Kedvesek,
nem tudna valaki megdobni néhány infóval erről a tornáról? Túl messze vagyok az első magyar könyvesbolttól, ami utamba kerülhetne, és nagyon szívesen elkezdeném ezt a tornát, ha lenne néhány infóm a gyakorlatokról. Régen olvastam a könyvet, és nagyont tetszett, és már nem tudom, hová tegyem a mozgásigényemet...
Holly

fórum: 

hozzászólások

sziasztok!
hátha valakit érdekel: Tesco áruházakban most lehet kapni az akciós dvd-k között callanetics dvd-ket. volt vagy 3 fajta (alapprogram, valami super változat, illetve még valamilyen amire nem emlékszem). 1 dvd 990 Ft. Vettem egy alapprogramot, állítólag azon a régen megjelent kék könyv gyakorlatait mutatják be. Tegnap kipróbáltam, nem tudom hogy mennyire hatásos, mindenesetre tetszett, hogy nem lógott a nyelvem a gyakorlatok végén, mégis mintha átmozgatott volna...

szia!
én a fogarasi úti tescoban vettem, de gondolom máshol is van.
elég jó a dvd abból a szempontból, hogy részletesen magyarázza a néni, hogy mikor mire kell figyelni, és hogyan tartsd magad hogy jó legyen a gyakorlat. mutatja azt is, hogy hogyan tudod könnyíteni vagy nehezíteni a gyakorlatot. 990 forintot megér:)))

Emagdi !

Megnyugtatlak, nagyon hatásos a callanetics. Szerintem az egyik leghatásosabb dolog. Nekem kissé unalmas, de én egy ámokfutó sajtkukac :)) vagyok. Meglásd, két hónap múlva magadra sem fogsz ismerni. Megváltozik a tartásod, tónusosabbak lesznek az izmaid. De legalább 3szor csináld végig hetente !

Azt hiszem, én is megszerzem a könyvet. Még sosem próbáltam. Ettől lehet fogyni is (tudom, h nem kardio mozgás, de elvileg pl. a hullahopp sem az, mégis tök jól lement tőle a pocakom), vagy inkább feszesít? Egyiket sem bánnám. Elkezdhetem egyedül is szerintetek?

Sziasztok Callanetics-lányok! :)
csodálatraméltó a kitartásotok!és nagyon tetszik amiket a fórumon írtok!
én 27 éves vagyok, nem nádszálvékony és nem is molett (158 cm - 51 kg), inkább átlagos az alakom. már többször belekezdtem a callaneticsbe, és csalódottan abba is hagytam. a leghosszab idő 1 hónap volt, ami után nem láttam sok eredményét, de most megint nekikezdtem.
szerintetek ez a torna karcsúsítja tényleg a lábszárat is? (a könyv szerint igen, de erről még nem olvastam a fórumon, csak, hogy a derekat és a csipőt formálja)
régen sokkal vékonyabbak voltak a lábaim, és szeretném olyanra "visszatornázni", szerintetek ezen segít a callanetics?
várom válaszaitok!

Sziasztok Callanetics-lányok!
Nagyon csodálom a kitartásotokat, és nagyon tetszik, amiket itt írtok!
én már párszor nekikezdtem a callaneticsnek, de mindig csalódottan hagytam abba, a leghosszabb időszak egy hónap volt, ami után alig láttam eredményét.
158 cm vagyok, és 50-51 kg, szóval nem nádszálvékony, meg nem is molett. most újra elkezdtem, valószínűleg régebben nem csináltam helyesen minden gyakorlatot.
eddig csak arról olvastam, hogy a derekat és a csípőt lehet ezzel eredményesen formálni, pedig a könyv szerint a láb is karcsúbb lesz.
arra lennék kíváncsi, hogy a lábszárat mennyire karcsúsítja ez a torna. milyen tapasztalataitok vannak?
nekem régebben sokkal vékonyabbak voltak a lábaim, szeretném azokat is kicsit "visszatornázni".
Nagyon köszönöm válaszaitok!

vasárnap - 11:57

Szia Zsófi!

Úgy látom, másoknak nincs ötletük...

Én ezt találtam:
Callanetics – has-, és lábformáló gyakorlatok
http://dietakucko.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=130&Itemid=54

Az oldal közepén kezdődnek a lábgyakorlatok...
Fényképek is vannak hozzá...

Ilyesmire gondoltál?

péntek - 14:33

Callanetics

Szerintem fussál mert az sokkal célzottabban kezeli a lábat és az egész testet is megmozgatja, javítja a vérkeringést, erősít, fogyaszt stb. Szóval minden sport alapja. Bár biztosan nem erre számítottál. De attól még lehet egy jó és persze nem túlbonyolított megoldás. Üdv carbon

csütörtök - 11:26

Új cikk a lábformálásról

A legtöbben azokat a testrészeinket szeretjük edzeni, amelyek már eleve fittek és erősek, és sajnáljuk az időt azokra a területekre, amiken igazán dolgozni kéne. Mivel a nők többsége deréktól lefelé küzd problémákkal, a lábak formálása túl könnyen esik a nem-szeretem kategóriába.

http://lowcarb.hu/cikkek/fitness/a.formas.labak.titka

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára