Hozzávalók: 
Félkemény szeletelt sajt, pl. Cheddar, Colby, Swiss stb. (Nem ajánlott a puha sajtok használata, pl. Mozzarella, Feta, Brie.)
Elkészítés: 

Melegíts fel egy teflon tepsit közepes hőfokra. Szórd rá a felszeletelt sajtokat vékony rétegben. Itt jön a titok: pár percig hagyd így. Ne ijedj meg, kezdetben buborékos lesz, aztán lyukak keletkeznek rajta. Amikor halvány barna, akkor óvatosan piszkáld meg a széleit, hogy meg tudd fordítani. A második oldal nagyon gyorsan megsül. Itasd fel a nedvességet egy tiszta papírtörlővel. Vágd a kívánt formákra, mielőtt túlságosan kihűlne.

Nettó CH: 
A sajt fajtájától és mennyiségétől függ

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára