Sonkatekercs | lowcarb magazin

Sonkatekercs

Hozzávalók: 
(4 adag) 10-12 szelet pulykasonka (vagy más cukormentes sonka), 2 pohár tejföl, 4 db tojás, 2 nagy savanyú uborka, 2 retek, 2 kisebb paradicsom, 20 dkg reszelt sajt.
Elkészítés: 

A négy tojást mixerrel keverd habosra, utána öntsd bele a 2 pohár tejfölt, a felkockázott zöldségeket, kevés sót, és az egészet keverd össze a reszelt sajttal. Ezzel a keverékkel töltsd meg a sonkaszeleteket, tekerd fel, és tedd őket kivajazott tepsibe. Ha marad töltelék, a tekercsek közé el lehet osztani. Alufóliával befeded, előmelegített sütőben 30-40 percet sütöd, félidőben vedd le a fóliát.

Tipp: Hidegen is kitűnő.

Nettó CH: 
1 adagban: 8,5 gramm
diet