Sziasztok lelkes fogyizók! Romokban az életem. Munkanélküli lettem és bánatevő. Felhíztam 96 kg-ra. Ráadásul már nem is vagyok fiatal:( 43 éves. Valahogy rendbe kellene tennem az életem. Az első, hogy újra nőnek érezhessem magam, ehhez legalább 20 kg-ot kellene fogynom. Olyan vagyok, mint egy kemence. Ráadásul a férjem még mindig bosszantóan helyes pasi. Szinte már ez is idegesít.
Úgy látom sokaknak megy ez a diéta nagyon jó eredménnyel. Egyelőre olvasgatom mit kéne csinálni. Hogy állítsam össze a diétat. Van olyan, aki hasonló paraméterekkel rendelkezik és segítene? Ezer pussz és köszönet előre is!!!!

fórum: 

hozzászólások

jaj, nehogy feladd! nagyon megbánnád, ha bűnöznél! én is stagnáltam most napokig. sőt, fél kiló vissza is ment. aztán valahogy beindult megint. Nem éri meg az a pár falat az elmúlt heteket és kilókat! Annyira ügyes voltál idáig! Különbenis én kíváncsi vagyok a majdani bikinidre :-)))
biztos a menzesz miatt volt , illetve azt írja za öreg, ha stagnálsz, akkor csökkentsd a tejszínt vagy a sajtot. ..vagy valami ilyesmi

Ok! Nem adom fel, akármennyire is elvette ez most a kedvem, azért már csak valami ez is. Holnap csinálnék egy ivós napot, de azt hiszem az ilyen megpróbáltatásokhoz túl gyenge vagyok. Még ezt az átkozott 90-es határt sem tudom átlépni:(
Én inkább bringázom majd...és kertészkedek. Már egy darabot felástam a kertből:) Teleültetem virággal.:) Addig sem leszek kajaközelben...és a nasi mogyit könyörtelenül megvontam.
Jó, hogy így egymásra találtatok gyaloglásilag is:) Itt mindenki csak sipítozik, de nem képesek tenni a fogyiért.
Pedig hatalmas nappalink van és már hívtam tornázni kövér ismiket, de még tőlem is lustábbak:)
Na pussz! Igyekszem jó kedvű lenni !!!!!

szia Dana!

Örülök, hogy végülis tettél mosolyokat a mondanivalód közepétől! :-)
ha elkeseredsz bíztatsd Magad azzal, hogy nem lehet miondig egyformán! Még mindig sokkal több ez is, mint bármely más diétával! Igaz, hogy amit az ember évek alatt kínkeserves munkával felhízott, azt pillanatok alatt akarja ledobni magáról:-)
Én elhiszem, hogy a szervezetemnek is van beleszólása. Biztos vagyok benne, hogy tudja mi a jó Neked és egészséges. ( na meg a bőrödnek )
Lesz még egy bikinis partner?

Szia Bige!
Igen, azt hiszem túl vagyok a tegnapi depin.:)
....és be kell látnom, hogy a gyors eredmény az én esetemben már nem is lenne jó, így tényleg tud a bőröm húzódni. Legalábbis remélem, hogy így lesz majd. Holnap disznóvágás lesz anyóséknál. Jó, hogy legalább husit ehetek. Vajon a vérben van ch? Erre szoktunk hagymás vért csinálni reggelire a húshoz és az olyan finom. Egy kicsit mindenképpen eszem belőle.
Ha ilyen ütemben halad nálam, akkor egy darabig várhatunk a bikini partyval:( Te viszont egész jól haladsz. Na de nem vagyok ám írigy dög:) Komolyan örülök neki:) Ügyes vagy!

Sziasztok!
Új vagyok, igazából hétfőn kezdem az Atkins-t, a könyvnek még nem értem a végére, de nagyon lelkesítő amit ott ír, meg az is amiket Ti írtok. Testileg-lelkileg már 2 hete hangolódom (azért nem kezdtem bele, mert közeleg a szülinapom, sajna 45, de csökkentettem is a CH-t napi 3-40 között, igaz a kávéba a cukrot elfelejtettem beleszámolni,de így is már fogytam egy kicsit. Azért hétfőn, mert holnap szülinapot tartunk, igyekszem betartani a mindkevesebb CH-t, de terítéken lesz túróbomba, édesítővel, eperöntettel. 164cm és 81 kiló vagyok. Gratulálok azoknak akik már szépen fogytak!

Szia Éva!
Örülök, hogy Téged is üdvözölhetünk a fedélzeten:)Én tegnap már keseregtem egy kicsit, mert 4 hét alatt 5 kg-mal büszkélkedhetek. Most 91kg vagyok a 172 centimhez. De aztán rájöttem, hogy ez mégiscsak jobb, mintha ennyi feljött volna.Igaz én húst és tojást ettem, rengeteget és nem számoltam a kalóriát Ami a jó, hogy tényleg nem éheztem és volt, hogy este fél 10-kor is ettem. Akkor viszont már nem is olyan rossz eredmény:)
Sok sok boldogságot kívánok a szülinapod alkalmából!
Én sem vagyok már mai csirke...42:( Talán ezért is ragaszkodnak ennyire a kilók. Na de majd most!!:)
.

Szia Éva!

Én is üdvözöllek sok szeretettel.
Én is 164 vagyok, és márcsak 82.6 kiló. 88.6-ról indultam. Isten éltessen sokáig, és aztán hajrá. Itt bármit kérdezhetsz. a könyvnek én is csak az első szakaszig szóló fejezeteit rágtam át, illetve a fórumot itt.
Az édesítőre vigyázz! aszpartamos és ciklamát tartalmú ne legyen!
Mennyi időt adsz Magadnak? ja, és mennyi kilótól szeretnél megszabadulni?

szia! már fogok nyitni egy 164 centisek klubját itt:-)))hát klassz a 6 centi, nem? az már látványos! én gondolom, hogy a sok fehérje miatt építjük az izmunkat, és az meg nehéz. talán azért nincs sok eltérés súlyban.
kitartás. miért nem bírtad a 20 gr. CH-t?

Sziasztok!

Mi újság Veletek? Bige, Kisgé! Milyen volt a gyalogtúra?
Én most sokat kertészkedem és bringázom...más tornára nem volt erőm. A fogyival megrekedtem. Nem megy lefelé:( Ma reggel is 91 voltam.....Hát...nem vagyok túl boldog tőle. Már 90 alatt kellene, hogy legyek. Na mind1, azért nem adom fel. Viszont a nadrágjaim leesnek rólam...ezek szerint csak halad.

Szia!

Épp reggel gondoltam rád! Nem lehet, hogy már nem hiszel abban, hogy lefogysz? mértél centit is, mikor elkezdtél fogyózni? Hol a lelkesedésed? :)))))
Ne aggódj, lehet hogy egy kis stagnálás!

Mi tegnap nagyon jót gyalogoltunk, holnap is megyünk. Gyönyörű idő volt és nagyon kellemes volt az egész.

Lelkesedés?:) Hát...Talán nem kellene, hogy ilyen görcsösen akarjam és jobban menne. Lehet, hogy stresszelem magam miatta és már csak azért sem megy. Pedig egy hónapja kiiktattam minden káros szénhidrátot. Egyszerűen NEM ÉRTEM! Mi a fenét csinálok rosszul?!! Hogy lesz így bikiniparty? Pedig nagyon szeretném! Nem sokára lesz a gyerekeim ballagása és jó lett volna csini kosztümöt venni .
Mondd mit tegyek, hogy megint beinduljon? HELP!
A család gundelpalacsintát kért, lépek a boltba dióért és csokiért. Örülök, hogy jót battyogtatok:) Szívesen csatlakoznék, ha egy helyen laknánk....

Egyet csinálsz rosszul, görcsölsz! Élvezd, hogy lötyögnek a gatyáid, élvezd hogy kibirod CH nélkül, élvezd, hogy elkezdtél tenni magadést és továbbra is maradj a diétánál.
A többiek egyébként szoktak olyat csinálni, hogy megesznek pár szem töpörtyűt, isznak rá száraz vörösbort és attól megint beindul. Próbáld ki, Te is.
, egyél valami zsírosat!

Szió!
Úgy látszik a töpörtyűs dolog bevált, mert ma végre 90 alá mentem:) Viszont tovább nincs mérce, mert a lányom eltette a mérleget. Már kiborítottam a családom a kedvetlenségemmel. Nem is csodálom. Bocsi, hogy tegnap Rád zúdultam. Nagyon rossz passzban voltam már a sikertelenség miatt. Most már nincs mérleg, nincs bosszankodás:)

szia!

Jaj, nagyon sajnálom, hogy elkeseredtél, de nagyon örülök, hogy visszakaptad a kedvedet. :-)
Ha hiszel benne, az már fél siker!
Higgyél kisgének, mert tök vékony:-)
biztos nagyon jót tesz a kertészkedés és a bicajozás is. Látod, én 7 kilót fogytam, és ugyan picit lazábbak, de nem lötyögnek a ruháim! Nem annyira a kiló számít, hanem a centi szerintem
pár napja én is stagnálok / mert naná, hopgy én naponta többször is megmérem magam:-) /, és gyorsan vettem tepertőt:-)
puszi, és ne add fel!

Ejnye bejnye! Nem méreckedünk minden nap, csak ha már leadtuk súlyfeleslegünk javát! :)))))
A töpörtyű jó!!!!
A hegymenet is beválik, ahol tegnap tekertünk Bigével!
Ja, nem kapok dögös fürdőrucit,ami jól áll!:)))

Sziasztok Lányok!
Olvasom az elkeseredést, nem szabad. Én voltam úgy, hogy 2 hétig is egy súlyban voltam, nem a súly a lényeg, hanem a centik. Különben is a nőknél, főleg ( 40 után, ugye milyen diszkréten írok róla) nehezebben jönnek le a kilók, azért mert a nőknél kisebb az izomzat tömege mint a férfiaknál. Tavaly is írta egyik fogyós nőtársunk, hogy ő egysúlyban van a férje viszont "zabál" és fogy. De Ő is szépen fogyott. Nekünk több idő kell, ezért nagyobb kitartás kell!!! És a másik nem kell mindennap a mérlegre állni, mert egyik nap több is lehet, mint az előző lap, mert nem egyforma mindennap az anyagcsere. És aki 7 kilót leadott már, ott valóban jön egy kis megtorpanás, de utánna ujra megindul. Hajrá Dana! és veled együtt mi is. Teri

Danának!

Vígasztalásul, és arra, hogy ne csüggedj kiírtam a tavalyi fogyásom útját:

2004. február eleje 93 kg
március 90 kg
április 88 kg

Atkins: julius 07-től 86 kg
08 85
12 83
16 85
21 84
28 81
szeptember 78-80 között
kb. egészen december közepéig.

és itt télen szedtem fel 5-6 kilót, mert a mérleg 85 kg mutatott, de mostanában reggel általában 84 kg vagyok. Azonban centiméterben fölhíztam magam, tehát rá kell állni a teljes napi 20 ch-re,mert más módszerekkel is fogytam mint a fenti bizonyítja, de a centik igazán az atkinstól fogynak le!!
Teri

Szia Bige, Kisgé és Teri!

Igen...kicsit szégyellem magam, amiért pánikolok. Valószínű ez azért lehet, mert sokat vagyok itthon egyedül és legalább most ezt nagyon jól akarom csinálni. Az agyamra megy ez az itthonlét, pedig amikor dolgoztam erre vágytam. Most meg:) Na mind1! A férjem azt mondja, hogy ne legyek már annyira emancipált és lazítsak:) Élvezzem ezt a helyzetet. nem kell korán kelni, mint előtte.Nem kell naponta 40 km-t buszozni. A lakóhelyemen nincs semmi munkalehetőség. A nagyvárosban meg van elég munkanélküli, hogy válogathassanak és ne kelljen útiköltséget fizetni. Én azért még reménykedem és elküldtem az önéletrajzom néhány helyre. Kereskedelmi osztályon dolgoztam ezelőtt és élveztem a nyüzsgést.
Biztosan ez is hiányzik.
Na és igyekszem szeretni /ezt is Tőletek tanultam:) / a mostani önmagam is.
Voltam ma kozmetikusnál, fodrásznál. Rám is fért már...
és a jövőhéttől a barátnőmmel eljárunk az egyetlen infraszaunába, ami itt van:) Szóval felrázom magam egy kicsit és nincs kesergés:) ...különben is olyan szép az idő:)
Köszi mindannyiótoknak a bíztatást!!!!!
Pussz Nektek!!
Dana

Jelentkezem, ez a 4. napom, 1kg.-ot fogytam, azt is a 2. nap reggelre. Semmi erőm nincs, már a kutyasétáltatástól is majd összeesek, pedig az első 2 nap még kondiztam is egy kicsit, olyan bevezető stílusban. 3.nap már arra sem volt erőm. 3-4 nap voltak rohamaim, hogy ennék valamit, hát ettem fehérjét, pedig nem is voltam éhes, tényleg elmúlt. Jó lenne, ha már energikus lennék.

Néhány nap és energikus leszel:) Most én bíztatlak, pedig sokszor én is támogatásra szorulok ám:) Igaz én nem szoktam fáradt lenni, vagy ilyenek, én inkább csak türelmetlen. 5 hete csinálom lassan és érdekes módon nem érzem hiányát a tiltott dolgoknak. Remélem Te is így leszel majd ezzel.

Köszi a bíztatást, ma az 5.nap -1,6 kiló. Tegnap nagyon erőt vett rajtam a kisértés, először ittam egy dl száraz vörösbort, majd ettem baconos rántottát 3 tojásból, pedig nem is voltam éhes, 1 óra múlva is ehetnékem volt, így megettem 6 fél szem diót. Nagyon kisértett a konyakos meggy, de kiszámoltam, hogy kb 10 CH lehet benne, úgyhogy nem volt szívem elrontani a dolgot. Így a tegnapi napot is győzelemnek könyvelem el, bár olyat is ettem amit az első két hétben nem szabad, mégis lejjebb kúszott a mérleg.

Veszek Magne B6-ot, azt régebben is szedtem tényleg bevált. Amióta elkezdtem iszom napi 3-4 multivitamin pezsgőtablettát, 1 magnéziumosat, de az kevés mert az éjjel annyira begörcsölt a lábam, hogy fél óra alatt múlt csak el. Elől kezdte a lábszáramon, ha ellenfeszítettem, hogy kiálljon akkor hátul állt bele, így felváltva játszogatta, közbe maszír.

csak a Magne B6-ot szedd, az nagyon gyorsan hat, nekem 2 nap után megszüntek a B vitamin és magnézim hiány miatti tüneteim. Azért van benne B6 vitamin, mert az segíti a gyorsabb felszívódását a magnéziumnak. Egy doki nekem azt mondta, hogy napi 2x1 a megelőzés adagja és 2x2, amikor hiány van. A dobozra rá van írva, hogy csak napi 1. Nem tudom kinek higgyek, de ez vízben oldódó, tán nem árt meg a napi kettő.

Sziasztok!:)

Én hétfőn kezdtem a diétát. Egyszer már sikerült lefogynom vele kb. 20 kg-ot, de sajnos nem figyeltem oda és elég sok visszajött. Most elhatároztam, hogy leadok 25 kg-ot. Mivel egész nap az íróasztal mellett, vagy az iskolapadban "tespedek", elkezdtem konditerembe járni. Szoros barátságot kötöttem a tojással, uborkával és a grill csirkével. A zsíros kajákat sosem bírtam, de most majd eszem egy kis kolbit. :)))) Remélem hatásos lesz, nagyon szeretnék soványabb lenni. Nálunk a családban mindenki túlsúlyos, aput kivéve. 22 éves vagyok, szeretnék jobban kinézni. :))) Nem mérem magam, attól csak hisztis leszek, a ruháimon sokkal jobban látszik majd, remélem.
Mindenkinek gratulálok, aki sikeresen diétázik(ott), és "kéz-és lábtörést" azoknak, akik most kezdik.
Remélem nem untattalak Titeket.:))
Sziasztok:)

Halihó!
Csak bekukkantottam...Csinálom a diétát, igaz kicsit lájtosabban és kevésbé szorongva, mint az elején. Nem méretkezem, mert attól kiakadok, ha nem azt látom, amit szeretnék.Legalább egy hónapig nem állok mérlegre. Mások már észreveszik rajtam és az mérvadóbb
nekem.
Kisgé!
Elküldenéd nekem is az összegyűjtött receptjeid. A fiam barátnője úgy néz ki megszerette nálunk a helyet és többször fog ezután itt lenni. A szülei orvosok és a Te diétád szerint esznek. Néha jó lenne valami finomságot készíteni Neki és bár az enyémek ragaszkodnak a megszokott ízekhez alkalmanként beújítanék. Köszi!

További szép napot mindenkinek!

Köszi szépen!! Próbálkozni fogok velük. Bár a fiúkat nem hiszem, hogy rá bírom szoktatni ezekre az egészséges hamikra. De legalább van most ki miatt kísérletezni az új ízekkel. Szerintem a lányom is alakítható még ezen a téren, bár Ő hál' Istennek nagyon csini. Igaz ma a szilvalekváros gombócommal is nagy sikert arattam. Tegnap viszont nem lett pörgős a rizsem, pedig úgy csináltam, ahogy szoktam:)
De azért elfogyott az is:) Szerintem én jobban izgultam, mint a kiscsaj de majd megszokom. Egyébként nagyon szimpi és csupa beszéd. Nem csoda, ha a fiam úgy odáig van érte:)
Pussz a receptekért!!

Sziasztok csajszik!
Hazajöttem a messzi Skóciából. Nem sikerült teljesen betartanom a ch-mentességet, de a vártnál (mármint amit én vártam, ismervén magamat), jobban sikerült. Kilókat azóta nem mértem, de popsiból lement egy cm! Hurrá! Nézegettem kint könyveket, és vettem egy olyat, h GI-diéta. Én naív azt hittem, h ugyanaz mint a SBD. De nem! Ez nem is a teljes könyv (piszok drága lett volna, de ezért sem két fillért fizettem), hanem egy lista, ami a fogyasztható, és tiltott kajákat tartalmazza. Elég érdekes, ha vkit érdekel, majd másolgatok be részeket belőle. Viszont ami miatt ez nem ugyanaz, mint az SBD, az pl. a tojásról való felfogása (sárgáját nem lehet), a kenyerek és a tészták (szerintem nagyobb mennyiségben engedélyezi, mint az SBD.)
Viszont, ami érdekelne: Kisgé! Múltkor már elküldted az étrendedet, mazsolázgatok is belőle, de el tudnád küldeni a recept-gyűjteményedet is? Előre is köszi!

Szia!

Ügyes vagy, az is valami, hogy egész jól birtad. Milyen volt a kirándulás?
Engem érdekel a GI diéta, mert én kilók megtartása végett azzal próbálkoznék! Ha másolsz nekem, tudod postázni, vagy szkennelni?
Átküldöm mris a receptgyűjteményt neked is.

Helllo,
A Pilates azért jobb/erősebb mint a Callanetics, mert fokozottabb tudatosságot igényel a gyakorlatok végzése. Persze ezeket is lehet félig-meddig csinálni, de csak módjával. Ugyanis nagyon összetett. A levegőt egész máshová kell venni, mint ahogy megszoktuk, alapban folyton "billenteni" kell, tehát a hasizom állandóan tónusban van és csak akkor pihen, amikor gyakorlatot váltasz. A nagyon alapoktól a nagyon magas szintig tudja vinni a testtudatosságot az izmok szintjén és izzadás/de nem erőkifejtés nélkül fogyaszt. A Callanetics sem rossz, csak ott általában elalszom az órán még popsifeszítés közben is, és hasizomgyakorlat közben meg ásítozom. a Pilatesben viszont olyan sokmindenre kell figyelni, hogy úgy elmegy az egy óra,hogy nosza! :-)
Én mindenkinek javaslom.

Sziasztok.

Gagnes, ha tudod kérlek nekem is tedd elérhetővé a GI diétát mert engen is érdekelne, de a nálunk kapható könyv nem tűnt tartalmasnak.
A Pilatesről én is csupa jót hallottam. Elsősorban a törzs: gerinc, derék, has izmait erősíti de az egész testre vannak gyakorlatok. Nagyon jó a gerincnek és szép tartást lehet vele elérni. Szép szálkás, hajlékony izmokat érhetsz el
Én holnap megyek az első foglalkozásra.
Ha valakinek van kedve csatlakozzon. 11. kerület

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára