Pármai csirkemell | lowcarb magazin

Pármai csirkemell

Receptek: 
Hozzávalók: 
3 db csirkemell filé, 1 db erőleves kocka vagy ételízesítő, 10 dkg vaj, 2 dl tejföl, (1 dl száraz fehérbor), 20 dkg reszelt sajt, 1 dl víz, bors.
Elkészítés: 

A vajban süsd pirosra a husik mindkét oldalát. Ezután öntsd hozzá a vizet, az ételízesítőt vagy leveskockát, és a bort. Fedő alatt párold puhára, ha kész, vedd ki a húst. A maradék levet öntsd fel tejföllel, és ízlés szerint sózd, borsozd. Bélelj ki egy tűzálló tálat a reszelt sajt felével és helyezd bele a csirkemelleket. Öntsd rá a tejfölös húslét, és takard be a maradék sajttal. Sütőben addig süsd, míg a sajt megpirul.

Nettó CH: 
A teljes receptben: 14 gramm
diet