Uborkaleves

Hozzávalók: 
300 g darált hús, 1 nagyobb kígyóuborka, 1 liter húsleves, 1 ek olívaolaj, 200 g sajt, 200 ml tejszín, kapor, fehérbors.
Nettó CH: 
Az egész receptben: 10 gramm

Spárga-sajt leves

Hozzávalók: 
(4 adag) 1/2 kg spárga 1 cm-es szeletkékre vágva, 6 dl tyúkhúsleves (leveskockából is jó), 5 dl tejszín, 1 1/2 dl tejföl, 20 dkg reszelt sajt, 1 paradicsom héja nélkül, ízlés szerint só, bors.
Nettó CH: 
1 adagban: 8 gramm

Sajtos-sonkás gombaleves

Hozzávalók: 
(4 adag) 15 dkg gomba, 10 dkg füstölt sajt, 10 dkg gépsonka, 6 dl csirkehúsleves (leveskockából is jó), 1 dl tejszín, 1 kis fej vöröshagyma, 2 evőkanál olaj, 1 csokor petrezselyemzöld, ízlés szerint őrölt fehér bors, szerecsendió és só.
Nettó CH: 
1 adagban: 4 gramm

Marokkói csirkeleves

Hozzávalók: 
(4 adag) 1/2 kg csirkemell kis darabokra vágva, 2-3 evőkanál olíva olaj, 1 kis fej hagyma apróra vágva, 1/2 evőkanál gyömbér, 1/2 evőkanál őrölt kömény, 3/4 teáskanál pirospaprika, 1/4 teáskanál cayenne bors, 1/4 teáskanál feketebors, 1 liter húsleves (lehet kockából), 15 dkg cukkíni félkör alakra vágva.
Nettó CH: 
1 adagban: 2,5 gramm

Cukkíni leves

Hozzávalók: 
(4 adag) 1/2 kg tisztított, felkockázott cukkíni, 2,5 dl leves kockából, 3 evőkanál petrezselyem, 2 evőkanál hagymakocka, 1 fej fokhagyma, 2 evőkanál vaj.
Nettó CH: 
1 adagban: 3,5 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Subscribe to promoted content csatornájára