Kókuszos süti | lowcarb magazin

Kókuszos süti

Hozzávalók: 
(16 süti) 2,25 dl édesítetlen kókuszreszelék, édesítőszer, 2 tojás fehérje, 1 dl tejszín, 1/4 teáskanál vanília-kivonat, 1/2 teáskanál mandulakivonat.
Elkészítés: 

Keverd össze a tejszínt az édesítővel és a kivonatokkal. Add hozzá a kókuszt és keverd jól össze. Hagyd 1 órán át állni. Ha a keverék az 1 óra elmúltával száraznak látszik, akkor adj hozzá még egy kis tejszínt. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Verd fel a tojásfehérjéket, és óvatosan keverd bele a kókuszos tejszínbe. Egy teáskanál segítségével készíts 16 kis kókuszhalmot egy kivajazott tepsire, még jobb, ha sütőpapírt használsz. Süsd addig, míg kicsit megbarnul (általában 12-15 perc). Ha a tetejük nem barnul meg 15 percen belül, akkor kapcsold a sütőt grillsütőre, de nagyon figyelj, meg ne égjenek. Hagyd kihűlni fogyasztás előtt.

Nettó CH: 
1 sütiben: 1,9 gramm