Sziasztok,

lenne egy kérdésem:
Ha lenne itt Pesten vagy környékén egy low-carb cuccokat forgalmazó bolt, akkor az érdekelne benneteket? Ugyanis az egyik közeli rokonom, aki szintén csinálja az Atkinst (eddig -8 kg) eldöntötte, hogy akar csinálni egy ilyen bolotot, vagy hasonlót, mert sehol nem lehet igazán low-carb cuccokat kapni, mindenhol nézegette, de vagy nem szénhidrát csökkentettek az áruk, vagy ha azok, akkor nincs rajtuk pontos adat, így a bevásárlás kész tortúra, ha tényleg csak olyat akarsz megvenni, amit meg is ehetsz/ihatsz... :O)
Szóval vevők lennétek egy efféle helyre? (Ez csak "vélemény kutatás", nem őt akarom reklámozni, ezért nem is írok pontos adatokat, amíg nem tudom, hogy döntött)
Választ/véleményt nyugodtan küldhettek a privi címemre is: szvick@freestart.hu

fórum: 

hozzászólások

Fú, tök örülök, hogy ekkora a lelkesedés :O)
Persze elsőkörben csomagküldőként működne, lenne katalógus meg minden, és lehetne házhoz szállítani is, meg postázni is, majd kiderül, ki mire vevő :O)
Lennének vitaminok, táplálék kiegészítők, eszközök (pl. ketoncsík) alapanyagok kajákhoz, nasik, amik aszpartam mentesek, innivalók, italporok, és ha beindul az üzlet igazán, Gyula - mert így hívják - tervezi félkész és kész ételek felvételét is a kínálatba. Én nagyon tudtam lelkesedni az ötletért :O)
Kiváncsi vagyok, ti mit vennétek egy ilyen boltban, vagy mit szeretnétek, hogy a polcokon legyen? Jöhet ide is a lista, hogy mit éreztek személy szerint a legfontosabbnak, és priviben is. Az érdekelne igazán, hogy mi legyen az az alap-készlet, amivel induljon Gyula.
Várom az ötiket, egész nap gép előtt vagyok, ha kérdés vagy ötlet van, jöhet bátran :O)

Tünci, te nem örülnél, ha lenne egy ilyen hely? Minden pénzbe kerül, ezt már megszokhattuk. Én nem nyerészkedést érzek ebben a kezdeményezésben, hanem egy hiány betöltését. És ha valaki képes egy ilyen bolt létrehozására, akkor had keressen már vele pénzt is, mert nem olyan egyszerű, mint egy normál abc nyitása...

Kedves Tünci,
biztosan végig olvastad a fórumot, és akkor láttad, hogy nem véletlenül nem írtam konkrét adatokat, címeket, árat.
Ha te ingyen be tudod szerezni a dolgokat, amiket megeszel, ahhoz gratula, nekem sajna több időm és energiám ment rá, mire mindennek utánajárta, hogy mibe mennyi szénhidrát van, és hol lehet kapni, mintha csak bementem volna egy ilyen boltba, és megvettem volna. Ez egyszerűen csak arról szól, hogy ha szükség van egy ilyen boltra, akkor legyen. Ha valaki akar ott majd vásárolni, akkor megteszi. Ha valaki nem akar, mert ezért pénzt kell fizetni, vagy mert valaki más ebből él - gondolom nem fog ott vásárolni. Ha neked értékes egy szolgáltatás - fizetsz érte, vagy valami más cserét adsz érte /lévén a pénz csere eszköz/. Ha nem, akkor nem veszed igénybe. Ez ennyire egyszerű. Nem korrekt, hogy beszúrsz ide egy kritikus mondatot ahelyett, hogy kifejtenéd, mi bajod egy ilyen szolgáltatással.
Üdv: Holly

Nem erről van szó... Csak vannak emberek akik mindent megtesznek azért, hogy pénzt húzzanak bármiből...és minden alkalmat megragadnak...
Szomorú, ohgy az emberek ennyire lusták magukkal szemben, hogy nincs idejük utánna járni, hogy melyik élelmiszer mit tartalmaz. Sokkal egyszerűbb rendelgetni, plussz pénzért megvenni dolgokat, postaköltséget fizetni.... Hát hiába.... "lustaság" nagy Úr!!!!! Mindennek a könnyebb végét megfogni, az okos ember meg kihasználja, legyen az Gyula..Pista...Karcsi...

Bár szerintem Holly és Gyula egy és ugyanaz, csak valamiért nem mered azt mondani, hogy igen Én csinálom, legalábbis szeretném....
Kicsit átlátszó a duma. Ha Gyula létezik, miért nem Ő érdeklődik és intézi ezeket a dolgokat?!?!?!?! Üzletember lesz, vagy mi!!!!!!!!!!!

Nem tagadom, hogy van közöm Gyulához, mint ahogy említettem is a fórum elején. Bár ő hímnemű, én meg nem, ez azért alapjában eldönti a kérdést, hogy ugyanazok vagyunk-e. Mivel én már korábban tagja voltam a fórumnak és van internet elérésem folyamatosan, így én csináltam meg a vélemény kutatást. Gondolom ez csak nem zavar.
A lustaságról annyit, hogy nem feltétlenül ezen múlik szerintem. Gondolom az emberek többsége ma már nem kézzel mos, és nem maga süti a kenyeret, pedig valószínűleg olcsóbb. Ha az én ötletem lett volna a bolt, akkor azt írom fel, hogy kitaláltam valamit, és mit szóltok hozzá. De az ő ötlete volt, nem nevezhetem a sajátomnak, bár mindent megteszek, hogy sikerüljön neki. Hiszen valami olyasmit csinál, ami az embereknek jó. Vagyis a többségnek. Ha te nem vásárolnál ilyen boltban, rendben van, de azért nem kell rögtön leszólni, ha valaki igenis igényt tart egy ilyen szolgáltatásra. Gondolom te is veszel igénybe olyan szolgáltatásokat az életben, amikért fizetsz, és egyszerűbbé, könnyebbé teszik az életed, bár te magad is eltudnád intézni - és nem hinném, hogy a lustaság teszi, ha mégis mással intézteted. Nem szeretnék ebbe jobban belemenni, már értelmét vesztette a fevetésed számomra.

Kérlek Tünci, ne legyél ennyire ellenséges. Amint látom, rögtön az első hozzászólásoddal másokat "méltattál", holott rólad persze semmit nem tudunk.

Nem lustaságból nem járunk utána dolgoknak. Ha már régóta olvasol minket, láthatod, mindent felkutatunk és utánamegyünk, hol lehet kapni.
Vannak olyan termékek, amiket kis hazánkban nem lehet megvenni, és nem várható el mindenkitől, hogy külföldről importáljon. Ha valaki ezt megteszi, erre egy üzletet épít, én igenis kiadom érte a plusz pénzt. Ha neked ez nem tetszik, nem muszáj oda bemenned. Érdekelne mivel foglalkozol, te mivel keresed a napi kenyeredet...

De mindegy is, szeretném, ha nem ugranánk egymásnak, Holly egyátalán nem volt nyomulós, tukmálós, csak szeretné felmérni az igényeket, ötleteket keres. TEHÁT ÖTLETEKET ADJUNK NEKI, ne a torkának ugorjunk, ha ez lehetséges.

Hoxa

Van is ötletem, amikre eddig rájöttünk, azt feltétlen:
- szójatejpor
- ketoncsík
- szójaprotein
- protein csoki

Nem tudom mennyire tartana romlandó, hűtendő dolgokat, gondolom kezdetben inkább azokat árulná, amik jobban eltarthatók.

Én nagyon örülnék, ha sikerülne összehozni a boltot!
Személy szerint engem is a csomagküldős "rész" izgat. Ugyanis hihetetlen, de én itt Békés megyében sehol, de sehol nem kaptam szójalisztet például. Ha pedig natúr szójatejport keresek, úgy néznek rám, mintha a Marsról jöttem volna. Úgy hozatom egy ismerőssel Szegedről a szójás dolgokat. ...és ő is, vagy kap, vagy nem.
Szóval én támogatom az ötletet, és nem azért, mert lusta vagyok, hanem igenis NAGY szükség lenne rá!
Aki ez ellen áskálódik, az nem való közénk!!!

Nem bántok én senkit, csak elmondtam, hogy mit gondolok....
Lehet, hogy negatív, de vélemény, és nem pont azért, hogy bárkit is megbántsak...
Az ember az életben, kap negatív és pozítív véleményt egyaránt, tudni kell kezelni...
Ennyi........

Kedves Tünci!

A naplódat töröltem, kérlek előbb nézz szét, kinek mi az eredménye.. a naplódban magadról írj, ne másokról..

Előre is köszönöm:
Hoxa, aki az atkinssel 21 kilót fogyott... ennyit a semmi eredményekről

Ui: Továbbra is várjuk a bemutatkozásodat a megfelelő topikban.

Nade, beszéljünk a lowcarb termékekről :))
Van még valakinek ötlete olyan termékről, ami már van Mo-on, csak szerteszét?

Cukormentes mindenféle, pl. a Blitz rágó, meg a tictachoz hasonló társai, amiben Splenda édesítő van.

Na, csao! Tudok olyan egyént mondani akinek nem kerül PÉNZÉBE az élet, megmondjam: 1 kitartott nő vagy férfi.Igaz, hogy pénzébe nem kerül, de azt hiszem egyébként meg jobban ráfizet, mint az aki az egészsége érdekében utánvéttel rendeli meg a neki tetsző dolgokat.Erről ennyit!!!
A boltot nagyon ötletesnek tartom, kéne még bele olyan ital, italpor, szörp-féleség is.A félkész ételekeket meg külön díjazom, mert a mai rohanó életben nem mindegy, hogy mennyit tartózkodunk a konyhában, ahelyett, hogy a kedvesünkkel, családunkkal mozognánk a jó levegőn!!!
Azt meg ugye nem kell mondanom, főleg annak aki ismer, hogy én meg különösen rühellem a konyhát!!! :-))))

előzmény:31
Sziasztok!
Én ismerlek Benneteket - figyelem régen a Hoxa fórumot - , de Ti engem nem.
Nem egyszerű a helyzetem, mert bár a fogyókúra közbeni problémáink szinte azonosak, mégis írni a fórumba – valószinüleg - félreérhető lenne…
Tulajdonképpen a Hoxa kérdezte ki ismer még LowCarb termékeket és erre föl írok.
Én ismerek Magyarországon kapható LowCarb termékeket – elég sokfélét - , melyeket magam is használtam és ma is használok, ha csökkenteni akarom vagy ki akarom igazítani a súlyomat.
Már csak azért is jól ismerem öket, mert én vagyok az importör és a forgalmazó is.
De mivel ez nem a reklám helye, itt megállnék. Természetesen bárkit szívesen tájékoztatok e-mail-ben vagy akár nálam Budapesten személyesen.
Ha Te Hoxa, mint „moderátor” úgy gondolod, mondhatok többet is akár ezen a fórumon …
Persze a leendő LowCarb boltba is szívesen adom a termékeket Gyula-nak.

Örömmel olvastam, hogy van valaki, aki a mi étrendünknek megfelelQ termékeket forgalmaz. Csodálkozom, hogy senki nem írt választ Copak bejelentkezésére, hiszen mindenki egyfolytában alacsony CH-tartalmú dolgokat keres. Na mindegy. Én mindenesetre nagyon szívesen venném, ha konkrét tájékoztatást kapnék, ezért már küldtem is egy e-mailt Copaknak, s ezúton is kérem, küldjön anyagot a kínálatról.
Amit jelenleg konkrétan keresek, az cukormentes gyümölcskocsonya. Láttatok valahol ilyesmit?

Sziasztok,

látom lassan összáll a termék lista :O)
Én azóta nyitott szemmel járok mindenütt, hogy lássam mit lehet kapni. A legújabb szerzeményem egy zacsi kókuszos karika valamilyen extrudált gabonából, és az egész zacsiban van kb. 10 g CH. Ez kb. 10-15 kókusz karika, elég fincsi. A Fogarasi Tescoban (Pillangó u.) találtam rá, a másikban (Pólus) nem leltem, bár kerestem... Otthon megnézem majd a nevét, ha megvan még a zacsi. De úgyis veszek még... :O)

Kedves Hoxa.

Mi az, hogy Tünci félékkel nem kell törődni???
Bántottalak én Téged?!?!?!?!?!?!?!?
Miért fáj az, ha leírom a véleményemet????
Amúgy pedig, azért, mert Te vagy a moderátor azt hiszed, hogy Te szabadon véleményezhetsz mindenkit, Nekünk meg csönd a nevünk????
Mióta leírtam a véleményem nem tudsz leakadni rólam....
Jó Neked, mert itt legalább kiélheted magad, és Istent játszhatsz...
Legalább egy, hely ahol eldöntheted TE, hogy mit szabad és mit nem. Ha valami nem tetszik, hát kitörlöd, csak sajnos (Neked sajnos) ez az életben nem így működik........
Ha nem tűnt volna fel ezer éve nem írtam, se jót, se rosszat. Akkor meg miért nem hagysz békén????

Kedves Tünci!

Arra utaltam, hogy mivel itt a többséget érdeklik a lowcarbos termékek és nem azt firtatják, hogy ki mennyit keres rajta, és nem úgy gondolják hogy mindenből üzletet akarna valaki csinálni. A többség értékeli a lehetőséget és a segítség szándékát. A kisebbség az, amit te is képviselsz, akik rögtön hátsószándékot, pénzéhséget gyanítanak a jószándék mögött, és úgy érzem, a rosszindulatú megjegyzésekkel (lásd mint pl. Holly=Gyula stb.) nem kell törődnie, ne törje le a kezdeményezőket, mert vannak itt olyan emberek is, akik szeretnének többet hallani.

Nem játszom istent, de a naplód elég rosszindulatú és direkte provokáló volt és nem akartam, hogy másokat megbánts vele. Ezért töröltem. Több hozzászólásodhoz nem nyúltam, és másokét sem szoktam törölgetni. Itt senkinek nem csönd a neve, meghallgatjuk mindenki véleményét (Eper és én), de a rosszindulatot nem díjazzuk. Egyébként se írj többesszám első személyben, mert ha jól tudom, egyedül neked van bajod.

Hoxa

Kedves Tünci!!
Mi van veled?? Komolyan nem tudlak hova tenni :-((( Sajnos nem olvastam a naplódat sem, csak itt a termékekkel kapcsolatos véleményedet.Azt hiszem nem kis túlzásokba esel!!!!!! Mi itt mindannyian szabadon leírjuk a véleményünket, kultúrember módjára, hogy ne sértsünk meg senkit.Lehet akárkinek eltérő véleménye bármiről.Attól még az az ember sem rosszabb, sem jobb a másiknál.Ha olvasgatod a naplókat, láthatod, hogy mi mindannyian szoktunk önkritikát gyakorolni.
Kár, hogy nem ismerünk személyesen, lehet, hogy egy baromi tudnánk győzködni egymást a magunk igazáról.Nekem talán azért nem vagy "meglepetés", mert az én párom modora is igen nyers.
Azért ez az Istent játszhatsz dolog szerintem is rossz indulatú.Baromira mérges lehettél mikor írtad.
Na, mivel nem tudok rólad semmit: Te is csinálod a diétát?.......

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára