Atkins Pizza (Egy szelet tartalma 3 gramm)

Alap: Vékonyra kloffolt tetszőleges típusú hússzeleteket fektessünk egy pizza tepsi aljára. Fűszerezzük sóval vagy szósszal. Süssük kb. 10 percig. Ha lyukak keletkeznek, akkor tömjük be őket hússal és süssük még tovább.
Szósz: 4,5 dl paradicsom szószt keverjünk össze oregánóval, bazsalikummal, fokhagyma- és vöröshagyma porral.
Feltét: 3 csésze vegyes sajt (pl. mozzarella, cheddar), fél csésze darabol hagyma, fél csésze zöldpaprika.
A megsült alapra rétegenként háromszor teszünk szószt és feltétet, felülre sajtot. Addig kell sütni, amíg a sajt kicsit meg nem barnul. Szeleteld 8 felé.

fórum: 

hozzászólások

Szolgálati közlemény: Sikeresen elszállt a fél gépem, így ezúton kérek minden kedves látogatót, aki receptet küldött az oldalon keresztül a szerkesztőségbe, hogy tegye meg ismételten, mert nagyon szeretném őket közkinccsé tenni. Elnézést kérek, és köszi, aki újraküldi!

Na, itt van:
tzatziki: 1 kg uborka durvára reszelve, lesózni, kinyomkodni (alaposan, különben bepisil - anya diktál). Szósz: 2-3 gerezd fokhagyma pépesítve, ehhez egy kisebb fél citrom leve, 2 dl kefír, 3 dl tejföl. A tejföl helyett még jobb a mascarpone. Bele 1 csokor kapor vékony levelei nagyon finomra vágva. Kapor feltétlenül kell bele :))) Lehet utánasózni, pár csepp édesítőt tenni bele. Ha szereti vki, apróra vágott magozott olajbogyóval lehet dúsítani, de még vágott dióval is isteni..

Salátaöntet: 2 dl kefir, 1 ek majonéz, 1 ek mustár, kevéske édesítő (eredetileg 1 ek méz), csipet só. Ez a trutyi, ezt lehet cifrázni snidlinggel, kaporral, kaliforniai paprikával, a miénkben lilahagyma volt finomra vágva, anya mondja, hogy reszelve nem jó, írjam ide. (1 kisebb fele elég ehhez a mennyiséghez).

Na, csak ideért! :)

Csajszik és Skacok!

Tud valaki valamilyen egyszerű pácot sertéshúshoz? A már készen kapható villámpácokon kívül.

Csak azért kérdezem mert emlékszem valami mustáros félére. Ez nagyon bejött nekem annó, de aki csinálta mostanság már nem elérhető... :-(

Ha tud valaki valami szupert, egyszerűt, gyorsat, de a legjobb, ha mindezek együttesét, akkor dobja fel ide.

Nagyköszi! :-)

UI: a Tzatziki máris elnyerte a tetszésem :-)) Pusszancs érte! :-))

Szia Fawkesgirl!

Szerintem, ha szárnyal a fantáziád, akkor bármit el tudsz érni a pác ügyében!
Mondjuk: Mustár, valami fini fűszerkeverék, rengeteg van a hipermarkettekben, de a delikát is megteszi! Mehet bele még egy csöppnyi oliva olaj, vagy kevés olvasztott vaj. Ha nagyon töménynek látod kicsi vízzel felhigíthatod! Nekem bevállt! Apróra vágott hagymóca is mehet bele, de nagyon minimális!
Én kotyvasztani szoktam, ami éppen az eszembe jut!

Sok sikert, hatalmas fantáziát!!!

Szia Amyw!

Kösszencs. Bár tudom, hogy fantázia kérdése, de soha életemben (anyu sem) csináltam pácot házilag. Pedig mindenki ezt mondja, hogy valahogy csak úgy össze-vissza beleszór mindent és akkor máris kész. De miből mennyit? Amennyi jól esik... :-))

Mindenesetre majdcsak kotyvasztok valamit.

Kösszencs:
Linda

Na, azért az adagokkal figyelni!! Mondjuk egy idő után szerintem a szemed hozzászokik, hogy miből mennyit érdemes beletenni!!! :-)))

Kezdetben írogasd, és saccold be, hogy szerinted mennyire lehet bármilyen fűszertől is erős, vagy gyenge a keverék.
Én minden féle vackot össze szoktam vásárolni, ami füszerkeverék! Imádom az illatát és jó dolgok szoktak kisülni belőle! Még van amikor a grill pipihez kevés joghurtot is keverek, vagy majonézt! Hangulat kérdése!!! :-))
Próbálkozz és ne add fel!
Hidd el meg fogja érni!! Fantasztikus tud lenni tőlük a kaja!!!!! :-)))

Sertéshúsnál lehetőleg házi pácot használj , alapban fokhagyma (por), bors (keverék a legjobb), de ne, vagy csak nagyon kicsit sózd, mert a fűszerek megízesítik annyira, hogy nem kell sózni.
Nyomjál rá citromot is, az roncsolja a hús rostjait, így jobban felveszi a fűszereket.
Ehhez tehetsz mustárt is, de azt célszerű sütés előtt lemosni a húsról, mert megég. Pici olajat is adjál hozzá a páchoz, a sütést is könnyíti.
Nagyon jó még a mézes-borsos pác is, csakhát a ch-k...

Ja! Azért a házi pácot javaslom, mert a bolti pácok sósak, nitritesek, tele vannak Na-glutamáttal, és baromi sós tud lenni a hús miután megsütötted.
Van egy Nahrin nevű svájci fűszercsalád, elég húzós az ára (25 dkg? bors 4500 ft) de olyan íze, aromája van, hogy az besz@rás, és fele kell csak a szokásos mennyiségnek. Nekem egy ilyen doboz egy évig tartott, és 4-ünkre főztem belőle.
Van még algás tengeri só ( tele jóddal!!), fokhagyma por, spec zöldségkeverék húsokhoz, mártáshoz, leveshez, én ezt a négyet használom, de van még más is.
Boltban nem árulják, MLM-es cucc, telefonálsz és kihozzák. Pesten két nő árulja, valahol megvan a számuk.

Eper, Hoxa!

Nem sikerül a sajtchips, amit a legutóbbi talin ettünk. Vettem lapkasajtot, kicsomagoltam a külön fóliából, kettévágtam, visszacsomagoltam, benyomtam a mikróba 1 percre, 750 W-on. Nem akar olyan szép puffadt lenni, mint a múltkori. Toasty a márkája, amit vettem, fémfóliás külseje van. Olyan állaga lett, mintha a fürdőhabot hirtelen valaki kővé varázsolta volna, lyukacsos az egész. Ha kisebb hőfokra teszem v. rövidebb időre, akkor csak megolvad, ha nagyobbra, szétég. Így is finom, de az öcsém őrületbe kerget a talin evett sajtchipsről szóló ábrándjaival. SEGÍTSETEK! Hogy menjek így nyaralni, folyton a fülemet fogja rágni a rögeszméjével!

ma este isteni vacsit csináltam !

tegnap az ebéd marhaprökölt volt, ubisalival.
a pöcsiből maradt egy jó adag. ma sütöttem négy sós atkinses (szójatejpor, tejszín, tojás) palacisntát. a pörköltbe tettem egy kanálnyi tejfölt, kis tejszínt. összeturmixoltam. ezzel a trutyméákkal megtöltöttem a palcsikat. sütő edénybe raktam. tetejére rátettem a maardék tejfölt, és össze sütöttem. nyami, nyami a húsos palacsinta :)))))

sütöttem két édes palacisntát ha már. és most a töltelék ez volt (lesz még máskor is :))): egy kanálnyi margarinra ráolvasztottam a mikróba, bele egy teáskanál kakaópor, és két csipetnyi kókusz, illetve polisweet. hmmmmmmmm, ilyen jót régen ettem

Van egy ősrégi receptem, amit most hétvégén felfrissítettem, és láttam, hogy végül is egy keveset mindenki ehet belőle hús mellé, bár keveset nem lehet belőle csinálni. Olyasmi, mint a lecsó, de mégsem.

TEJFÖLÖS SÜLT PAPRIKA

Hozzávalók:
• kg 2 kiló paprika, teljesen mindegy, hogy szép nagyok és drágák, vagy csoffattabbak, mindkettő oks, csak pénztárca kérdése.
• sok szalonna
• 2 nagy fej hagyma
• kb 1 evőkanál pirospaprika
• 1 nagy pohár tejföl, de ha nem elég leveses, akkor még egy fél nagy pohár
• 2-3 közepes paradicsom.
• só

A paprikát megmosom és lecsóhoz kozckázom, vagy darabolom, ki hogy szereti én kb 1,5 * 1,5 cm kocka / rombusz és miegymás alakzatokra szoktam vágni, ahogy esik.
Szalonna, mennyiségét, minőségét tekíntve ki hogy szereti. Lehet húsos is, mondjuk egy 20 cm szélesből úgy 3 únyi vastag darabot felszeletelni és vékony csíkra vágni, osztán nagyobb lábasba tenni és zsírjára sütni, amíg sül, addig a hagymát szálasra vágni (félbe és csíkokra). Ha megvan a szalonna, mehet bele a hagyma. Üvegesre párolni, majd a pirospaprika és a feldarabolt paprika, aztán apró kockára vágni a paradicsomot és beleszórni azt is. Sózni ízlés szerint, nálam kb 1 evőkanál (így sokank hangzik, de nem az).
Addig sütni addíg, amíg a paprika már nem kemény és elveszíti a színét, tehát megpuhult.
Levenni a tűzről és hozzákeverni a tejfölt. Ezt az adagot is ízlés szerint lehet növelni.

Színesebbé lehet tenni, ha a paprikák között van színes azaz piros is. Nagyon fini, dehát ugye az elsősök nem ehetnek belőle sokat, azaz kajánként 1 bögrényit, azaz még kevesebbet. De azért nagyon fini.
Mi sült hússal vagy sült virslivel szoktuk enni (már Atkinsezés közben).

Na jó étvágyat hozzá!

Linda

Az én jól bevált omlettem:
1/ Ahány tojás, annyi evőkanál tejszín vagy VÍZ, ezt jól felverem, ízesítem sóval, borssal.
2/ Vajat hevítek egy serpenyőben, beleöntöm a tojást. Közben sajtot reszelek.
3/ Amikor már nem folyékony a tojás, az egyik felére rászólom a sajtot (meg esetleg felvágottat), ráhajtom a másik felét és KÉSZ.

Nekem ez mindig bejön. Általában 2 tojásból csinálom egy nagy serpenyőben.

Pulyka fonatok

Pulykamellet vékony, hosszu csikokra vagtam,mindegyik szeletre raraktam bacon-szalonnat,harmasaval befontam, es
egy-egy fel fogpiszkaloval megtuztem a vegeit,osszekevertem mustart,
zuzott fokhagymat, sot borsot oliva olajat (meg otlet szeruen barmi
mas fuszert) Ebbe beleforgadtam a copfokat, majd olivat ontok ra es
letakarva a hutobe teszem legalabb egy napra ebben a pacban.Suteskor jenaiba teszem,es egy kicsi vizet ontok ala,majd alufoliaval letakarom.A sules vege fele leveszem rola az alufoliat,es rapiritok egy picit.

Baconos csirkemell

Bacon szalonnacsikokkal kibelelunk egy jenait, a csirkemellet vekony szeletekre vagjuk, ezt rafektetjuk a baconre, megszorjuk orolt borssal es soval, majd reszelt sajtot szorunk ra. Ezt addig retegezzuk amig tart a csirkemell. Raontunk egy pohar tejfolt, vagy tejszint es a tetejet ismetelten bacon szalonnaval takarjuk be. Letakarjuk a jenait alufoliaval es berakjuk a sutobe, a vege fele leszedjuk az alufoliat es rapiritunk, hogy a szalonna csikok kicsit megpiruljanak

Sult pulyka vagy csirkecomb

Hozzávalók: 2 db pulykacomb (alsó vagy felso is lehet), 2 kanál olaj,
só, bors, piros arany, kevés víz.
A combokat sózzuk, borsozzuk, piros arannyal és olajjal megkenjük.
Mérsékelt sütoben letakarva sütjük.

Brokkoli sali:
kell 1 nyers! brokkolifej falásnyi darabokra szétszedegetve
4 szelet bacon apró pörccé sütve
majonéz, vörösborecet, pár csepp édesítő, bors
fél marék mag:fenyő, tök, szezám, aki már eszik ilyeneket
Brokkolik leöntve öntettel, megszórva pörccel és a magokkal.....totál variálható mindennel, és naggyon fincsi!

Sziasztok!

Tudna nekem valaki valamilyen ötletet adni, hogy hogyan lehet ízletesen elkészíteni a cukkinit? A grillezett változat nem volt rossz, de egyhamar tuti nem csinálok megint! Szóval valamilyen gyors és egyszerü receptre lenne szükségem!

Elöre is köszönöm :-)))))))))))))

Cukkínis pulykatekercs

Hozzávalók négy személyre:
1 kb. 20-25 cm hosszú zsenge cukkíni
4 szelet pulykamell
8 szelet bacon (szeletelt)
4 szelet fústölt-főtt tarja
1 dl tejföl
1 dl savanykás fehérbor
zsír, vegeta

Elkészítés:
A cukkínit megmossuk, végeit levágjuk, és 8 vékony (2-3 mm) szeletet vágunk a közepéből. Ezeket vékonyan megszórjuk vegetával, a megmaradt darabokat félretesszük.
A pulykamell szeleteket óvatosan kiverjük (úgy "intézzük", hogy hosszúkás alakúak legyenek) és megszórjuk vegetával.
Két bacon szeletet lefektetünk szorosan egymás mellé, ráhelyezzük a húst és arra a két cukkíniszeletet, majd rátesszük a tarját. Óvatosan, nem túl lazán feltekerjük és átszúrjuk hústűvel, hogy a tekercs ne tudjon szétnyílni sütéskor.
Az elkészített tekercseket bőven kizsírozott tűzálló edénybe tesszük, aláöntjük a fehérbort, és közepesen forró sütőben, lefedve sütjük 20 percig. Ezután fedél nélkül sütjük további 30 percig, arra ügyelve, hogy mindig legyen alatta kis víz vagy húslé, ami egyrészt puhít, másrészt megakadályozza, hogy a tekercsek alsó fele keményre süljön.
Tálaláskor kevés tejföllel meglocsoljuk, krumplipürével, tört krumplival, rizibizivel, párolt zöldséggel körítjük.
Igen könnyű nyári étel, ami ráadásul elképesztően finom is. Bármilyen saláta, savanyúság illik hozzá, de legjobb uborkasalátával.

Nem egyszerű, de marha jól hangzik! :-)

Sziasztok! A gulyásleves a következő.: hagymát megfonnyasztjuk olivaolajon, ha már félig fonnyadt, hozzá adjuk a felszeletelt?karika, vagy kocka) répát(fehér és sárgaa) ezzel még fonnyasztjuk a hagymát. utána pirospaprika, rá a hús( marha, sertés) sózzuk, hagyjuk hogy levet engedjen. tehát jo kis pö9rköltet csinálunk. ha már majdnem jo a hus, beletesszük a kockára vágott krumplit és felengedjük vizzel. puhára főzzük. A köménymagot nem szabad belőle kifelejteni. lehet egy pici babérlevél is bele, és aki csipősen szereti az csipőspaprikát. a krumpli kivételével lehet enni, és laktató. a család is eheti. sajna nem tudom a ch értékét, de nagyon finom.

Tegnapi alkotásom: Rakott karfiol másképp

Tepsibe:
alulra sűlt fűszeres darált husi
rá főtt karfiol rózsák
ráöntve: tojás+kefir+szójatejpor(kevés)+fűszer
tetejére: sajt

Annyiban különbözött az eddigiektől, hogy a szójatejpor jól egyben tartotta, nem lapátolni kellett, mint az eredeti receptben lévőt, hanem szépen meg lehetett fogni a szeleteket. Finom lett :)

Hoxa

Én a múlt héten a főzeléket is szójatejporral és tejszínnel habartam be, a család észre sem vette a "turpisságot", és én is ehettem. Arra kell csak vigyázni, hogy lehetőleg ne krumplit vagy borsót főzzek. Én pl. a karalébét nagyon szeretem.

Most ebédelek és nagyon finomat sikerült összerittyenteni.
Rakott karfiolka, főtt karfiolt elterítünk a jénaiban 1 főtt tojást rákarikázunk, és mivel itt a melóhelyen körözöttel töltött paradicsompaprika van nálam, azt szeltem rá, majd a tetejére 4-5 bacon szelet és a mikróban átsütve. Nyam-nyam, nem számoltam a ch-át de szerintem elfogadható van benne.

Sziasztok! Ha valakinek sós ehetnéke van, és már ehet szójetejporos dolgokat, annak ajánlom a következőt (amit tegnap találtam ki):
Túrós-sajtos pogácsa:
3-4 ek szójatejpor
1/4 kg túró
1 ek tejföl

kicsi sütőpor
reszelt sajt (annyi, hogx jobban összeálljon a tészta)
Ha túl ragadós, akkor még egy kis szójatejpor.

Összekeverni, de lehetőleg NE kézzel, mert ráragad. Ezt be a hűtőbe kb 1 órára, de, ha valaki siet, akkor a fagyasztóba is teheti 1/4 órára. Ezután kicsit kiszójatjporozom a tepsit. Pogácsaszaggatóval nem igazán lehet szaggatni, úgyhogy inkább úgy csináltam, hogy 1-1 kis adagot kivettem, és kicsi golyócskákat gyúrtam belőlük, és kicsit meglapogattam, hogy pogácsa formájú legyen. Előmelegített sütőben megsütöttem. Amikor majdnem kész volt, reszelt sajtot tettem a tetejére. Ebből lett kb. 25 db. És nagyon finom volt :))) Remélem, másnak is ízleni fog!

MAJONÉZ (LowCarbos) :-))

Sok lesz belőle:
* 2 tojás sárgája
* 2 evőkanál diabetikus mustár (kis üvegben a
Tescoban lehet kapni, kimondottan szénhidrát
szegény... de azért van benne rendesen még
így is)
* bors (én csak úgy megszórom)
* só (evvel is megszórom)
* édesítő (folyékony Süssina - kb 3 lötyi)
* 1-2 teáskanál citromlé

Ezeket elkevered robot géppel, majd 5, 5 dl olajat (ezt ízlés szerint. Lehet hidegen sajtolt is, vagy oliva. Persze ezektől is függ az íze. Én hagyományos -tudom, hogy nem jó- napraforgó olajat szoktam használni Vénusz néven fut) belecsúrgatok, miközben keverem magas fordulat számon a robot géppel. Egésszen vékony sugárban kell folyatni bele, mert különben kicsapódik és nem lesz egyre világosabb és sűrűbb. Akkor jó, ha olyan puha vaj sűrűségű. Ez lehet, hogy csak több olajjal, vagy éppen kevesebbel éred el.

Majd mehet bele kb 1 nagy pohárnyi tejföl. Lehetőleg zsíros fajta. Aztán jön a kóstolgatás! :-))) Itt lehet ízlés szerint ízesíteni, ki hogy szereti.

Hát én így csinálom a majonézt házilag :-)))
Remélem nektek is bejön!

Linda

Juj, atya-gatya, isteni finomat eszek.
Volt nálam:
csemege karaj (sonka)
trapi sajt
tejföl

Egy jénai aljára kentem kicsi tejfölt, rá sonkaszelet, rá sajt szelet, megkenve vékonyan tejföllel. Rá sonkaszelet, arra sajtszelet (és mivel sajna a sonka csak eddig tartott ezzel vége is, de ha lett volna még, akkor tovább építettem volna a "tortámat").
Ezt bedobtam a mikróba 650 W-on 2x3 percre.
Egyszerűen mennyei finom. Épp most dörgölöm be az arcomba friss paprikával.
Mmmmm...

Megint megcsináltam a sült sonkát, csak most nem volt tejfölöm, ezért a rétegek közé paprika került.
Így is nagyon jó, csak így a sajt ropogósra sült, míg a tejföl a múltkor nem engedte kiszáradni és fincsi olvadt sajt lett belőle.
Azt hiszem undorig fogom enni ezt is, mint a virslit.
:)))

ebi:

Brokkolis-sonkas csirkemell

40 dkg csikemell szeletek
50 dkg brokkoli
15 dkg sajt
2-3 dl tejszin
6-8 szelet gepsonka
so, bors es izles szerint fuszerek

A brokkolit rozsaira szedjuk, egy jenait kivajazunk es a brokkolival beteritjuk az aljat. A hust izles szerint fuszerezzuk es egymas melle rafektetjuk a brokkolira, majd a husra a sonka szeleteket. A tejszint raontjuk a sonkara, a tetejere raszorjuk a reszelt sajtot es lefedjuk alufoliaval a jenait. Ezutan kb 30-40 percig paroljuk az alufolia alatt, majd alufolia nelkul egy kicsit megpiritjuk a tetejet.

Tegnap megvettem a receptes Atkins-könyvet. Nagyon ígéretesnek tűnő receptek vannak benne, plussz egy összefoglaló a diétáról. Ha valakinek bevállt belőle valami írja meg. Egyébként szerintem minden könyvesboltban kapható. Ára: 1999 Ft

Üdv Mindenkinek!
Kezdő "atkinses " vagyok,igyekszem új recepteket szerezni.
Arra gondoltam ma, miért ne találnék a régi magyar konyhaművészetből is ideillő recepteket.
Ígyaztán TOJÁSLEVEST készítettem.
Kis fej vöröshagymát olajon megdinsztelek,pirospaprikával megszórom, felöntöm kb 2 l vízzel. Ezután fűszerekem: kömény, bors, babérlevél, vegeta, kis szerecsendió, só. 10 percig főzöm. Mikor forr, 4 tojás felverek, belecsorgatom és kész. 5-6 tányér lesz belőle.

Sziasztok!

Tejfölös-sajtos husika:

Egy tepsit, vagy jénait kiolajazunk, majd beleteszünk csíkokra vágott csirkemellfilét, aztán felkarikázott hagymát (el is hagyható) rá kockára vágott paradicsomot és paprikát, majd a tetejére öntünk tejfölt, amihez elözöleg egy kevés mustárt tettünk. Sütöben megsütjük, s mielött kész lenne, a tetejére szórunk reszelt füstölt sajtot és szép pirosra sütjük, majd tálaljuk :-)))

Nagyon finom :-)

Sziasztok!
Tegnap csináltam szederlekvárt (szedret már a második szakaszban is ehetünk néha). Csak édesítőszerrel és egy kis tartósítóval. Belenyaltam, és nagyon finom lett. Ha valakit érdekel leírom részletesen. Csak a szeder ch-ja van benne!

Tojásleves más verzióban
Hagyma és szalonna együtt dinsztelve, én sokszor csak füstölt kenyérszalonnát használok, majd pirospaprikával pörkölni, kb 1 liter vízzel felönteni, babérlevél (gazdagon) , bors, leveskocka, jól összefőzni, bele egy doboz tejföl, és a végén a (feltört) tojásokat óvatosan merőkanálból belefordítani. (ezt hívják buggyantottnak?)

Nagyon finom salátát sikerult gyártanom. Kenonek készult, inkább saláta lett. Íme:
Sajtos hússaláta (esetleg húsos sajtsaláta?)
Hozzávalók:
Tatármártás (magam készítettem), fustolthús, reszelt fustolt és natúr eidami saj (szerintem a trappista is jó vagy bármilyen) 4-5 kemény tojás, uborka, kevés hagyma.
A hozzávalókat durva reszelon lereszeljuk, osszekeverjuk, néhány óra osszeérés után ízesíthetjuk sóval esetleg más fúszerrel.
Magamnak csináltam, de a családom elette elolem! Hát ilyet!!!

Nem tudom, valaki írt-e már pizza receptet. Én kutyultam egyet, ugyanis a párom és a Csibefalatom pizzát süttettek velem.
Szóval az Atkins változat:
10 dkg szójatejpor, 1 dl langyos vízben felfuttatva 2 dkg élesztő (1/2 kávéskanál cukor - azt olvastam az élesztő ezt elhasználja...), kevés étolaj, só.
Ezt jól összegyúrni, keleszteni.
Nem sok, így a kapcsos tortaformám alját kiolajoztam, és belenyomkodtam a tésztát.
Pizzaszósz: 2 kávéskanál sűrített paradicsom, kevés étolaj, só, pizzafűszer.
Ezzel megkentem a tésztát, rászórtam egy kis felcsíkozott sonkát, szeletelt kolbiszt, gombát, reszelt sajtot.
Megszórtam még a tetejét pizzafűszerrel, és be a sütőbe.
Akkor vettem ki, amikor a széle elkezdett barnulni.
A tészta nem olyan mint az eredeti, de szerintem ehető! Kicsit omlósabb...
Ha jól számoltam, az egész kb. 16 g ch.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára