Receptek: 
Hozzávalók: 
7 dl száraz fehérbor, 1 dl tejszín, 2 tojássárgája, 2 evőkanál szorbit, 1 citrom, egész fahéj, szegfűszeg ízlés szerint.
Elkészítés: 

A bort forrald fel a felszeletelt citrommal, a fahéjjal és a szegfűszeggel. Vedd ki belőle a fűszereket, és vedd le a tűzről. A tojás sárgáját keverd habosra a szorbittal majd keverd el a tejszín felével, merj hozzá egy kicsit a levesből, majd apránként add a borhoz. A végén add hozzá a maradék tejszínt. Díszítsd vékony narancshéjcsíkokkal, fahéjjal, vagy mentával.

Nettó CH: 
1 tányérban (2 dl): 5 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára