Sajtos-tejszínes csirkemell | lowcarb magazin

Sajtos-tejszínes csirkemell

Receptek: 
Hozzávalók: 
2 db csirkemell, 1 dl tejszín, 1 tojássárgája, egy evőkanál krémsajt, 5 dkg reszelt sajt, só, bors, petrezselyem.
Elkészítés: 

A csirkemellek mindkét oldalát süsd meg kevés olívaolajban. Közben a tejszínt hidegen keverd el a krémsajttal és a reszelt sajttal. A húst szedd ki egy tálra, és öntsd a serpenyőbe a tejszínes keveréket. Ha a sajt elolvadt, sűrítsd be a tojássárgájával, ha túl sűrű lenne, adj hozzá egy kis vizet. Sózd, borsozd, szórd meg petrezselyemmel, és rottyantsd össze a hússal.

Tipp: Tálald grillezett zöldségekkel (zeller, cukkíni, zöldpaprika, brokkoli).

Nettó CH: 
Köret nélkül, az egész receptben: 6 gramm