Receptek:
Hozzávalók:
(4 adag) 15 dkg gomba, 10 dkg füstölt sajt, 10 dkg gépsonka, 6 dl csirkehúsleves (leveskockából is jó), 1 dl tejszín, 1 kis fej vöröshagyma, 2 evőkanál olaj, 1 csokor petrezselyemzöld, ízlés szerint őrölt fehér bors, szerecsendió és só.
Elkészítés:
A sonkát vágd metéltre. A gombát tisztítás után szeleteld fel, a megmosott petrezselyem zöldet aprítsd fel, a hagymát vágd finomra. A forró olajban a hagymát pirítsd üvegesre, add hozzá a gombát, és hintsd meg a fűszerekkel. Fedő alatt saját levében párold puhára, majd süsd zsírjára. Engedd fel a húslevessel, keverd bele a sonkát, és öntsd hozzá a tejszínt. Jól forrald össze, végül tedd hozzá a petrezselyem zöldet. Jól keverd össze, és a tányérokba osztott reszelt sajtra tálald.
Nettó CH:
1 adagban: 4 gramm
- 8425 reads