Na, itt a tér, ahol kirúghattok a hámból :)

fórum: 

hozzászólások

Nekem visszaszokott jönni 2-3 kg.Nem foglalkozom vele.Ilyenkor a folyadék visszatartás nagyobb.Amint vége az ünnepeknek, ez is lemegy és minuszban szoktam lenni. Régebben volt olyan napom, hogy egész nap csak csokit ettem, szó szerint. Eltűnt naponta pár tábla csoki, vagy 2-3 doboz bonbon.De mást nem ettem.Mégis a végére fogytam.Ezt a 6 napot tudnám kihagyni az életemből havonta.

Mélységesen egyetértek ez a néhány nap a kínok kínja!! De vígasztal hogy ha minden jól megy májusban neki látunk a gyerekgyártásnak, és ha megfogan nem lesznek kínok. Remélem minél előbb bekövetkezik. Ha jól értem amit mondasz ne igyak sok vizet mert bennem marad?

Na gyerekek, itt az óvónéni :))
Tessék jobban odafigyelni mit hova írtok, mert irgumburgum. Azt sem tudom hol áll a fejem a sok betű, meg szám... :)))

Nem haragszom egyébként, csak próbálja mindenki megérteni, hogy kicsi odafigyeléssel uralni lehet a helyzetet és nem szabad megnehezíteni azoknak a dolgát, akik esetleg csak 4-5 naponta tudnak fórumot olvasni.

Hoxa

Szia Molntak!
A hasznos infoban már napokkal ezelőtt írtam az alábbiakat, biztos nem olvastad. Mert még mindig nem tudom mit is tudsz még a Huxolról:
Engem is érdekelne mit tudsz a Huxol édesítőről, mert én is azt használom. A dobozán annyi van, hogy 1 db tablettában 0,0001 g Ch van, és 0,01 kcal. Továbbá 1 db tabletta 40 mg cyclamátot és 4 mg sacharint tartalmaz és 1 db (4,4 g)kockacukor édesítőerejének fele meg. Gondolom ezt lehet fogyasztani.

Hellóka!
Ma a munkahelyemen nekiláttam reggelizni a főtt tarjám az ubival. Hát.... mindenki megjegyezte, hogy kiábrándító, amit csinálok, hogy tudok én ilyeneket enni, szörnyű egészségtelen stb. Azt mondtam, hogy böjtölök, erre békénhagytak.
Jártatok ti így?

Szia Zsuzska! Én csak úgyjártam, hogy kaján vigyorral nézték, amikor a tejszínt öntöttem a kávémba és megjegyezte kedves kolléganő: - Látom fogyózol!
Na ezek után nem volt kedvem bizonygatni, hogy mit és mennyit nem eszek mást. :O( Lehangoló volt...

Múlt héten otthon voltam a szüleimnél. Apukám hallja, h. a húgaim meg anyukám csodálkoznak, mennyit fogytam, majd közli, h. na már megint fogyókúrázol, ahelyett, h. végre felemelnéd a se**-ed a fotelból, és futkároznál kicsikét, merthogy a fogyókúra csak arra jó, h. kikészítsem magam (jártam már úgy, h. teljesen belerokkantam a fogyókúrába). Aztán másnap ebédnél meglátta, miket eszem (sült oldalas, sült husik, sav.káposzta, nem fogtam vissza magam), teljesen kiakadt: most fogyókúrázol v. nem? Mondtam, h. igen, látszik, mi? Azóta támogatja a "fogyókúrámat". Tegyük hozzá, meg vagyunk áldva, a kisebbik lányom tej,tojás és szója allergiás, úgyhogy igencsak össze kell hangolni az étkezéseket...Édes jó anyám legnagyobb örömére. Én itthon már profi vagyok, de ő... Nagyon nehezen veszi az akadályokat!

Mi ebben az egészségtelen? Én egyébként, ha viszem a kaját, akkor sajttal töltött virslit szoktam csomagolni, meg grillezett hússzeleteket. Ezekre azt szokták mondani, h. étvágygerjesztő...
Azért én általában itthon kajálok, úgyhogy most sajnállak, biztos kellemetlen volt. A másik, amit megtehetsz, h. ráveszel pár kollégát az Atkins-re. Mióta látják rajtam az eredményt, többen ki szeretnék próbálni, volt, aki tényleg komolyan is gondolja. Akkor már nincs mit mondania...

Sziasztok! :)
már kb egy hónapja kutakodom a fogyi után :) először a hölgyvilág teraszon leskelődtem, majd áttértem ide :) nagyon tetszik a honlap, szuperjó, hogy ennyire támogatjátok egymást :)
én lassan (nyáron) 21 éves csajszi vagyok, 165 centi magas, és 62kg voltam (hozzá kell tenni, hogy erős csontozatú)...igazából nem vagyok kövér, csak van mit lefaragni rólam :)igazából szeretnék olyan 55-57 kilóra lefogyni :)
majdnem 2 hete csinálom a fogyit, eddig 2 kiló ment le első héten, azóta meg stagnálgat. (azért néha emelkedik is, de aztán visszaáll 60ra)
nem keseredem el, mivel tudom, hogy aki keveset akar fogyni, annak a legnehezebb :P
remélem engem is befogadtok ide a groupba :)
üdvi mindenkinek, kellemes 7végét, és kitartást!
puszika:
Szisza

Üdv Szisza a fedélzeten! Remélem még beszélgetünk a fogyiról. Habár biztos hülyeségeket fecsegek, mert nemigen válaszolnak rá a fogyós-tettestársak. De azért én elvagyok egész jól.:O) Vezess Te is naplót, nekem nagyon bevált.
Szia: Zsuzsóka

Szijóka :)
persze, hogy beszélgetünk :)
nemtudom naplót vezetek-e, igazából nem minden nap van időm írni bele, meg nem is szeretem nagyon az ilyen szabályszerű dolgokat:)
egy jó hír :
ma reggel megjegyezte a vőlegényem, hogy kisebb lett a seggem :PPPPPPP

HAJRÁ Nektek is :)

Szia Szisza,
én szeretek itt olvasgatni, néha írogatok, de a legjobb a közösség élménye,h. nem vagyok egyedül, mindenki ugyanazokkal a problémákkal küzd, ha meg nem, akkor segítenek egymásnak a sorstársak, és a múlt héten alig vártam, h. itt mondhassam el először, h. sikerült kisebb ruhákat vennem!
Szerencsénk van Hoxával...
Hajrá neked is!

gratula a fogyásodhoz :) tényleg, jó, hogy itt szét lehet kürtölni, hogy ha fogyunk, de én már csak ilyen magamnakvaló vagyok :P
hát sorstársak, én teljesen el vagyok keseredve! azt tudtam, hogy lassan fog menni nekem, hisz alig van leadnivalóm, de azért ez már túlzás! első héten lement két kiló, ez most a 3. hetem,és semmi nem történik...
jójó, a párom megjegyezte, hogy a popsimon látszik, hogy fogyok, de nekem még nem tűnt fel! már a félek a tükör elé is állni, mer még szinte kövérebbnek látom magam, mint amilyen vagyok :(
tudom, ez már "képzelt beteg" szindróma, de akkoris, énmost durcivagyok :)

Kedves Szisza!
Ne legyél durci, szép vagy és még szebb leszel, ez lebegjen a szemed előtt. ű
A testednek is van egy ritmusa, nem szabad türelmetlennek lenned, megindulnak a kilók lefelé, csak ne akarj mindent egyszerre.
Tarts ki!

Jujjdecukivagy:)))
ez most jólesett a májamnak :) rendes vagy, hogy így biztatsz:) én is kívánok Neked, és mindenkinek soksok leadott kilót, amik már csak a csúnya, legrosszabb álmainkban jönnek elő :)

képzeljétek, tornáztam ma egy 3/4 órácskát olyan lightosan, aztán fogtam magam, előbányáztam a mérőszalagot (vagymijaz:), és lemértem a combom, csípőm. utoljára egy hete méricskéltem:)
és alig hittem a szememnek! comb: -1,5cm, csípő: -1cm :)
a derekam nem mérem, mer az úgy jó, ahogy van :)
köszike a szorítást:)
KITARTÁS!!!:)

Sziasztok! Hát odáig vagyok meg vissza, hogy mennyi sorstársam van. Zsuzsóka! Borzasztóan drukkolok neked (a naplódat olvastam). Végre egy oldal, amin meg tudjuk osztani a gondolatainkat.
168 cm és 72 kg vagyok. Megvettem az Atkins könyvet, de még az elején vagyok. Rögös lehet az út, de biztos van értelme. Klassz, hogy ennyi az Atkins-párti, én meg már azt hittem, hogy nincs is követő! Már annyiszor lefikázták, szegény megboldogultat. Állítólag igen tekintélyes mérettel távozott az égiekhez.

Sziasztok! Köszi Macsi a drukkolást, rám fér. Én olyan rendesen betartok minden szabályt, és most már fitness-kickbox kazira szenvedek minden nap. na jó, kb. ötször hetente. :O) De mégse az a fergeteges fogyás, amit tapasztalok. Viszont remélem, hogy mivel nem éhezek nem is szedem vissza a kilókat. Mint tavaly pl. :O(
Tényleg jó érzés, hogy vagyunk páran sorstársak. Kitartás mindenkinek! Sziasztok: Zsuzsóka

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára