Na, itt a tér, ahol kirúghattok a hámból :)

fórum: 

hozzászólások

tényleg, jut eszembe, valahol azt láttam, hogy a fagyasztottan vásárolható réteslapban nagyon kevés a CH! a töltelékben szerintetek mennyi lehet?
még életemben nem sütöttem rétest...
valaki segítene?:)

(szenvedjetek mocskos undok disznók:P)

gumitorta?!
az felmelegített djurexből van?:)
pföö4 már a neve is rossz :)
ilyet nemkérek:)
viszont valamelyik topikon olvastam egy epres receptet, az isteni volt:) ma is csinálok magamnak:)
( epret, túróval, vanilia aromával, édesítővel, összekeverem, közben tejszinhabot felverem, végén összeöntöm, hűtőbe bele, 1 óra múlva nyaminyami :)

ez a 3. hetem... igazából 7 kiló feleslegem volt szerintem, most még 5 van, nekem lassabban megy, mert nem vagyok elhízva :)
így úgy döntöttem, hogy próbálom még tartani a 20Grammot, de ha valami finomságot találok, elkészítem, és finom, azt bizony nem hagyom ki, ha a 2. szakaszba belefér :)

Jóóóreggelt! :)
ma nagyon szarul vagyok, írtó erős hasmenéssel kezdtem a napot, és nagyon fáj a hasam is.
soha életemben nem szedtem hashajtót, de most muszáj volt múlthéten vennem... először nem hatott semmit, de azért minden nap bevettem egyet...
ma itt a hatás, de borzasztó rosszul vagyok...
Remélem Nektek kellemesebben kezdődik a napotok!

igazából nem hashajtó, csak nemjutott eszembe jobb szó! ez nagyon enyhe gyógynövényes gyógyszernekj nem minősülő gyógyhatású készítmény, napi egyet kell bevenni, ha csak helyre kell állítani a dolgokat,napi kettőt szorulás esetén.. én csak egyet szedtem, mert tudom, hogy soha nem szedtem semmi ilyet, és nem tudhattam milyen hatást fog kiváltani!
( muszáj volt már, mert nem volt székletem, és husk meg mályvatea nemvolt a patikában, de azt mondta az eladó, hogy ez kb egyenlő a mályvateával, csak enyhébb)

Az utolsó kilóktól szabadulok meg én is, tudom hogy nehéz és lassú.Minek az a hashajtó?
Vegyél félkiló sav. káposztát, fűszerezd be jól,engedd bő lére, tejfölt, olívaolajat önts hozzá, karikázz fel pár virslit bele és naponta egyél belőle.Kell a rost a szervezetnek, főleg ilyenkor.

Amióta veletek vagyok, nem fogytam semmit, sőt feljebb kúszott a mérleg nyelve néha 1-2 kg.-t.Nem keseredtem el, mivel a kerületem csökkent.
De most beindult és fogyok rendesen.
Nem birok ránézni az állati eredetü fehérjékre, reggelente szine megerőszakolom magam, hogy juhturót egyek és legyen kalciumbevitel.
Magas viztartalmú ételeket kívánok, gyümölcs, zöldségen vagyok és fehérjeporon.A szervezet lereagálja amire szüksége van.Lehet, hogy tavaszt érez?

Magamról beszéltem én ezt érzem.Régen sem szerettem a húst, úgylátszik besokaltam.
Ha Neked a hús esik jól azt kell enni, válljék egészségedre.
Tegnap meg ma három krómot vettem be..majd meglátom mi lesz a folytatás.De csak kettő hétig van merszem csinálni.

Amit nem értek, állítólag a króm kettő hónap alatt fejti ki jótékony hatását.Használ már az első pillanattól, de lényeg később érezhető.
Régen is szedtem de mindig egy tablettát ajánlottak.Volt, hogy már túladagoltam a vitaminokat..alig birtam leszállni a slóziról:(

ezt hallgassátok:
"San Diego-i Kutatók egereken végzett kísérletek során azt tapasztalták, hogy magas kalcium és alacsony kalória tartalmú diéta bizonyos esetekben megduplázta a fogyást. Úgy vélik, a magas kalcium bevitel visszafogja azoknak a hormonoknak a hatását, amelyek a zsír raktározásáért felelősek. "

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára