Sziasztok lányok!!

Gondoltam jó lenne összetömöríteni az olyan lányokat, akik ugyan olyan cipőben járnak mint én.

95-kg vagyok jelen pillanatban, és szeretnék nyár végére 65-kg lenni.

Talán közösen jobban megy.

Gondoltam időközönként össze is hozhatnánk egy LOW CARB-os bulit, ha mindenki benne lenne.

Kiváncsi vagyok hányan lehetünk!!!

Várok mindenkit szeretettel: Ágota

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok!

Mi Ágotával priviben már régóta levelezünk, én is 95 vagyok, 104-ről indultam 2 hónapja és 62 kilóig csinálom, illetve amíg meg nem kezdi pályafutását második gyeremekem a pocakomban, amit szintén nagyon szeretnék már. (Kisfiam 3 éves) Sajnos én is elég lassan fogyok.., de nem adom fel. Én Bp-i vagyok szívesen találkozom veletek, egyeztessünk majd priviben.
Linda21 is a csapathoz tartozik.

Sziasztok.Igaz én tavaly januárban voltam 96kg,utánna nyárra 69,most pedig75kg.Azért esetleg én is elmehetnék a találkára ha lesz?Jó lenne hasonló cipőben járo emberkékkel találkozni/a környezetemben,már mindenki roszul van ha a fogyókurámat szóba hozom:))/

Sziasztok.
Május közepén voltam 98 kg, most 93. Cél nyár végére szintén 65 körüli súly.
ebben a hónapban kezdtem naplót írni, Brendát, Ágicát meg Lindát mindig elolvasom.
Én nem vagyok Pesti, de ha lesz találkozó oda én is szívesen elmennék.

Lisa

Sziasztok!

Jó sokan vagyunk már a csapatban. Én személy szerint egy hétvége közeli, mondjuk pénteki vagy hétvégi nmapot részesítenék előnyben a találkozóra. Csak akkor tudnék részt venni rajta, mert elég messza lakom a fővárostól.

Már nagyon várom.

Szép napot mindenkinek.

Szia Ágota!

Olvastammár én is róla, egyik ismerősöm ezzel fogyott le 25 kilót. Ajánlotta nekem is. Nekem azonban vannak fenntartásaim.
Ugyanis a kilencven napt szigorúan be kell tartani és amiről nem írnak, utána még legalább ugyanennyi ideig csinálni kell és betartani a váltott négy napot.
Én nem bírnám 180 napig.
A másik, hogy elvileg a szénhidráttól hízunk, és én nem is vagyok igazán tésztás. Azeretek egy nap több mindent enni, nem csak egyfélét.
Viszont auz tetszik benne, hogy délelőtt csak gyümölcs. Mikor próbálkoztam a testkontrollal, akkotr ott is azt szrettem a legjobban. Fura még most sem tudok délelőtt enni, annnyira leszoktatott a gyümi róla.
Már alig várom hogy következő szakaszokba lépjek és nyáron jól teleegyem magam dinnyével.

Vároma találkozó fejleményeit.

Lisa

Sziasztok Lányok!

Amíg én hősiesen dolgoztam, Ti teleírtátok a fórumot! Hajrá, vesszen a háj! Elvileg jó lehet a péntek, de jó időben egyeztessük, mert sok a családi program is.
Nekem sem tetszik a 90 napos, én két -három nap után majdnem éhenhaltam tőle. Abba is hagytam. Az tetszik az Atkinsben, hogy nem vagyok éhes, és nem kívánom annyira az édességeket, csak attól félek, hogy vissza ne jöjjenek a leadott kilók amint eszem egy falat CH-t.

Sziasztok!
Levelező hallgató is lehet köztetek? Én szegedi vagyok.
Tavaly márciusban 96 kg-ról indultam, most 75-78 között mozgok. Atkins-t csinálom és nekem nagyon bejön. Most van a baba-projectünk folyamatban és a doktor nénink azt mondta, jó lenne legalább 1 kilót fogyni, mert azt szeretik csak igazán a hormonok. Szóval van 2 hetem hogy stabilan 75 kg legyek.
A végső cél nálam is 65 kiló, de nem bánnám ha kb. egy évig fel kellene függeszteni a kemény diétát. :)

Sziasztok!

Én 84 kiló vagyok, most csak 82, és tavaly már egyszer fogytam 12 kilót az atkinssel, csak visszaszedtem. Tartozhatok én is azért a csapatba? Én is megpályáznám a 65 kilót. Ha találkoztok, szívesen mennék, kéne találkoznom kitartó emberekkel, mert én nem vagyok erről híres...
Mindenesetre mindenkinek minden jót, és hajráááá!

Sziasztok!
Nekem hatvan a cél, de már "csak" nyolcvanról! De kilencvenröl kezdtem, és Atkinsszel sikerült tíz kilót lefogynom. Két hónap alatt. Azért írok a klubnak, hogy elmondjam, mennyire csodálatos ennyivel könnyebbnek lenni. Hogy megéri a kitartás! Higgyétek el, bennem semmi kitartás nem volt eddig fogyókúrailag, és most sikerült az elsö tíz kilót leadnom. Ha nekem sikerült, aki betegesen CH függö, nektek is fog, hajrá!!!!!

Szia!

Én jelen pillanatba 92,6 vagyok. ( 9 kg minusszal! :-)) ) Nem sokkal térek el töled. Az én célom a 70 kg. De már a 75 kg-al is ki lennék békülve.

Az én fiam nemrég mult 2,5 éves.

Miota elkezdtem fogyozni, azota sokkal jobban kivánom az édességet.

Benne vagyok a találkába. Te merre laksz?

Sziasztok!

Akkor a klub és a találkozónk eddigi tagjai:
Ágota, Brenda, Brill, Lisa, Nusy, Tacus esetleg még valaki?

Kezd alakulni, nekek melyik péntek lenne jó?
Helyszín? Én 14. ker-ben lakom, Nusy 3.-ban. Tudok egy jó éttermet a belvárosban, ahol ehetnénk Atkins módra, miközben dumcsizunk. Vagy inkább szabadtéri program legyen?

Brill és Nusy: mindig örülünk a "soványabbaknak", tőlük lehet tanulni a szakmát... és lelkesítetek is minket.

EriAnyó: üdv. levelező hallgatóként. A babádért drukkolunk, nekem is drukkoljatok össze egyet... :)

Nekem a május 27. vagy a június 10. lenne jó vagy július. Írjatok.

Brenda

Sziasztok!

Ágota: jó ötlet volt a klub, remélem tudunk is találkozni és eszmét cserélni.

Linda: üdv. Neked is, naná, hogy Te is klubtag vagy!

Időpont: nyilatkozzatok, hogy melyik péntek lenne jó. A jövő péntek túl közel van??

Szerintem a távolabbról érkezők mondják meg, hogy meddig jó nekik, mert ha haza is akarnak jutni még aznap, akkor nem jó az este.
Ágota, neked a délután nagyon nem jó?

Szia Brenda, sziasztok Lányok!!!

Szerintem legyen 2 hét múlva, Június 03-án, pénteken. Na mit szóltok hozzá??

Brenda majd nézz utána a helynek, amit említettél, és ott nagyon jó lenne talizni.

A délután is jó nekem, mert kocsival megyek, így bárhonnan haza tudok jönni Gödre, ha mulatságba fajulna a dolog.

Jó hétvégét mindenkinek, nagyon szép időt jósólnak, KI A SZABADBA LÁNYOK!!!!

Ágota

Szia Brenda!

Ugye hogy milyen jó ötlet volt a 95-ök klubja???!!!

Nagyon szupi, hogy iloyen sokan vagyunk. Most voltam futni...De ettem is.-(((

Futás jó lenne evés nélkül.

Nézd meg az árakat, és nekem bármelyik péntek jó.

Legyen egy szép napod, küldöm a fotokat is.

Ágota

Nahát, nahát, újra itt...
Most lett vége a "nekem mindegy hogy nézek ki" korszakomnak, és most igenis fogyókúrázni szeretnék, és igenis szeretnék megszabadulni minimum 15 kilótól. Ez bele fog kerülni az első pár nap rettenetes kínszenvedésébe- hogy leszokjam a felesleges ch-ról, amit gyakorlatilag egy hónapja kontroll nélkül tömtem magamba.
Viszont elhatároztam, hogy ennek véget vetek, és átállok az egészséges életmódra- kezdésként egy fogyókúrával kezdem- majd a visszaállás már nem a szénhidrátok visszaállításával megy majd, hanem a zöldségek, gyümölcsök, fehér húsok és teljes kiőrlésű gabonák bevonásával.
Ezek az én nagy terveim.
Hja.. kiváncsi leszek, hogy hogy megy ez majd, amikor olyan bazi éhes leszek, hogy majd kiugrik a szemem- mert ezekkel a nagy kaliberű dolgokkal kapcsolatban hajlamos vagyok részleges amnéziába esni..
Keresem a régi 95 kilósakat is, akikkel elindult ez a topic- hol tartanak, hogy vannak satöbbi..
Pussz mindenkinek: Brill

Nahát, de jó neked... Úúúúúgy irigyellek! Nekem ma nagyon sz@r napom volt, annyira fájt a fejem, hogy majd megvesztem. Biztosan a ch megvonás- tuti- olyan éhes- fejfájás volt.
Na mindegy.
Nagyon jó vagy Holly!

Üdv: Brill

Az igazság az, hogy nem túl gyors, de mindig kevesebb mint előtte 1-2 hónappal, és ez nagyon jó érzés. Nem bánom ha nem gyors, így úgy érzem, könnyebben meg fogom tudni tartani. Az igazi változást úgy is a centiken érzem. Itt kint mos S-es, M-es cuccokat hordok, vagy az angliai méret szerint 10-est, ami otthon 38 körül van. Ez azért királyság a 168 centimhez. Szóval nem nézek ki 73 kg-nak, viszont lett egy csomó izmom. :))))

Hát igen.. én már azt várom, amikor úgy istenigazán beindul az egész.. Amikor egyszer már én is fogytam 10 kilót, akkor is igazán a centiken látszott- azt is atkinssel fogytam- én azt nem tudom, hogyha most megint sikerül lefogynom, akkor hogy tartsam meg a súlyomat... Állandóan fogyókúráznom kell most már egész életemben???:(
Irigyellek, hogy már itt tartasz.
Üdv:D

Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit aki nem ismer, én 40 napja diétázom és 98kg volt a kezdő súlyom. Most 87-88on stagnálok egy jó ideje.
Észre se vettem mostanáig a fórumot, nagyon jó ötlet ez a 95kg-osok klubja,
már beszéltük Ágicával a találkozót, nekem bármikor jó, Pesten, csak pár nappal előtte jó lenne tudni. Én úgy örülök nektek, annyi erőt ad hogy nem vagyok egyedül. Szerintem így veletek, abszolút nyertes dolog a fogyás, és eljön az az idő, mikor a 65kg-osok klubtalálkozóját szervezzük majd.
Szép délutánt mindenkinek!

Linda

Sziasztok!

Nekem tulajdonképpen jók a péntekek, bár az államvizsgák nagyon közel vannak... De ha nem júniusi a péntek, hanem még beleesik a májusba, vagy esetleg júni első hete, akkor benne vagyok! Én budapesti vagyok, nem nagy cucc bejutnom a Kálvin térre. Úgyhogy hazajutnom sem nagyon nehéz.
Örülök, hogy tudunk egyet povedálni... Remélem összejön.
Pussz: Bori

Hali!

Nekem is jó volna a júni 3-a. Szóljatok majd, hogyha van valami. Amúgy én is tudok egy jó kis helyet- ez nem kifejezetten Lowcarb-os étterem, de legföljebb majd nem kérünk köretet! Ez meg a Blaha környékén van, az a neve, hogy Galéria. Középkategóriás, és hangulatos!
A másik javaslatom a DarShan- udvar- ott marha jó salik vannak, az meg a Kálvintól nem messze van.
Pussz:B.

Nekem pont a júni 3. nem jó, mint írtam korábban is, és sajnos a jún. 17. sem jó. Nem lenne jó jún. 10.?
Mindenki jelezze, h. melyik időpont jó neki!
6-7 ember csak össze tud hozni egy mindenkinek megfelelő időpontot.

Brill: az én általam javasolt étterem (Claudia) sem Lowcarbos, így nyugodtan mehetünk a Te helyeidre is. Ilyen helyeken én általában egy szelet finom husit rendelek görög salátával.

Szerintem nyilatkozzanak a távolabbról jövők, hogy melyik részt tudják legegyszerűbben megközelíteni.

Sziasztok!
Nos, nekem a júni 10-e nem jó, 14-én államvizsgázom, az már nagyon közel esik hozzá. De utána megbeszélhetjük.
Nekem tulajdonképpen az is mindegy, hogy hova megyünk, valahogy meg lehet oldani, hogy ne együnk olyat, amit nem szabad. Én csak azért adtam tippet, mert ezeket ismerem.
Írjatok többiek, hogy veletek mi a helyzet!
Pussz

Sziasztok Lányok!!

Összegzem az időpontokat: Brendának nem jó a 3.-a.Brillnek nem jó a 3,10, mert államvizsgázik.

Mi lenne ha tolnánk a dolgon, és június 24.-én lenne a találka?

Mindenki gondolja át, és írjatok.

Ma megint voltam futni !!!Reggel 9-kor.Holnap is készülök:-)))

Várom a visszajelzéseket.

Ágota

Jó reggel mindenkinek!
Mi a kisfiammal vasárnap is korán kezdjük a napot
:(, ő Tom és Jerry-t néz én pedig internetezek és elsőként lowcarbozok :)

Szóval végigolvastam a Fórumunk eddigi bejegyzéseit és az alábbi listát írtam össze magunkról:

Ágota (31) 95-98 kg
Brill (23?) 82 kg
Nusy (?) 75 kg
Lisa 93 kg
Linda21 87 kg
Brenda 94,7 kg
Tacus 92,6 kg

Akkor most ott tartunk az időponttal, hogy jún. 24. kinek jó?
Nekem igen.

Tacus nem nyilatkozott mostanában. Jelentkezz!

Linda és Lisa is régen írt. Jó Nektek a jún. 24?

Ágotának jó, Brill és Nusy?

Ha egy hónap múlva találkozunk addigra mindenki akár 10 kilóval kevesebb lehet...:))) ugye?

Szép vasárnapot mindenkinek és írogassatok be a fórumba vagy a naplótokba!

Brenda

Szia Brenda!!

ÉN VAGYOK A LEGSÚLYOSABB???!!!Mindjárt sírok.Hát meg kell emberelnem magam, de olvastam, hogy egy picit te is elcsábúltál. Sebaj, jön a hétfő.Neked is könnyebb a munkahelyen betartani?

Szóval, nézz utána a helynek, és várjuk az infót.
Szép estét kívánok neked: Ágota

Sziasztok!

Én idén voltam 30 éves.
Készülümk elutazni, ha mégsesikerül, akkor természetesen ott szeretnék lenni a találkán.

A multhetem elég zürös volt. A hétvégén volt a tesom esküvöje, ugyhogy egy kicsit engedtem a gyeplön. Mérlegre nem merek állni. Tök szupi volt az egész, sokat táncoltunk. az egész estét áttáncoltuk.

puszi mindenkinek

Tacus

Sziasztok Lányok!

Nekem teljesen jó a júni 24!!!!! Ha nem sikerül az államvizsgám, akkor azért megyek, hogy sírjak:) ha meg sikerül, akkor ünnepelni!
Amúgy igen, 23 éves vagyok- miért van ott a kérdőjel? És a mai reggeli méreszkedésnél 80-at mutatott a mérleg! Vagyis a 82 már a múlté:)
Igaz, hogyha egy hónap múlva találkozunk, akkor már mindenki a versenysúlyánál kell hogy legyen- ezt azért mondom, mert 8-10 kiló azért nem semmi ám! Úgyhogy hajrá, mutassuk meg magunknak!!!
Tehát nekem jó a júni 24.
Puszi: Bori

Szia Hoxa!

Jól eltűntél tavaly óta, vagy csak én nem figyeltem? Mi van veled azóta?
Heheh, én jól visszahíztam egy csomót- bár erre nem vagyok túl büszke..
No nem azért, mintha sokat beszélgettünk volna akkoriban, csak akkor többször láttalak itt, mint akárki mást, lehet, hogy mert ez az egész a ti ötletetek volt???)
Örülök, hogy csatlakozol!
Puszi mindenkinek, és bűnözés mentes mai napot:)

Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást. Nekem jó a június 24.
Szívesen megismerkednék veletek :)))

Kedves Brill, az már történelem, amit említettél :) Igen, én kezdtem az egészet, több, mint 1 évvel ezelőtt. Még a régi oldalra tettem fel atkises anyagokat, mert akkoriban még nem volt se könyv, se semmi. Meglepő volt, mennyien csatlakoztak, szomjaztunk minden új információra, angolból fordítottuk a tudnivalókat. Aztán megkeresett Eper, hogy szeretnének egy újságot kiadni, és a honlapokat költöztessük egybe. Örömmel fogadtam a dolgot, szép is lett, jó is lett. Csak az a baj, hogy ebbe már nem tudok úgy belenyúlni :(( Szóval már nem az "enyém".
Egész idő alatt mindig itt voltam, de az utóbbi időben jobbára csak olvasóként.
Egeszen a hét elejéig az atkinst csináltam (15,5 hónapig), 2 hónap kihagyással. Most kicsit kikapcsolódom a 90 naposban. :)
Dióhéjban ennyi :P

Pusza:
Hoxa

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára