Receptek: 
Hozzávalók: 
(6 adag) A húshoz 1:1 arányban 1 kg sertés és csirkehús darabolva, chili, 2 hagyma, fokhagyma, petrezselyem, koriander. A szószhoz 1 dl túró, 0,5 dl tejföl, só, bors, fokhagyma, pirospaprika, chili.
Elkészítés: 

A húst fűszerezd csípősre (bors, pirospaprika, chili stb.) és kevés zsiradékon finoman süsd át, majd tedd külön. A hús zsírjában süsd meg a finomra vágott hagymát, fokhagymát és a fűszereket, majd tedd vissza a húst is, és kicsit süsd össze velük.

Szósz: Keverd össze a túrót és a tejfölt, adj hozzá sót, borsot, fokhagymát, pirospaprikát és chilit, higítsd kevés vízzel.

Nettó CH: 
Az egész receptben: 27 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára