Hát nem is tudom hol kezdjem?Valószínű esetem elég egyedi, talán még röhejesnek is nevezhető.Röviden és tömören: Anyám a sírba visz!Szinte mindennap veszekszünk, mert ő totálisan nem ért egyet az Atkins diétával, és szerinte csak arra jó, hogy megemelje a koleszterin szintet, kihulljon az ember haja a B vitamin hiányból adódóan.....és még sorolhatnám.Az igazság az, hogy én kb. plusz 5- 6 kilótól akartam megszabadulni, így megvettem a könyvet, de azt rögvest el kellett rejtenem szobám egy titkos zúgába.Persze Ő megtalálta és innentől kezdődött a TERROR HÁZA.Bizalmatlan, árgus szemekkel figyeli, hogy mit eszek, és még kutat is a szobámban.Megtalálta a gondosan elrejtett karnitint, és krómot,és azt mondta agyilag zokni vagyok, a vérképemet megkaparintva kiakadt mint a sezlonrugó (látva a koleszterint).Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy tényleg nem nevezném önmagam ducinak, de engem zavar az a plusz 2.5 kiló, 3.5 lement a bev.-ben.KIHASZNÁLTAM A SZÜLEIM 3 HETES TÁVOLLÉTÉT, és ekkor tudtam elkezdeni a diétát!!!!!!!Röhej, nem???KÉRLEK SEGÍTSETEK!Hogy játszam ki anyám éberségét, hogy tudnám így folytatni az atkinst?És hogy folytassam, amikor minden délben együtt "KELL" EBÉDELNI (teljesen hagyományos ételekből)?( Mindenki vállalkozó).

Ja és még valami! Amikor az észak-amerikai kontinensen tartózkodtam, hülye agyammal( akkor még naívan) EPHEDRÁT kezdtem el szedni ( 150 ember halálát okozta az Usában).Amikor hazajöttem kigurult a csomagomból anyám lába elé.Hát ezt hívják pechnek!Szóval nem alaptalan az aggodalma, de én nem tudom meggyőzni arról, hogy nem vagyok anorexiás, és nem a halálba indulok.Nagyon szeretnék megszabadulni attól a 2 kilótól, és életformává tenni az atkins szemléletet! SEGÍTSETEK! Köszi!

fórum: 

hozzászólások

Legutóbb is ment a fogyi, nem?
Egyébként tényleg van, akinek könnyebb, van akinek nehezebb, szervezete válogatja.
Én például mindig nehezen fogytam és egy kúrát sem tudtam végigcsinálni. Ez a kúra valahogy megy mint a karikacsapás és a kilóim is! Ez a jól megválasztott kúrától is függ ám!

Én ilyen ilyen lisztet használok, de nem használok semmilyen morzsát, mert a párom nem szereti. Ezért már nagyon régóta minden panírozott kajcsi csak liszt+tojás volt.
Én próbálok alkalmazkodni, hogy ne legyen ebből se gond.
Nem egyszerű ez a kúra neki, mert allergiás a tojásra és ezért nem ehet annyit amennyit akar. Vigyázni kell, hogy mit főzünk, és hogy miből mennyit eszik.

Az a legrosszabb párosítás! :)

Hú, hát én rengeteg zöldséget eszem salinak, erre rakok zsírszegény sajtot, sütök bele csirkemellet, vagy vágok bele sonkát. Aztán a kedvencem a roston megsütött sajt: egy sonkára vágok egy nagyobb szelet sajtot és megsütöm alul felül (ilyen goffrisütőm van, aminek van rostonsütő lapja is), ehhez grillezek paradicsomot, nagyon finom. Akkor szoktam pizzát csinálni, meg palacsintát a lowcarbos receptek alapján, sőt nagyon javaslom azt a receptgyűjteményt, mert nagyon jó egyszerű kaják vannak benne.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára