Csirkével töltött avokádó | lowcarb magazin

Csirkével töltött avokádó

Hozzávalók: 
(6 adag) 3 nagyobb avokádó, 6 evőkanál citromlé, 1, 5 dl cukormentes majonéz, 1 hagyma lereszelve, 1 kávéskanál zelleres só, 1 kávéskanál fokhagyma por, só, bors (ízlés szerint), 2 csészére való (4,5 dl) aprított, párolt csirke, 12 dkg reszelt trappista sajt, snidling.
Elkészítés: 

Az avokádót hosszában vágd kétfelé, szedd ki a magját, öntözd meg citromlével, tedd félre. Keverd össze a majonézt, hagymát, zellersót, fokhagymaport, borsot, majd a csirkével együtt alaposan dolgozd össze. Az avokádóról öntsd le a felesleges citromlevet, töltsd meg a csirkekeverékkel, szórd meg reszelt sajttal. Kb. 180 fokos sütőben egy kis vizet aláöntve süsd 15 percig, amíg a sajt rá nem olvad. Ha kész, még melegen szórd meg snidlinggel.

Nettó CH: 
1 adagban: 13,5 gramm