Sziasztok,

lenne egy kérdésem:
Ha lenne itt Pesten vagy környékén egy low-carb cuccokat forgalmazó bolt, akkor az érdekelne benneteket? Ugyanis az egyik közeli rokonom, aki szintén csinálja az Atkinst (eddig -8 kg) eldöntötte, hogy akar csinálni egy ilyen bolotot, vagy hasonlót, mert sehol nem lehet igazán low-carb cuccokat kapni, mindenhol nézegette, de vagy nem szénhidrát csökkentettek az áruk, vagy ha azok, akkor nincs rajtuk pontos adat, így a bevásárlás kész tortúra, ha tényleg csak olyat akarsz megvenni, amit meg is ehetsz/ihatsz... :O)
Szóval vevők lennétek egy efféle helyre? (Ez csak "vélemény kutatás", nem őt akarom reklámozni, ezért nem is írok pontos adatokat, amíg nem tudom, hogy döntött)
Választ/véleményt nyugodtan küldhettek a privi címemre is: szvick@freestart.hu

fórum: 

hozzászólások

Még egy utolsó vélemény, csak hogy a lelkem lenyugodjon:
Tényleg könnyebb azoknak, akik arctalanul írnak a fórumba. Könnyű névtelenségbe burkolózni. Lehet, hogy Tüncit félreismerem, de nem is ad rá módot, hogy jobban megismerjem. Az információs lapon egyetlen sort sem töltött ki, itteni néhány írásán és a naplóbejegyzésén kívül máshová nem írt semmit. Ha pedig ezeket a hozzászólásokat nézem, könnyen lehetnek előítéleteim. De ezen még lehet változtatni. Szóval Tünci, kezdjük újra és írj valamit magadról a Bemutatkozás topikba.

Nos Hoxam! Le a kalappal előtted, ezt nevezem fair-play-nek!!!! :-)))) Mint már írtam, tökös csaj vagy!!!
Mostmár csak Tüncin van a sor, hogy tud-e harag nélkül nézni az atkinsesekre???? :-P
Bár nem hiszem, hogy itt valaki is bántotta volna.
Mostmár egyre kíváncsibb vagyok, és sajnálom, hogy nem olvastam a naplóját.
A Norbi-fórumon futottam bele egy nagyon ronda "veszekedésbe". Ha valakinek nem tetzsik ez az oldal, vagy nem ért egyet az itteniekkel, nem tudja tolerálni azt, hogy mi hogyan pátyolgatjuk egymás lelkét, az maradjon szépen magának.Ha esetleg Tünci nek az lett volna a szándéka, hogy bomlasszon, szerintem nem jött be. :-))))
A legjobb az az egészben, hogy a legtöbben örülnek annak, ahogy próbálunk segíteni egymáson, tetszik nekik a légkör.Mi másért járnánk egymáshoz bulizni???? Sőt Hoxank megismertetett minket a nem diétázós barátaival is, akik szintén nagyon jó fejek.Már elmondjuk egymásnak az otthoni gondjainkat is, annyira bizalmunkba fogadtuk egymást.
Úgyhogy Tünci, tényleg írj magadról!!!

Hoxam, a kalapom megmelve!!! :-)))

Szia Holly:))

Mikor gondoltátok a kezdést, és hol lesz helyileg? És akkor ugye lesz mindenféle fincsi süti?? Ha segíteni kell bármiben, ha tudok....:))
Nagyon drukkolok, hogy minél előbb tudjatok kezdeni, mert tuti, hogy megváltozik a mi életünk is.
Egy olyan bolt, ahol pakolhatok a kosárkámba, nem kell olvasgatnom, számolgatnom, osztani, szorozni... Mesés:)))))))

Helló Tündérmeggy,

Iszonyú jó a neved, nagyon bejön. Én magamnál gondolkodtam a "siskebab"-on, de végül maradtam Holly, az NLC-s fórumok miatt, mert ott is ez a felhasználó nevem :O)
Szóval a bolt:
Elsőkörben szerintem úgy lesz, hogy nem egy helyiségben lehet vásárolni, hanem házhoz szállitás meg postán küldés lesz valami egyszerű katalógussal, hogy tudjátok mit lehet beszerezni. Mivel első körben kicsit meredek lenne helyből kibérelni egy boltot és feltölteni cuccokkal. Először olyanok lennének benne, amit ti használtok, esztek, isztok stb, hogy ne kelljen 20 különböző boltból összeszedni. Meg van még egy-két jó ötim, hogy mit honnan lehetne, hogy olcsóbb legyen, és ne kelljen a bolti árak fölé menni. Remélem a beindulás már csak néhány hét. (Leginkább különböző egyéb ciklusok és idő hiány miatt :o( ) De azért belehúzunk.
Szóval eddig amit kivettem a listábó, kell:
ketoncsík olcsó
aszpartám mentes édesítő szer
aszpartám mentes innivaló / pezsgőtabi / italpor
rengeteg édes és sós csámcsi, tolerálható CH-val
vitamin
táplálék kiegészítő, pl. szója fehérje
kaja alapanyagok
lista a nálunk nem kapható, de egyéb helyen már beszerzhető tolerálható CH-jú termékekről
Más?

Köszi, vettem!

Vettem csokit is: Cavalier, belga, 1 db 122 ft, és állítólag csak 3 CH van benne. Merthogy ugye a rostot meg a cukoralkoholt le lehet vonni az összszénhidrátból. Ugye?
Mert ha ez így van, akkor ez a csoki egyenesen szuper és nem annyival drágább egy hagyományos Mars szeletnél :-)

Szia!

A Herbaházban (címét lásd lejjebb, én csak odatalálok), neve: Woodies, narancsos és mogyorós ízben van, a belga Cavalier cég gyártja, 1 db kb. 22 gramm és 122.-ft. A dobozán 3 felszívódó CH van feltüntetve, külföldi honlapon már csak 2,5. Tök finom, de nehéz egy szeletnél abbahagyni. Azóta kiderült, van egy hasonló bonbon is, az 125 grammos és lényegesen drágább, azt még nem próbáltam.

Jó vásárlást!

Niknuk

Csók és üdv, jó reggelt!

Hurrááááá! Megtaláltam az első aszpartám mentes por alakú édesítőszert tegnap a Savoya parki Auchan-ban :O)) Sweety a neve, és asszem háromszáz valamennyi volt egy 500 vagy 750 grammos? Majd megnézem mekkora is valójban.
Eddig csak Canderer-es cuccot láttam por alakban, meg fruktózt. :O)))))))))))))))))))))))))))

Sziasztok!
Néhány napja találtam rá erre a fórumra, miután átrágtam magam az Atkins-könyvön, és teljesen meggyőzött. Nagyon szimpi társaság vagytok, hogy így segítitek egymást. Szeretnék csatlakozni. Ma kezdtem az Atkinst, tehát még nagyon kezdő vagyok.
Nem tudom volt-e már szó arról itt a fórumban, hogy a könyvben, a receptek között emlegetett "Atkins sütőkeverék" kapható-e Mo.-on, vagy mivel lehet kiváltani?

Sziasztok!

Ez a Cavallier csoki jol hangzik, meg is nezem majd.
En neten szoktam rendelni a lowcarb.hu-rol, jo lehuzos, de megbizhato, es az csokik nagyon fincsik, meg a csokis hot cerealt is imadom, egy fel bogrenyi es fel napot elvagyok vele, pedig kemenyen edzem.:-)

Hát nekem kb két hét szokott lenni, van hogy gyorsabb. A rendelés után küldenek egy e-mail-t, hogy erősítsd meg, abban mindig megírják azt is hogy a postaköltség mennyi (sajna jó sok)
Édesítő: hát nem is tudom én splendát szoktam rendelni nekem bejon, mert jó az íze, nem mű, cukorból van csak valamit varialnak vele (kémiából mindig sötét voltam)

Heló Mindenki! A györi marcalvárosi Tescoban találtam olyan vitamin peszgötablettákat, amelyekben nincs CH (gondolom, ezek máshol is kaphatók).Tesco feliratos termékek és 189 Ft-ba kerül 20 db. Javaslom még mindenkinek a Pannónia sajtot, mivel csak 0,5 g CH van benne.

Termék/bolt infó:Györben a legnagyobb választékot (eddig) az "Életforrás" boltban találtam. Van ott szójatejpor,búzasikér,zabliszt,szójaliszt,lenmagliszt, tehát minden, ami a receptekhez kell. A cím: Pálffy u. 4., a JÉÉ diszkont mögött a tízemeletes tövében, tel: 96/312-807. A honlap, amit néhány termékükön láttam:www.vegidepo.hu.

Hát ez nem igaz! Ezen a honlapon csupa lélekrokonom mozog? :-)))
Szóval elloptátok ám az ötletemet! Én akartam boltot nyitni! Igazi Atkins-kereskedést! 50% lelkesedésből és 50% kétségbeesésből (hogy itthon nem lehet semmit kapni) származott az ötlet. Úgy örülök, hogy leveszitek ezt a terhet a vállamról. Én már felvettem a kapcsolatot az Atkins céggel amerikában. Nagyon készségesek voltak, azt mondták, hogy igaz, hogy jelenleg Európában még nincsenek jelen, de tervezik a bevonulásukat, és kérték, hogy ecseteljem, hogy milyen formában tudnám elképzeni az együtt működésünket, meg infot kértek a magyar piaci helyzetről. Igazából családi okok miatt a téma az életemben hónapok óta satgnál, de örülök, hogy átadhatom a stafétabotot. Viszont amennyiben fejlődik a cégetek: én kereskedelmi ügyintéző vagyok német és angol nyelvtudással és szívesen dolgoznék egy normális főnök mellett.
:-)

Ami a termékeket illeti:
Szerintem a Tescoban kapható diétás kenyér jó. Annyira fel van fújva, hogy szinte már nincsen is. Tehát szénhidrát is alig jut egy szeletbe. Nyilván nem lehet korlátlanul enni, de a változatosság érdekében bevonható az étrendbe. Csak gyorsan penészedik, ezért én azonnal jó vékonyra felszeletelem és lefagyasztom. Próbáljátok ki bundáskenyérnek!!!

Sziasztok,
a bolt-inditas kicsit stagnal, mivel az eletem ugy hozta, hogy ki kellett koltoznom Angliaba, es mostamar egy ideje itt elek. A dolog pozitivuma, hogy mar talaltam egy csomo CH-metes/csokkentett termeket, pl. a Hellmans altal gyartott barbecue szoszt, cukor es aspartam mentesen :o)
Jah, es lattam Atkins csokit, de bazi draga.
Szoval nem gaz, ha valaki/valakik kozben nyitja azt a boltot, szivesen segitenek neki innen kintrol is.
Puszi: Holly

Javaslom mindenkinek, hogy bárhol is szokott vásárolni, azért nézzen körül a környéken más üzletekben is, főleg a diétás polcok környékén. Én mindig találok valami használhatót. Igaz, hogy rengeteg light szénhidrátbombát is árulnak, de azért lehet ezt-azt kiválasztani.

Én is láttam a szegedi Cora-ban Atkins termékeket. Csokit és reggeli italport. A gondom az, hogy isssszonyú drága. Egy 3 dkg-os csoki közel 300 Ft, egy kicsit durva. A reggeli italpor több mint 3000 Ft. Nem tartom magam anyagiasnak, de ezt nem bírja el a pénztárcánk.

megkérdeztem a lowcarb.com-nál, hogy mennyibe kerül a rendelések Budapestre szállítása, íme a válasz: Hello, I have another customer that is also in Hungary and the cost for
shipping a 4 pound package will cost $31.00 US dollars in shipping and takes
4-10 days, according to our post office. It all goes by weight and distance.
The heavier the package, the more it will cost to get it there to you.
Elég borsos...

Jelentem a fóti Corában is van Atkins csoki! 3 félét vettem: a Caramel Hazelnut nevűben 5 g CH van és olyan fini, mint a Snickers, a Caramel nevű olyan nápolyiszerű, mint a Twix és 4 g CH van benne, és a Crispy pedig finom, mint bármely más "crisp" csoki és csak 1 g CH van benne! Ezt a hármat így egymás után egy órán belül elfogyasztottam (kis torkos!), és azonnal meg is jött a csomagoláson jelzett hashajtó hatás, aminek nagyon örülök, ugyanis mióta atkinsezek, székrekedéssel küzködök. Tehát ez a nagy adag nasi, aminek az élvezeti értéke extra magas volt, szerintem megérte a közel ezer Ft-ot, és összesen 10 g CH volt benne! Meglátjuk a holnapi mérlegelésnél. Mondjuk én úgy fogom csinálni, hogy néhány hetente veszek pár db Atkins csokit, mert ha többet veszek, úgysem tudom megállni, hogy mindet meg ne egyem, nem tudom okosan beosztani, hogy minden héten egyet mondjuk. Még az Atkins turmixokra fáj a fogam, na és nem lenne rossz az a bizonyos sütőkeverék sem.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára