Kedves Hoxa!Én olvasgattam a könyvet(honlapodat is előtte),és ott az szerepelt,hogy fruktózt nem lehet enni!!!Aszpartamot sem.Canderelt lehet??
A másik,nem tudjátok,lehet valahol Atkins sütőkeveréket+atkinses dolgokat kapni???Mert a könyv receptjeiben csak ilyenekről ír szinte:)))

fórum: 

hozzászólások

Livi:
Egy tengerentúli kedves atkins-ozó keresett meg emailben, és ajánlotta fel a segítségét. At ő szavait szeretném beidézni az Atkins sütőkeverékkel kapcsolatban (amit Mo-on tudtommal még nem lehet kapni):

"az atkinszos suto- es egyeb porokat felejtsek el
azok, akiknek 10 kg-nal tobbet kell fogyni, mivel az elso fa-
zisban alig, a masodikban is ovatosan fogyaszthato. Ha ez vigasz-
talja azokat,akik szeretnek, ha otthon is kaphato lenne."

Ha olvasod, Ilona, köszönjük, ez talán némiképp megnyugtatja a bake mix iránt vágyakozókat :)

Üdv:
Hoxa

Huxolt én pzsgőtablettában találtam
0ch 0fehérje 0zsír
Cukor nincs benne.
De van viszont saccharin azt nekünk lehet.
és nátrium cyclamát erröl már nem emlékszem mit írt Atkins.
c,e,b6,b2,b1,b12,vitamin,folsav, biotin, niacin pantotensav napi 100% a van 1 tablettában.

Skacok!
Nem tud valaki olyan édesítőszert (a bogyós Süssinán kívül) ami vagy granulátum vagy folyékony és mi is ehetjük.
Már több hiper-szuperben végigolvastam a kínálatot és nem találtam olyat, amiben ne lenne valami ami undok nekünk.
A Süssinát meg állandóan porítani elég uncsi.
Előre is köszcsi a segítséget!

kedd - 08:15

Hoxa!
100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
köszönet!!!!!
Már tökre uncstam, hogy mindenbe porítani kell a Süssinát.
Megnézem hazafele (Match-ra gondoltál Muctch-címén?)
Köszcsi mégegyszer!!

Én leegyszerűsítettem a dolgot, abszolut nem eszek semmi édeset. A legnagyobb kicsapongásom e téren az volt, hogy eperlevest csináltam. A leves éredekes kifejezés erre a kajára, mert epret turmixoltam össze vízzel, tejszínnelés pici sóval. Mondtam a férjemnek tegyen bele cukrot, de ő azért megkóstolta. Azt látnotok kellett volna! Utána kanálszám lapátolta bele a porcukrot. :))
Azért a kávémból nagyon hiányzik a completta, már nagyon megszoktam vele. Cukrot soha nem is tettem bele, hála nagyapámnak, aki feketén itta a kávét, és én mindig az övébe szürcsöltem bele, és úgy szoktam meg. A complettát azért tettem bele, már később, mert úgy nem volt olyan savas. Most kis tejszínnel iszom, előbb-utóbb megszokom.

Mivel ez a legédesítősebb, ide íro9m: megfejtettem a Bolero-rejtélyt. Az van, hogy némelyikben van aszpartam, némelyikben nincs. Nevesítve: citromosban, narancsosban, ananászosban, jeges teásokban van (persze, a legjobbak :(((). Epresben, málnásban, mandarinosban, meggyesben nincs. Az erdei gyümiset elfelejtettem, melyik tábor. Amúgy a hátulján rajta van, el lehet olvasni.

Cukoralkohol: Az Atkins könyv szerint azt lehet, mert nem szívódik fel, vagy mi. A lényeg, hogy a nettó CH kiszámolásánál le lehet vonni a rostot, és a cukoralkoholt. Na most, amit nálunk lehet kapni, az a szorbit, Glukonon vagy Diamant címszó alatt. Általában ezt használjuk, ha sütibe kell, vagy palacsintába keserű kakóval keverve, stb. Túl sokat nem érdemes enni belőle egy nap, csak ha szorulásod van :))
Így jó?
:)))))

Sziasztok! Most regisztráltam és elkelne a segítségetek. Eddig a Bolero nevű italportból készült italokat ittam, de van benne aszpartam... úgyhogy kilőve. De akkor mit igyak? A sima ásványvizet nem bírom meginni, mert felfordul tőle a gyomrom... Van ötletetek?

Sziasztok! Az egyik Lowcarb magazinban olvastam, hogy valaki talált olyan rágót, meg diétás cukorkát, amiben nincsen aszpartam. Mivel idő hiányában még nem tudtam szétnézni, szeretném megtudni, hogy melyik az a rágó? Illetve cukorka?
Köszi a választ előre is.

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára