SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!
kérlek segítsetek nekem megtalálni a megoldást egy égető problémámra: hogyan fogyhatnék le a napi-mindennapi - 15-16 óra talponállás mellett?
sport eleve kizárva...és az sem lenne túl egészséges,ha morcos lennék,mert azt meg a vendégeim nem díjjaznák...
kb 10 kg-tól kellene megszabadulnom...gyorsan...
a szénhidrátot teljesen nem tudom elhagyni,mert ugye az energia kell..így is hulla vagyok estére...
ja,és elég ritkán jut időm rendes-főtt-kaját falatozgatni...előre sem tudom elkészíteni,mert minden nap dolgozom...szóval probléma az van elég...
VAN MEGOLDÁS???
SEGÍTSETEK!!!!

fórum: 

hozzászólások

Szia!

Jól van, akkor csak így tovább!:)))

A 90 naposat nem próbáltam, bár régen testkontrollal fogytam, nekem az SBD jobban tetszett és hát be is vált, de anyukám 90 napossal fogyott le szépen, viszont azóta visszaszedett belőle és azt látom, hogy már nem bírja azt betartani, szerintem ott több nélkülözés van a gyümölcsnap miatt, semmi más miatt. Én azt nem bírnám!:))

Ajaj, kezdek éhes lenni... na jó, nincs mese, no kaja! Mindjárt csinálok magamnak egy teát... húú de jó lesz :-(

én a gyümit nagyon szeretem, mondhatni élek-halok érte, szóval nekem nem gáz a gyüminap... max ha az hétvégére esik, mert akkor ált. családi ebéd van.

ok zytacicus, ha aktuális lesz kb. egy fél év múlva, akkor majd szólj, lehet, hogy újra belevágok.... csak először ennek legyen már vége :-)

reggelire néha be-becsúszik egy egy hármas-vagy kettes,de akkor kínosan ügyelek arra,hogy még véletlenül se egyek a nap folyamán több kettest,csak és kizárólag egyest...egyébb esetben délután háromig,ha tudom,hogy nagyon sokáig leszünk,akkor eszem kettest,de abból sem a durvákat,hanem mondjuk gyümit,zöldséget...narancsot,sárgarépát,ilyesmiket..
édességigényemet kimeríti az Algida light jégkrém...ennyi.Mielőtt nekiállok valamit megenni,mindíg megnézem,hogy mi a kódja...de most nem esik nehezemre betartani a dolgokat...ha valami kettes,inkább félreteszem,és másnap reggeli helyett eszem meg..sok hús és egyes zöldség-gyümi szerepel az étlapomon...ennyi

Jó, küldj léci, vagy tudod mit, beülök egy céges sutóba, és leugrom!:))) Hú de jó lenne, ha ennyire szabad lennék és megtehetném......bár pénteken nincs góré......
Na! Milyena terem????
Nekem nem mozog lefelé, összeségében rámrakódott 1 kiló (mióta lefogytam) és most összesen 2,5 kilót akarok leadni, de nem tudom már mit tegyek. Ha ennél kevesebbet eszem, lehet, hogy meghalok!:)))))

A terem nem rossz,bár még nem biztos,hogy oda fogok járni,mert van egy csomó hülye szabály,amihez nem biztos,hogy igazodni akarok...de hallottam egy másik tippet,lehet,hogy ma megnézem hogy milyen...szóval még homogén a dolog..pedig már jól esne egy kicsi mozgás...:))
Az utóbbi két napban bűnöztem...de csak fele annyit,mint egyébként tettem volna...gondolom az idő miatt van...és hogy miket bűnöztem? hát,megittam a pasimmal közösben egy bögre forrócsokit,ettem zacskós meleg levest-extra csípőset,ettem délután szőlőt...szóval ilyenek...tudom hogy nem kellett volna,és most duplán vissza is fogom magam..:)
akkor pénteken jössz???

A szabályok: be kell jelentkezni,mielőtt mész,tehát így már eleve necces nekem a dolog,és még az sem tetszik nekem,hogy nem lehetek ott önálló...vannak különbféle programok,pl zsírégető-cardio tekeréssel,vagy van súlyuzós edzés,vagy van xy edzés,tehát nem csinálhatom kedvemre,amit szeretnék...annak aki még soha nem járt edzőterembe lehet,hogy jó ez a módszer,de nekem a 3-4 év "gyakorlatommal"ez kicsit így furi...szóval nagyjából ennyi a problémám...több szabadságot szeretnék...

Helló!

Nem kaptál el egy vírust véletlenül?
Mire gyanakszol, mi okozza?
Szerintem azonnal egyél főtt krumplit, ropikát, kekszet, sok teát, üres levest! Muszály diétáznod! Ja és vegyél be széntablettát is!
Nekem is volt párszor valami vírusos gyomorrontásom fogyi alatt, én krumplin éltem, de4 ilyenkor ez muszály, ne félj, nem hízol meg tőle!

Ha ideges lennék,biztos,hogy nemcsak hasmenésem lenne,hanem fájna a gyomrom is...de nem fáj,mondom,amúgy rendben vagyok...csak miután eszem...az gyorsan távozik is...
Várok még egy kicsit,hátha rendbejövök...mondjuk a hétvégéig...ha meg nem javulok,akkor majd hétfőn elmegyek dokihoz...
lehet,hogy csak tisztul a

Lehet, hogy tejérzékeny lettél? Ilyemire gondoltam, mert akkor jön ki minden. Menj el és nézesd ezt meg dokival!!!!
Én bele halnék, ha nem ihatnék tejet. Szójatejet viszont ihatsz, ha laktóz érzékeny vagy. Azért nézesd meg, hátha, csak átmeneti gond!

Jaj, ha ilyen kedvesen invitálsz.....Na, megnézem mikor menjek, jó?
Az nagyon szuper, ha észreveszik ám, mert akkor már sok lement! Azért mérd meg magad, az még több erőt ad, ha látod, hány kiló minuszban vagy!
Amúgy jól megy a diéta? Hányszor eszel egy nap és miket?

Szia drága!
Hát,ezeket eszem:
reggelire marad a szénhidrát,mert kell...:( teljes kiőlésű pékáru,vaj,felvágottal...aztán ebédig semmi,vagy egy cappuccino,ebédre menü,ami van...megpróbálok norbisat választani,ha nem megy,akkor összedobok magamnak valamit...mondjuk padlizsánt mikrozok sajttal..aztán jöhet egy cappuccino(ha nem is bírja a gyomrom,akkor is),aztán estig semmi,vagy ha nagyon nassolnék,akkor eszem egy falat csokit(egy hónapig ettem egy kis rittersportot),vagy bedobok egy norbirudat...este meg mindenképpen puffasztott valamit nasizom,külön nem vacsizom,mert nincs rá idő,meg nem is vagyok mindíg éhes...
nagyjából ennyi...eddig sok gyümit ettem..mindig kód szerint,de most nem kívánom,de ezzel szinte egyidőben elmúlt a délutáni csokiéhségem is...csak ritkán nyúlok édesség után..
Most már nem nehéz betartani a diétát...mindíg felírom,ha valami új egyest eszem,és gyűjtögetem őket,hogyha este éhes leszek mégis,akkor azok közül választok...
teljesen jól érzem magam,de a konditerembe még mindíg nem jutottam el...talán a jövő héten...most a természet szólt közbe...:((

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára