Sziasztok lányok!!

Gondoltam jó lenne összetömöríteni az olyan lányokat, akik ugyan olyan cipőben járnak mint én.

95-kg vagyok jelen pillanatban, és szeretnék nyár végére 65-kg lenni.

Talán közösen jobban megy.

Gondoltam időközönként össze is hozhatnánk egy LOW CARB-os bulit, ha mindenki benne lenne.

Kiváncsi vagyok hányan lehetünk!!!

Várok mindenkit szeretettel: Ágota

fórum: 

hozzászólások

Szia Nadie!
Akaratom ellenére fogytam 1 kilót, bár van, aki azt mondja, hogy a babás időszak elején ez elég gyakori. Pedig még a kisrókás időszak nincs is itt, csak kerülget. :) A lényeg, hogy 75 kilónál tartok, nem mintha most nagyon örülnék a további fogyásnak.

Minden rendben van a kicsivel?:) Voltál már ultrahangon?:)
Húúú én pár napig olyan rosszul voltam mint a kutya, láz, hasmenés és társai:(
Én most még nem állok mérlegre, majd 2 hét múlva tervezem:) Te nem tudod véletlenül a keton csíknak mi a neve? Mármint milyen néven árulják? Mert mikor mondtam, hogy ketoncsíkor szeretnék kb be kaartak utalni Hárshegyre:)

Sziasztok lányok!
Újra itt vagyok.Véget ért a nyár és sikerült a nyaralások alatt 82 kg-ra visszaállnom:(((Tegnap újra kezdtem mert nem jjönnek rám a ruháim.A lelkesedés nagy nem is volt semmi gond az első nappal.Látom Brill te is újra kezdted,sok sikert kívánok.Holly neked meg nagy gratula,remélem én is tudom majd ilyen kitartóan csinálni.Én lemondtam a 65kg-rol,elég a 70 is.Mindenkinek sok kitartást.Anna

kedd - 09:55

Sziasztok.
100% természetes édesítőszer 0 kalória és 0 szénhidrát: http://www.vitaminkiraly.hu/shop/item.asp?itemid=70&catid=6

Én megnéztem az ajánlott oldalt, de utálom, ha valamit el akarnak adni, csak azt nem mondják meg, hogy mi az! Pl. miből van, mennyi a kal. értéke, vagy a Ch értéke, ez a kiszerelés mennyi cukor édesítését helyettesíti vagyis mennyire gazdaságos, ill. drága. Én úgy gondolom az interneten való hirdetésnek az az előnye kéne, hogy legyen, hogy sokkal több információt lehet megosztani a vevőkkel, mint ami egy újsághirdetésbe belefér. Ha nincs megosztva, az nekem gyanús és rossz a szájízem tőle.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára