szóval mégiscsak látszik, nem csak én érzem a gatyáimon :-) ez nagyon doppingolt. Spanyol narancsot vettem ma, jó lédús és nincs benne mag sem. A kétszersült helyett meg extrudált kukoricakenyeret, nagyon jó a reggeli kávéval is együtt. Most megmárem centire a problámás területeket is, kíváncsi vagyok mennyi ugrik le.

Sziasztok! Szia Pierre!
Sok sikert hozzá. Amikor először csináltam ugrottak is le kilók, de azóta...sajna vissza is jöttek. Az új évet megint a levellel kezdtem, de 5 nap után csak 0,5 kiló ment le, bár ennyit a mérleg is csalhat, szóval teljes csőd. De akit ismnerek mindenkinek bevált és senki sem volt éhes, még a nagy nassolósok sem. Én most új módszert keresek. :-) Aztán újra jöhet ez.

Sziasztok!

Én is elkedtem a mai nap a LEVEL szerint étkezni. Minden O.K., nem vagyok éhes. Sőt, pozitív "mellékhatásként" megemlíthető, hogy van, amikor napi kétszer is kell mennem a Wc-re.

De, nem gondoljátok, hogy sok a kétszersült mennyisége?
1. nap: 6 db
2. nap: 5 db
3. nap: 3 db
4. nap: 4 db
5. nap: 3 db

Én eddigi életem során soha nem ettem ennyi kenyeret egy nap. Vagy pont ez lenne a lényege?

Kérdés: Elhatároztam, hogy a 6. naptól a 2db kétszersültet 1,5-re csökkentem. Szerintetek fogja ez hátráltatni a fogyást, vagy lesz valamilyen kihatással rá?

Viki

Szia Viki!

Szerintem ha kenyérböl pirítasz kétszersültet, akkor felezd meg a mennyiséget, illetve ne vágj hatalmas szeleteket! Én például kétszersültet veszek, ami 8 cm X 4 cm és kb 5 mm vastag!!!! Ebböl a méretüböl nem sok a 2-2 db!

Az is megoldás ha nem házi jellegü kenyeret pirítasz, hanem toast kenyeret, mert azok is kisebbek!

Sok sikert és kitartást :-))))

Shephard

Shephard!

Én is veszem a kétszersültet. Özike. Kék-fehér csomagolás, nagyjából hasonló a mérete, mint amit Te leírtál. de akkor is soknak tartom.

Jaj! Ezt el kell mesélnem: tegnap olyan jó ötletem támadt!
Szóval tegnap ebédre a következőt kellett enni:
1 narancs
1 tojás
1 tejföl
2 kétszersült
1 csésze kávé vagy tea

Én kockákra tördeltem a kétszersültet, felszeleteltem a tojcsit, hozzáadtam a tejfölt, pici sót, borsot, összekevertem.

Ajánlom Nektek is.

A mai ebédem pedig a következő lesz:
a kétszersültet, (vastagon) megkenem tejföllel, rá, felszeletelt tojcsi, pici só. Majd a tejföl másik fele helyett, diétás joghurt felét (mivel néhány internetes oldalon, tejföl helyett joghurtot ír a recept)összeturmixolom a naranccsal, pici édesítővel.
Isteni!
És nem tűnik egyhangúnak...

Sziasztok!

Már éppen nyafogni akartam, hogy milyen egyhangú ez a diéta, én abbahagyom, amikor rákúsztam a mérlegre, és ismét egy kilóval kevesebbet mutatott!!!!! Ez csoda... Teljesen le vagyok nyűgözve.

Én vettem szeletelt tönkölybúza kenyeret, azt megpirítom. Vagy ha nincs időm, akkor azt a kis zsömle-szerű Skorpa nevű készítmnyt veszem, mert az teljes kiőrlésű, és szerintem finom.

Jó fogyást mindenkinek!

Rebeka

Shephard!

Recept ötletem rengeteg van. :) Szerintem, ez a kevés anyag beindítja a fantáziát. Legalábbis az enyémet, igen.

Viszont van egy gondom (ismét): a túrós naptól nagyon félek, mivel én nem szeretem a túrót, és nem tudom elképzelni, hogy mit tudnék csinálni belőle. Töltsem meg vele a paradicsomot, vagy csináljam meg édesen? Egyik változat sem "vonz". De arra gondoltam, hogy pici édesítővel kikeverem majd, és veszek előre felszeletelt kenyeret (ami méretben ugyanakkora, mint a kétszersült), aztán megkenem vele a szelet kenyeret, és megsütöm sütőben. Így a kenyér is pirított lesz, és a túró is (talán) élvezhető lesz számomra. (Előtte pedig az ubiból és a paradicsomból salátát csinálok)

Szerinted, nem "gáz", ha ilyen formában (sütve) eszem meg a hozzávalókat?

Shephard!

(Szokásomhoz híven, ismét ) felmerült bennem egy kérdés:

A diéta alatt lehet cukormentes rágót enni vagy mondjuk Cola light-ot inni?

Csak azért kérdem, mert vannak olyan napjaim, amikor kegyetlenül megkívánom a "mű dolgokat", és ilyenkor érzem, hogy ki kell elégítenem a vágyaimat. :))))))

Pl.: Másokkal ellentétben nekem nem lesz éhségérzetem a cola light-tól. Éppen ellenkezőleg. Nálam megszünteti a kívánást, és az éhséget.

Vélemény? :)))))

Nos, szerintem ha csak néha napján jön rád a 'mü' dolog evészet-ivászat, akkor nyugodtan egyél és igyál, de ne csinálj belöle rendszert! Nálam is vannak ilyen napok, ekkor egy üveg ásványvízbe belekeverek egy tasak Colás Bolerót és azzal el is vagyok kb egy hétig (pont olyan az íze, mint a Cola Lightnak)!

Szóval ha nagyon kell, akkor ne vond meg magadtól :-))))))))))

Shephard

Sziasztok!
Eltelt 5 nap és -1 kg. Sajnos a 3. napon is ennyi volt.
Folytatom még 5 napig, utána tartok 1 kis szünetet.
Amúgy én is soknak érzem a kétszersült mennyiségét. Ez lehet, hogy az Atkinses előzmények miatt van.
Mindenkinek további minden jót kívánok!
5nap múlva ismét jelentek. :)

Ismét itt.

Istenien telt a tegnapi napon! Olya szupi salit csináltam, hogy csak na! Lehet kapni a Tescoban diétás mustárt, és egy icipici kávéskanálnyit kevertem a tejfölbe. Pici só, bors, paprika.

És nem voltam éhes! :)))))

Ma tartok a 4. napnál, de ettől féltem a legjobban... Túró. Már a gondolattól is kiráz a hideg. Érzem, hogy rosszul leszek tőle.... Kíííííííííísz vagyok.

Na, befejeztem a hisztit. :))))))

Amúgy nekem nem tűnik nehéznek a diéta tartása, mert általában a hozzávalókból összekeverek valamit, és mivel eddig is imádtam a hidegtálakat - a hozzávalók között többségében szerepel tejföl - mindig finomakat eszem. :)))

Komolyra fordítva a szót, számomra a túró a legnagyobb akadáj..... de ma minden kiderül.....

:)))))))))))))))))

Apropó! Még valami: Rátaláltam a tökéletes kétszersültre. A Tescoban vettem, és Cerbona kétszersült a neve. Van édes, és sós változata. Én a sósat veszem, aminek kék a csomagolása. Nem nagy, és ezért nyugodtan, lelkifurdalás nélkül merek kettőt megenni belőle. :)))))))))

Sok sikert mindenkinek!

:(((((((((

Bűntudat a köbön. :((((((((((

Megcsináltam a túrót........

Nem rossz, de képtelen voltam benyomni az egészet, így csak kb. 7 dkg-ot ettem egy fél szelet kétszersülttel.

De ez még nem minden.... bűnöztem....
A munkahelyemen négy Erzsébet van, és mindegyik hozott fel sütit, édességet, meg ilyeneket. Gondolhatjátok......

És volt a kedvencem is: csokis sütit. DE! Kemény csaj voltam, és nem ettem belőle. Ellenben késztetést éreztem, hogy mégis egyek valamit, és elvettem egy pogit, amit kettétörtem, és a kisebbik felét megettem.........

Tiszta hülye vagyok! Már megbántam. Ugyanakkor - magyarázva a bizonyítványom - ha nem vagyok nagyon szőrös szívű, belefért, mert nem ettem meg az egész túrót, és a kétszersültnek is csak a fele ment le.

Vélemény?????

Még egy kérdés: kitaláltam, hogy a 8. napon (amikor ismét túró lesz a menü) összekeverem a túrót egy evőkanál szójaliszttel (kétszersült helyett), pici vízzel, sóval, és mint a palacsintát megsütöm, persze olaj nélkül. Feltekerem, és felkarikázom, majd a paradicsommal megeszem. Szerintetek szabad?

Szia Viki!

Ne legyen büntudatod, hisz már úgyis megetted! De ezért finom volt, ugye? Mostmár csak arra figyelj, hogy ne bünözz többet, mert még a végén nem tudsz parancsolni magadnak és több lesz a bünös kaja, mint a megengedett :-))))

Házi pogi volt?

A 8. napos kaját csináld meg, majd kiderül, hogy milyen, leírva nem rossz :-))))

Én sem azt mondtam, hogy van pasim :))))))

Lovag. Az teljesen más. Az (ő) egy lehetséges "áldozat". amúgy nem örült neki, hogy elkezdtem a diétát. Azt mondta, hogy hülye vagyok, és hogy tönkreteszem magam, meg ha lefogyok, hogy harapjon bele a husi hátsómba.... Jól esett, amit mondott, de - ahogy Te is írtad, ez most rólam szól. Magamnak akarok bizonyítani. És ha sikerül....... az baromi jó lesz! :))))

Na, tényleg go.

Kellemes hétfőt mindenkinek!

Kinek hogy telt a hétvége? Nekem istenien! Bár telhetett volna jobban is, mert nem jött a lovag. :(

Ki hogy bírja a fogyit? Én most tartok a 7. napnál.

Hú, 5. nap - amikor párolt zöldség volt a vacsi - ismét olyan fini dolgot csináltam:

Megpároltam a zöldséget, és a tojást felvertem, majd serpenyőbe öntöttem a tojcsit, és rászortam a zöldséget. (Zöldséges omlett) Pici só, bors. A paradicsomot felszeleteltem, és azt ettem hozzá. Fini volt. :)

Ja, még valami: anyum olyan isteni pácolt-sült nemtoménmilyen husit csinált, tejfölös-sajtos burgonyával, de én egy falatot sem ettem belőle. Klassz csaj vagyok!!!!

Oh, yeah!!!!!!!!

:))))))))))))))))))))))))))

Szia Viki!

Neked is kellemes hétföt és remek hetet :-))))

Gratulálok a nagy akaraterödhöz, hogy nem ettél anyukád föztjéböl! És persze a találékonyságodhoz is :-)))))

Nekem szombaton volt az 5. napom és tegnap szünetet tartottam, mert a Nagyim névnapját tartottuk és sok mindent ettem, de mindenböl csak egy keveset, mától pedig ismét LEVEL az elsö naptól, addig amíg bírom, most úgy gondolom, hogy nem fogok szünetet tartani, de ha érzem, hogy nem bírom, akkor tartok majd egy napot :-))) Hisz a cél karácsonyra 85 kg!!!!!

Ja és most kb 2-3 hétig nem állok mérlegre!

Te mennyit szeretnél leadni?

Legyen szép napod!

Shephard

Halihó!

Ismét itt vagyok! Tegnap rengeteg dolgom volt, így nem volt időm írni.

Shephard!

Köszi a dícséretet! (azért én is büszke vagyok magamra...) Tegnap bekaptam két cukormentes rágót, de büntudatom volt. :) Ez már kóros.... :)))) Remélem, ez nem számított csalásnak. Most tartok a 8. napnál (a második kör 3. napjánál) és bátran kijelenthetem, hogy nagyon jó a közérzetem.

Én egy kicsit többtől szeretnék megszabadulni. Amikor utoljára mérlegre álltam, 109 kg voltam. (rengeteg!) :(

Azóta már eltelt jó pár hét. Azóta nem mértem magam. Majd a LEVEL után. Én azt határoztam el, hogy karácsonyig 90re kellene lemennem, de majd kiderül. A lényeg, hogy kétjegyű legyen a súlyom, mert onnan már nagyobb lesz az akaraterőm - szerintem. :)
A LEVEL után pedig áttérek egy magam által összeállított diétára úgy egy hétig, majd ismét belekezdek a Levelbe karácsonyig. Újévtől pedig fokozatos diétára kapcsolok. A cél, hogy havi 3-4 kg olvadjon le, hogy a bőrőm ne menjen tönkre.

Amúgy, érdekes ez a level, hiszen néhány internetes oldalon másképp van leírva. Ott az 5. nap után két napig (vagyis hétvégén) vissza kell térni a megszokott táplálkozásra, és aztán újra kezdeni, és így tovább. Úgy három hét a diéta, így meg csak kettő (15 nap), amit sokkal könnyebben ki lehet bírni.

Meglepett, hogy az egyik oldalon azt írták, (ahol narancsos diéta néven fut) hogy a 15. napra akár 20 kg-ot is le lehet adni. Azért ez durva! Két hét alatt 20kg????? Brutál!!!!!!!

Szia Viki!

Nem vagy te olyan messze tölem kg-ban! Csak pár kiló az elönyöm (kb 10-12), azt pedig gyorsan behozod :-)))))))))

Én is találkoztam egy olyan verzióval, hogy a hétvégét együk végig, ahogy szoktuk, de én is azon vagyok, ha le lehet zavarni 2 hét alatt, akkor minek húzzam 3 hétig?

A 20 kg mínusz szerintem is sok, de én úgy vettem észre bármennyire is betartjuk a diétát, nem lehet vele ennyit fogyni!

Legyen szép napod :-)))))

Shephard

Tényleg, Te mit fogsz csinálni a Level után?

Találtál nehézséget a diétában. (nekem továbbra is a túrós nap a rémem...)

Még valami: én víz helyett édesítős jázmin teát iszom. A gyümölcsteát pedig szigorúan kiiktattam, mert amelyik "igazi gyümölcsből" van, abban ugyanúgy van gyűmicukor is, így a fogyókúra alatt becsaphatja vele magát az ember. (ezt olvastam egy oldalon)

Szóval, holnap túró. Még mindig gondolkodom a sütött verzión. :)))))
Olvastam egy másfajta körözött receptet: Szóval, ugyan úgy teszel bele sót, borsot, pirospaprikát, de vagy két szelet paradicsomot nagyon apróra felvágsz, egy kevés ubival, és azt is hozzákevered. Ez a fajta azért tetszik, mert hátha jobban elveszi a túró ízét. Majd még kitalálom.

Addig is szép napot Neked is!

Uhhhhhhhhhh!

Na, most jött el a mélypont. Úúúúúgy ennék egy jó nagy adag "orrba-szájba" csokis valamit!!!

Ki vagyok éhezve az édesre.

Kíváncsi vagyok mennyit tudok lefogyni ezzel a diétával? Türelem, Viki, türelem! Már csak hétfőig kell kibirni!

Azért kicsit zavar, hogy csak mi ketten vagyunk itt. Hiszen annyian jelezték kezdetben, hogy elkezdik ezt a diétát. :-/ Nem?

Szia Viki!

Úgy látszik nem mindenki olyan kitartó, mint mi :-)))))))) Mert azért, hogy a LEVEL-t végigcsinálja valaki, kell a kitartás!

Ne egyél semmi csokis valamit :-)))))))) Igyál helyette jó sok vizet :-) Tudom, hogy nem ugyanaz, de ez van!

Shephard

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára