Bevallom ellátogattam erre az oldalra is, + láttam a Jakupcsek műsorában is. Az ott felszólalók azt mondják, hogy egyáltalán nem éheznek mindent esznek, és garantált a havi 5 kg.fogyás. Én 1x kpróbáltam, letöltöttem a mintaétrendet.Betartottam, tornáztam a kazettáira és alig volt valami eredménye.

fórum: 

hozzászólások

Norbinak nem kell bedőlni.Láttam egy műsorát nem rég,az ő elve szerint mindent szabad enni csak a megfelelő időben.
Ha elmész hozzá tanácsért legalább négy alkalommal meg kell jelenned és kialakit egy személyre szabott diétát, amiben természetese vannak korlátok de bőven.Ötbenezerért:(( Oppá!

Szoktam olvasgatni a fórumjukon a hozzászólásokat, és vannak rendszeres látogatók, akik lassan mindent csinálnak csak nem az update-ot.Az egyikük eredménye - 0,5 kg/1 hét.Szerintem ez eléggé lehangoló. Mondjuk Katinka rengeteget fogyott, de mintha hallottam volna, hogy szedett valamit.A másik az, hogy Katinka mindennap 2 órát edz.Kérdezem én, hogy munka, háztartás, örök mozgó gyerek mellet hogyan csinálná? És ez a 2 óra meddig fog felmenni? Nyilatkozatában olvastam, hogy MÁR !! 2 óra. OKÉ, tornázzunk rendszeresen, de ki a fene akarja az adagját az egekig emelni, csak, hogy legyen valami eredménye.

Szerintem a fogyás üteme nagymértékben függ a kortól.Harminc után jönnek a kilók, aztán negyven körül még nagyobb a gáz és igy tovább..Nem úgy működnek a hormonok egy ötvenévesnél mint egy fiatalnál.Igazából nehéz eldönteni, hogy mitől apadsz hisz annyi mindenben belelevágunk egyszerre.Most azt favorizálja,hogy elég napi 3o-4o perc mozgás de csak azért, hogy jólérezd magad és olyan mozgást kell választani amit jókedvvel végzel és örömöd leled benn.Reklámoz egy fagyit,elkezdtem enni esténként, persze nem láttam az apróbetüt,hogy cukor hozzáadásával készült.Bizony nem tett jót a súlyomnak:( Ő ezért a reklámért pénzt kap és nem érdekli, hogy mi a fagyi összetevője:(
Van egy diéta amiről régen olvastam, kisértetiesen hasonlít az Atkinsra.Annyi a változtatás, hogy sokkal több zöldséget szabad enni és naponta egyszer egy adag ch-bebihetsz,de mellé ugyanannyi fehérjét kell enned.Csak a tányérod kell gondolatban elharadolni.Egy adag fehérjéhez, egy adag ch és egy adag zöldség.Heti 1 kg. minusz.Még nem próbáltam,csak olvastam a könyvet.

Régebben volt Norbitól étrendem. Akkor reggelire Danone joghurt volt a menü. Gondolom sponzored by Danone. Pár hónap múlva megint benéztem Norbi honlapjára mintaétrend ügyoleg. És Voila: eltűnt a joghurt, helyette reggelire akkor Cerbona müzliszeletet ajánlott. Milyen meglepô! És még sorolhatnám... Hát errôl ennyit.

Azért ez nagy csalódás! Én még a cerbonás müzli szeletes diétáját csináltam, nem vélt be.Megvettem a könyvét is, abban is vannak mintaétrendek. Ráadásul (ne röhögjetek annyira) Réka-igényes nőknek szóló kaziját is megvettem, és elkezdtem használni.Másnap visszavittem.Úgy mozog, mint 1 őrült, többször megbotlott, lazítés, nyújtás nincs a kazin. Pedig olyan sokan mennek el a tornabemutatóira is.Láttam róla képeket, egymástól mozogni sem tudnak, akkor miért nem lehet farnkón csinálni? Nyilatkozta a Jakupcsek műsorában, hogy egyetért Atkins-papával, de 1-2 dologban tévedett.Hogy mi az azt nem mondta.

Ha megnézitek az 1-2-3-as csoportot , persze, hogy találtok gyártóspecifikus termékeket! De ügyanez van a fogyinfo, vagy a hazipatika.hu -n is, itt még az étrendet is "sponzorálják" (foodexpress). Az indexesek csináltak egy összehasonlítást a házhozszállítók és az ún. fittness menük körében, hát enyhén szólva lehangoló.....

Jajj, de jó, Norbi a vesszőparipám! Láttam a nőjét élőben a Plázában, apám csont és bőr (nem csinos!!!) egy piszkafa az egész, plusz tudvalevőleg anorexiás volt anno, nekem egy ilyen pár ne mutassa meg, hogyan kell étkezni, mert szerintem a Norbi sem eszik rendesen, DAGADT-ból sosem lesz izomdzsó simán a mozgástól és odafigyelt kajálással!!! Egész életemben edzettem, én már csak tudom! A Romantikázós Katinka is gyanús, ugyanis Győzikét egyszer bevitték lukadó gyomorral, mert édesen Adipexezett!!!!!!! (ő is sokat fogyott különben)

Katinka rengeteget mozgott, több órát naponta elmodása szerint már egy vagyont költött a koonditeremre vagy talán Norbira?/jujj, de ronda vagyok/Délután csak salit és fehérhúst evett.Délelött meg biztos joghurtot vagy egy gyümit.Ő is a kitartásával vitte valamire.

Csak remélem, hogy igazad van.
Megmondom én hogy tudtam anno halál könnyen fogyni, a baj csak az, hogy mostanra már szinte semmi nem motivál, ÚGY igazán. (folyamatosan edzek heti háromszor legalább, plusz szauna, némi úszással)
Reggeli tejeskávé, majd később joghurt. Ebédre egy adag második kaja, valahonnan rendelve. Vacsora egy fél adag popcorn, vagy fél zacskó csipsz, (igen csipsz:-), hogy ne lukadjon ki a gyomrom. Szerintem ha a bevitt kalóriát lenyomod és a zsírt sem viszed túlzásba-> lehet fogyni. Csak annyira szeretjük ezeket a forradalmian új recepteket:-)))

Én a hétvégén hallottam az update programjáról néhány szót. Azért abban teljesen igaza van, hogy nem mindegy, hogy mit mivel eszel és az sem mindegy, hogy mikor. Az is igaz, hogy a teljes kiőrlésű liszt egészségesebb mint a finomliszt, de szerintem ez így együtt mozgás nélkül nagyon kevés. És az Atkins is tartósan úgy használ, ha mozgunk. Én már lefogytam 8 kg-ot, de innen nemmozdul, ill. ami lemegy, az fel is. Sajnos nemigenmozgok, nehézen tudom magam rászánni, kiválasztani a helyet, a módját, az idejét, stb. És ahogy abbahagyom, akkor kész, minden visszajön. Próbálok kitartó lenni, de nem ehetek egész életemben húst hússal. A Norbi módszere mégiscsak változatosabb. Azzal egyetértek, hogy a pénz mozgatja, nem a jószándék.

Ja! Én is azért feszegetem a témát, mert voltak olyan pillanataim, amikor már tele volt tököm az Atkinssel és át akartam térni. A családom lehurrogott, hogy a Norbival nem fogytál, ne csináld. Valahol tényleg az lenne a jó, hogy mindent ehetne az ember és testmozgással kombinálva fogyhatna. Nem azt mondom, hogy zabálnai, de én már elepedek egy kis gyümölcs joghurtért, gyümölcsért, jön az eper szezon!! A természetgyógyász Béky Lászlót hallottam (jó régen) beszélni arról, hogy milyen bolond dolog az élesztő nélkuli étkezés. Elmondta, hogy nekünk itt Közép-Európában iegn is szükségünk van az élesztőre, hogy megfelelően tudjunk emészteni.Na, szóval ilyenek kavarognak bennem. Meg az, hogy ha elérem a jó súlyt, és néha napján az ember lánya megeszik egy-egy péksütit, egy kis édességet, és visszaszedem a hájamat, akkor örök életemre a mérleget fogom lesni?? Akkor melyik a jobb, ha olyan diétát követek amiben minden megengedett egy bizonyos határokon belül, vagy a Ch"mentes", amit ha abbahagyok lehet, hogy visszaszedem. Tudom, hogy az Atkinssel vannak fokozatok, de akkor is itt mocorog a kisördög?

Köszi!
Én is lehet, hogy megmérgeztem magam két hete... Az egyik noi újságban olvastam egy hírdetést a Metabol nevu gyógyszerrol, ami patikákban, drogériákban beszerezheto. Állítólag gyorsítja az anyagcserét. Szedtem már egy hete, amikor hétvégén borzasztó gyomorgörcsöm, wc elott állás, rajta üldögélés, ügyelet hívás... Két napig ez ment, azóta voltam kórházban kivizsgáláson. A családom szerint a Metaboltól voltam rosszul. A dokinak nem mertem mondani, hogy mit szedtem. Amúgy a vérképem jó lett, csak a gyulladás nagy. Szerintetek is a Metabol volt? Sajnálnám kidobni, majdnem 6 rugó volt!

Ne is dobd ki amit megvettünk az el kell fogyasztani:))Még ha beledöglünk is.
Egyetlen egy gyógyszer létezik ami nem árt, habár én még nem próbáltam ez egy homeopatias szer minden mellékhatás nélkül.
Életünk végéik nem lehtünk gyógyszereken, csak a helyes táplálkozás és mértéktartással győzhetünk.De olyan nehéz:((

Jó,jó! Kívülrol látom én is, hogy nem kell ilyen búbánatokat szedni, de olyan nagy okosságokat írtak róla, hogy bedoltem. Reméltem, hogy a fene nagy anyagcsere ellenállásomon segít. Nem ellenorzi senki, hogy milyen hírdetések mennek és nem dobja-e fel valaki a talpát a meghírdetett bogyótól?

Kicsit butuska hozzáállás ez. Ezek nem gyógyszerek. A homeopátiás szer neve: Cefamadar és valóban elveszi az éhséget. Minden diétás kiegészítő ezeket tartalmazza, csak nem mindegy hogyan előállítva: Guarana, HCA, Chitosan (más néven zsírmágnes), L-Carnitin, Króm és esetleg jód. Érdemes a nevesebb gyártók kapszuláit választani. És nagyon vigyázni az adagolással, mert a guarana is okozhat álmatlanságot meg az L-Carnitin is. De egyik sem árt, és mind növényi eredetű.

Én eddig úgy tudtam, hogy a guarana erős koffeintartalmú gyógynövény, amit tanuláshoz, élénkítéshez szednek, akik nem szeretik a kávét, és valami erősebbet akarnak tanuláshoz. Eszembe sem jutott, hogy fogyáshoz is jó.
Amúgy hajrá homeopátia! Ki fogom próbálni, amit ajánlottatok!
Az ember már nem bír eligazodni a sok ajánlott kiegészítő szer között, egyik drágább, mint a másik. Ez a Metabol is mitől több mint 5000? Lehet, ha megvesszük azt ami benne van, kiderül, hogy ennyiért félévi adagot kapunk.

A Metabol 60 szemet tartalmaz, és reggel kaja előtt és esete kaja előtt kell bevenni egy szemet. Úgyhogy pont egy hónapra való adag, ha jól emlékszem 5600,- Ft a DM-ben. Hát, nem vagyok benne biztos, hogy nem kezdem el megint szedni... Ha újra begörnyedek akkor legalább tudom mitől van. Tudom, akkor ne is jöjjek ide vígaszért... De azért köszi a hozzámvaló jóságtokat!

Nem nagyon hiszem, a Metabol csak L-Carnitin, króm és jód elegye, ami valóban jó kiegészítő. Mozgás és diéta mellé egyik patikában kapható szer sem árt. Nekem pl. a Bio Slim és a HCA Citosan bejön. Felváltva használom, időszakosan.

hali mindenkinek! kb egy hónapja nem jártam erre, sajnos, most viszont muszály hozzászólnom ehhez az adipex témához.Úgy gondolom megírom a "tapasztalataim", hátha nem lesz kedvetek kiprobálni.tavaly nyáron kaptam. Éhes nem voltam, az tény de a nyári negyven fokban hidegrázásom volt, amfetamin tartalma miatt nem aludtam tőle, egész nap a kedvesem kívántam és napokig pörögtem. hozzáteszem én két naponta mertem bevenni egyet...egy hétig se szedtem, borzasztóan éreztem magam. NE HASZNÁLJATOK ILYEN CUCCOKAT!!!!!!!

Gyerekek minek foglalkoztok a ropi Norbi bácsival? Ez olyan mintha az Atkins fórum ellenségként lesné és figyelné Norbikát,ő csak egy jó üzlet ember aki kihasználta az alkalmat,megjelent a pufiból lett ropi vhs-en!Fogyjatok véres verejtékkel,csak müzlit egyetek müzlivel.Tornázzatok napi 2-3 órát.Ennek adjunk egy amerikás nevet: Up date ennek bedől a magyar ember. Ő MEGSZENVEDETT AMIÉRT ILYEN ROPI! SZENVEDJ TE IS AZ UP DATE-EL! Szóval szóra sem érdemes ezzel foglalkozni szerintem!

Szívemből szóltál kedves Flo!!
Igazad van jó üzlet ember. Abba például bele gondoltatok már hány ilyen norbi és fitt man menne tönkre ha elismernék atkinsnak igaza van??? Nem is beszélve a műzli és kenyérgyárakról.
Viszont a henteseknek jó buli lenne:))))

A Norbi-témához azért szólnék hozzá, mert tizeniksz éve ismerem. Nem nagy haver, de tizeniksz éve elmesélte nekem, hogy az ? álma rávenni az embereket arra, hogy sportoljanak, és figyeljenek a testükre, és ne legyenek már olyan kövérek. Ahhoz lépest egész jól összehozta... Persze, minden média a reklámokból él, ?t is kell valakinek szponzorálni... Az update nekem is furi, meg hogy mennyi mindent nem tud a cukorról, vitaminokról, stb. Szerintem az egésznek a mozgás a lényege. Ha vmivel behülyítenek, hogy "ezt edd, ett?l fogyni fogsz", és mindenképp edzel mellette, akkor úgyis lemegy pár kiló. Norbi jó gyerek, csak a sok szponzorával összeférhetetlen az Atkins, ezért még csak el sem olvasta...

A mozgásra buzdítása tényleg jó (bár részemről nagyon unszinpatikus, nagyon pénzhajhászónak tartom). Az Upgrade programja, mit mikor ehetünk, nem igazán átgondolt szerintem. Többszörösen végig böngésztem, amit a honlapján lehet találni, számomra nem egyértelmű. Egy példa...danon joghurtok ehető hol délig, hol 3-ig, viszont az aszaltszilvás estig. Hol itt a logika?

Lehetne ezen is vitatkozni, de az érintettel:-)))
Az Atkinst követem, nekem jó, csak szerettem volna kombinálni az annyira magasztalt update étrend mit-mikor részével.

Rengeteg kérdés merül fel bennem, mikor valamilyen ételt elkészítek, hogy jól csinálom, jó az amit beleteszek...stb. Ezért jó, hogy itt van ez az oldal. Köszönet nektek is, hogy újság kiadásán fáradoztok, ezzel is segítve bennünket.

Egyszer tornáztam csak a Norbi kazettájára, de az még valami régi változat volt. Szal régebbi kiadás.
Hát nem gyengén káromkodtam Norbival tv-n keresztül, nagyon ideges voltam, hogy olyan gyorsan csinált mindent hogy követni sem tudtam :(
Erre nagy nehezen kinyögtem a kazettát...másnap meg olyan szintű izomlázam volt, hogy menni sem tudtam.

Nem rossz a tornája, csak azt utáltam, hogy már kb. 500-dik felülést csinálom, és azt mondja:
utolsó 8....
erre megcsinálom, aztán kinyögi:
na még 8

any...d
:)))))

Amikor olvastam a hozzászólásodat muszáj volt hangosan felröhögnöm, mert velem ugyanez történt (Norbi-Földön, vízen,levegőben). Plusz lesérült a jobb lábam, sántikáltam. Majd a balra is elkezdtem sántítani, mert a jobb miatt azt erőltettem meg.:)))

:))))
hasonló tapasztalatok, nekem a Kikiépzés dvd VOLT
meg. kb kétszer tornáztam rá. becseréltem egy Béres Alexandrára, sokkal jobb. Meg a nő is szimpibb. ráadásul Norbi testalkata sem nagyon motivált. Ezt még a gyerkőc is csinálja, a vádligyakorlatot, meg a hasprést -2 évesen- megzabálom!!!

Az az igazság, hogy én még mindig Norbira tornázom.Van Duci1+2 kazim, meg boxos aerobic.A Duci2 nekem nagyon bevállt a popsira+combra.Aboxos is jó.1x megvettem a Réka kaziját igényes nőknek, na ttól kaptam én is idegbajt.Az aztán tényleg úgy mozog,mint 1 őrült!Többször megbottlott a kazin, vagyis egyensúlyát vesztette.Múltkor belefutottam a műsorukba.És mit látok??? Rékuci fél lábon áll, a másikat emelgeti, mindaddig amíg majdnem elesik, aztán hátramegy és rátámaszkodik a Katinkára.Kell ez??A kazettát másnap visszavittem, mondtam, hogy használhatatlan ami rajta van, és szó nélkül visszavették. Egyébként biztos, hogy Norbi nem akar rosszat, jó az ha valaki mozgásra bíztatja a népet! A múltkor viszont a Jakupcsek műsorában azt mondta, hogy nem hiszi, hogy a mozgástól fogynak az emberek.Mondjuk nem tudta bővebben kifejteni.A fórumában megszólalók között is van olyan aki azt mondja, hogy a mozgás csak arra jó, hogy a keringés meginduljon.

Mi itt ebben a kis közösségben sokkal többre visszük egymást segítve szép csöndesen:-))))
Elmondjátok (én még passzív vagyok ezen a téren:-))ötleteiteket, tapasztalataitokat, okulunk a hibákból, alkalmazzuk a jó dolgokat.

Most gondoljátok el mi pénzt keresne más ezzel.))

Sziasztok!
Én is probáltam a norbis fogyokurát.Hát ahogy olvastam is valoban az első hónap egy rémálom volt,mert egy kg-t nem fogytam,pedig még tornáztam is mellette.Aztán gondoltam egyett és abbahagytam a tornát, na onnantól megindult minden.több mint 20kgt fogytam de sajnos fél év alatt a felét visszaszedtem:(olyan fogyokúrás programot keresek ami tartos.Ezért gondolkodok az atkins-diétán.Új vagyok itt,ezért kikérném a véleményeteket.

Szia!
Nyugodtan vágj bele!
Viszont egy valamit elárulok: ez nem fogyókúra, hanem táplálkozási mód. Először én is azt hittem na majd most fogyok...de ugye ha visszatérsz a normális étkezéshez jönnek vissza a kilók..
Szóval ez egy szemlélet.
Olvasd el a fázisokat, és mielőtt nekilátsz érdemes egy vérképet csináltatni.
Ha elindulsz az úton, sok sikert, további kérdéseidet pedig nyugodtan tedd fel, bárki szívesen válaszol.

Persze a legfontosabb. 1. sport 2.atkins...és nem 1. atkins 2.sport.
Ez a leghatékonyabb azt hiszem :)

Igen,evvel teljesen egyetértek, változtatni kell az életmódon.Én kb már eg yév nem egyek csokit és kenyeret,és ennek ellenére elkeseritő hogy visszament a fele..
Mielött belevágok valamibe ugye ugy az igazi ha mindent tudsz az adott programról,minden jót és rosszat.
Mi a vélemény a kevés szénhidrát okozta veseelégetelenségről?
A másik nálam meg a sport..ez nekem egy rossz omen..sportolástol hizok ugyanis,nemtudom miért,feltehetően az izmok,de tul gyorsan alakulnak ki,és a zsir is marad,ugyanis a mérőszalag egyre többet mutatott...

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára