Csajok írjatok tapasztalatokat erről a diétárol mert én sok jót hallottam róla.Két ismerősöm csinálja és 1hónap alat fogytak 10kg-ot

fórum: 

hozzászólások

Drága Viki!
Kitartok Veled. Én sajnos sosem tartok be szigorúan egy fogyókúrát sem, és mindig megmagyarázom, hogy miért fér bele. Itt is igyekszem az elveket betartani, a délutáni gyümi, ha üres agyomrod, elmegy a testkontroll elve alapján, vagy az aznapi fajtából valami. Én tavaly március óta fogyózom, 97-ről indultam, most 76 vagyok, így belefér időnként egy kis kilengés, inkább csináljam hosszú távon, de betarthatóan, mint szigorúan aztán zabálási roham jöjjön rám. Mára már megtanultam, hogy ha egy-egy nap dőzsölés van, mert vendégségbe megyek, vagy csak úgy rámjön, akkor másnap folytatom ahol abbahagytam. Eddig az eredmények igazolnak. Igyekszem a fogyókúrát a testem igényeihez is alakítani. Ma pl. este süti kellett volna enni, de én szalonnát kívántam (a testkontroll szerint a zsiradék semleges, mindenhez lehet enni). Így ettem fél karéj kenyeret szalonnával, hagymával ahogyan kell, de kb. annyit, mint egy szelet torta zsiradéka, és a tésztája. Utána 3 palacsinta ( ez lett volna a 2. süti). Remélem ma ennyivel befejezem. A mennyiségekről annyit, hogy olvastam, hogy az elején éhesebb az ember, amíg a szervezet rá nem áll, remélem később én sem eszek ekkora adagokat. Erről is az a véleményem, hogy inkább kicsit többet a megengedett kategóriából, mint teljesen mást. Hösiesen álltam vasárnap óta a családnak készített bolognai spagettit, ami a kedvencem, és egyik napra sem jó, mert a fehérje és a ch aránya közel azonos. Helyette ettem a gyümi nap végén egy kis sülthúst, paradicsommal, így legalább egynemű maradt a nap. Bár nem tisztán gyümölcs volt, de úgy is felfoghatom, hogy fehérje nap volt, ahol kimaradt az ebéd. Na mostmár látod, hogy bárki hasába lyukat beszélek, érvelni azt tudok. Azért remélem, hogy a mérleg továbbra is egyre kevesebbet mutat, ha nem akkor szigorítok, ha tudok. Azért is írom ilyen részletesen a naplót kajaügyileg, mert sokan csinálják ezt a fogyit, vétkeznek is, nem sok olyanról hallottam, aki szigorúan betartotta, így lehet látni, hogy mi fér bele, hogy azért fogyjon is az ember. Kitartást és könnyű betarthatóságot kívánok! Éva

Viki!
A lányom is Viki egyébként, így kedves számomra ez a név. Te hány kilót szeretnél leadni? Mivel a neved győzelmet jelent, remélem itt is győzelmet aratsz. A lányom tényleg sokszor arat győzelmet.
Na ma nagyon folyik belőlem a szó.
Visszatérve a fogyóra, ha valaki frissen kezdi, biztos könnyebb betartani a szabályokat, de nekem életmódszerűen kell, mert nem gyorsan akarok fogyni. Régen, amikor nem szaladt el velem ennyire a ló, 10-15 kilókat én is gyorsan adtam le, mindíg az volt az elvem, ha elég karcsúra és sokat fogyok, akkor utána 1-2 évig nyugodtan ehetek amit akarok, annyi idő alatt jött vissza. Most, hogy ilyen sok jött fel ( persze közben is próbálkoztam, csak valahogy nem volt erőm kitartani), ilyen hosszú időbe telt leadni, úgy érzem, most nem akarok újra visszahízni ( túl sok munka fekszik benne), 45 évesen már nagyon nehezen adtam le, az elért eredményt meg szeretném tartani, ezért próbálok úgy étkezni, hogy fogyjak is, de hosszú távon is bírjam. Amíg jönnek az eredmények nincs gond, az erőt ad, a stagnálást nem bírom. Most már befejezem mára, további sikereket!

Anita!
Jó nyaralást!

Kedves Éva!
Én eddig sikeresen betartottam mindent. Holnap a kedvencem lesz: Gyümi!!! :-)))
Sajnos nekem rengetegen kell leadnom, de ha sikerül, annak nagyon fogok örülni. Tavaly már sikerült leadnom összesen 16 kg-ot, de sajna elég gyorsan, és természetesen vissza is jött kamatostól...

Most a cél 20-25 kg. Kb. ennyit lehet leadni a 90 napossal, és akkor rendesen meg leszek magammal elégedve! Nagyon szeretném, ha sikerülne!!! Én is úgy gondolom, hogy csak életmódváltoztatással lehet megtartani az elért testsúlyt.
Ma ch nap volt. Olyan szépen elterveztem, hogy mit fogok enni, de volt egy hatalmas vitám Anyummal, és mivel a konyhában dolgozott, ezért csak egy kifli volt az ebéd.
Este a rádióba menet beugrottam a boltba, megettem öt kis pogit, egy fél magvas kiflit, és csoki helyett benyomtam vagy 4-et abból a lekváros-csokival leöntött izéből. Mi is a neve? Andante? Na, mindegy.

De legalább holnap ehetek egy csomó nektarint. :-))
Csütörtökön pedig mérlegelés. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz a mínusz? Nagyon remélem, hogy ezzel a diétával végre elérem a célom...

Az engem is érdekelne, hogy ezek szerint csak a 3. napon lehet husit enni?

Mondjuk, annyiból szimpatikusabb számomra a 90 naposnál, hogy itt kétszer van gyümi nap.
Én tegnap voltam túl az első gyümölcs napon, és nagyon tetszett! Komolyan! Ez volt eddig az első nap, amikor nem éreztem éhesnek magam, pedig ezen a napon ettem a legkevesebbett.

Éva!
Sajnálom, hogy nálad nem jött be ez a nap.

Nekem a keményítős nap a legnehezebb, akkor voltam a legéhesebb. Pedig rendesen ettem, nem is keveset (750g vegyes zöldségből /előrefagyasztott/ + 100g rizsből zöldséges rizs, ez kettéosztva ebédre és vacsira) Hiányzott a husi. És egyre több napon érzem, hogy milyen jól esne egy kis hús, ami azért érdekes, mert eddig sosem ettem sok húst.

Anita!
Valami van az e-maileddel, mert nem tudok rá küldeni semmit. Nincs egy másik?

Na, sziasztok!
Csak most értem ide.
Sajna nem sok infom van ezzel az étrenddel kapcsolatban, Zazutól szoktam kérdezgetni.
Mivel ismerem Béky László "felfogását" gondolom, hogy a natur dolgok mennek a legjobban.Olvastam a könyvét, és a tejtermékek közül a túrót ajánlja fogyasztásra.

Upsz.elnyomtam.Nos, a 3.nap.Engem a reggelire megevett 25 dkg túró annyira eltelit, hogy őrület.Nem is igazán kívánok ennei azon a napon, csak az anyagcsere gyorsítása miatt eszem ilyenkor délben húsikát.ezeket simán úgy fűszerezed ahogyan akarod. A natúr húst, úgy kell érteni, hogy ne egyél szalámikat, felvágottakat, vagyis feldolgozott húsikákat.De Atkins-papa könyvében is olvastam, hogy ezekben olyan sok egészségre ártalmas dolog van. Nos, mivel a sajtok is hasonlóképen készülnek, szerintem azokat muszály hanyagolni.

It vagyok nem tüntem el csak a nyaralásra készülődök.Most 1 hónapig nem fogok lenni mert nyaralni megyek.Mindenkinek kitartást kívánok.Én biztos bűnözni fogok ezért elhatároztam hogy szeptember 1-től elkezdem újra a 90 napos diétát és remélem a karácsonyfa alá már tök vékonyan fogom kibontani az ajándékaimat

Viki!
Olvastam az eredményedet, szép ! ! Mai nap eddig rendben, holnap felcserélem a napokat, mert baráti találkozóra megyek, ahol sós és édes ch dömping szokott lenni. Így holnap tartom a szénh. napot. Utána még nem tudom. Nem szeretnék hétvégén gyüminapot, nehéz a családdal betartani. Átteszem hétfőre. Kiváncsi leszek, hogy így is fogyok-e.

Sziasztok!

Amikor én csináltam a 90 napost, én sem ettem meg sosem a fehérje és keményítőnapon engedélyezett szelet kenyeret. Ha belegondoltok nem is nagyon van rá szükség, a husihoz tökéletesen elég a saláta, és a keményítőkhőz sem szükséges, főleg amikor rizst eszel vagy krumplit.
Egyébként centikben tényleg látványos az eredmény!

Éva!

Annyit gondolkodtam ezen a diétán. Mit csinálok vajon rosszul? Jó, tudom, telhetetlen vagyok, de akkor is!

Az egyik kolleganőm már csinálta ezt a diétát, és neki két hét alatt 6kg-ot sikerült vele fogynia, pedig SOKKAL de SOKKAL többet evet, mint én, és ráadásul nem is tartotta be teljesen a diétát, mert ch napon zöldséges pizzát csinált, de tett rá egy kevés sajtot is. És volt olyan is, hogy a keményítős napon evett zöldséges pizzát. Szóval nem is értem.
Én meg mindent fullra betartok, még sincs akkora eredményem.
Gondoltam arra is, hogy biztos a keményítős nappal van a gond, mert én akkor lecsós rizst eszem. Nem tudom.

Viki!
Akkor én is rosszul csinálom, mert nekem se ment le annyi, bár a szigorú nem betartással egyezek a kolleganőddel. Én arra fogom, hogy azért más, ha valaki úgy kezdi, hogy előtte már régen fogyózott. Hozzá van szokva a szevezete ahhoz, hogy kap bőven és nincs tartalékolásra állítva. Úgy nyilván ez cssökkentett bevitel. Én még kitartok, reménykedem, hogy ezzel haladni fogok, nagyon- nagyon sokan értek el eredményt ezzel a fogyival, van aki többet, van aki kevesebbet, de aki csinálja, az mind fogy. Szemezgettem én is a fogyikat, de villámot, draszikusat nem akarok, nem is lenne erőm most hozzá. Eddig a leadott 2.5 kilót nem is éreztem magamon, a ruháimon, de ma valahogy igen. Van amikor 2 kilót észre se veszel akár le vagy felmegy, van amikor ez a kettő ötnek tűnik. Így ez ma felvillanyozott, pedig ma nem lett kevesebb a súlyom. Mások is kérdezték, hogy megint fogytál? Nálam egy a fontos, ha minden héten lejjebb megy a súlyom, ha csak fél -1kiló, akkor van erőm kitartani. Abban reménykedem, hogy így lesz. Próbáld Te is sikernek elkönyvelni amit leadtál ! Éva

Éva!

Én is erre gondoltam, amit írtál. Mivel én előtte egy hétig csökkentett mennyiséget, és alacsony kcal-t fogyasztottam (csak zöldséget és salátát ettem), valószínű, hogy ez most többnek hat a szervezetem számára, és még meg kell szoknia. Reméljük! Adja az ég!

Képzeld el, írt a pasi sms-t, hogy kegyetlenül kíván... A gond csak az, hogy én is őt....

Megkérdezte, hogy eljöhetne-e vasárnap? Azt mondtam, majd meglátjuk...

Éva!

Ez azért ennél egy kicsit bonyolultabb.. :-(((
Tegnap ch napon rendesen adtam a lelkemnek. Nem hívott a mocsok! Este 8-ig vártam, de SEMMI. Aztán idegességemben benyomtan egy csomag chió vagy mittomén milyen fokhagymás piritóst. És egy kis sós kekszet. Aztán írtam neki egy sms-t, hogy ha már képtelen volt felhívni, akkor ne is vegye a fáradtságot, hogy holnap lejön, mert felesleges.
Tudod, ő a tipikus önző pasi, aki úgy gondolja, ha ő szabin van, akkor másnak is rá kell érni, de ha ő dolgozik, az természetes, hogy ő nem érhet rá. És különben is, mit képzelek én. Szóval, csak akkor tudunk találkozni, ha neki jó. Tehát, ha ő ráér, de nekem dolgom lenne, akkor én vagyok a bunkó, mert nem érek rá.

Azt hiszem, ha sikeresen akarom venni a diéta akadályait, akkor el kell mennem apácának.... Vagy végre egy normális pasit kellene kifognom....

Sajnálom, de legalább egészséges a hozzáállásod.
Én feladtam a 90 naposat, ezt nem nekem találták ki. Most visszatérek a Norbi diétához, azt legalább bírom hosszútávon. A lelkemnek is jót tesz, mert jóval több benne a választás. A nagyjából fehérjét tartalmazó diétától legalább nem vagyok állandan éhes. Ha pedig finomságot akarok, azt ehetem délelőtt. Most is csináltam madártejet édesítővel, nagyon fini volt. Ebédre még krumplit ettem salival, de 2 óra múlva már megint ehetnékem volt.

Drága Éva!

Én is nagyon vacilálok a dolgon. :-))) Holnap mérem magam, szóval, kíváncsi leszek... Azt hiszem, azon fog dőlni a dolog. :-)))
Nekem most fog megjönni. :-(( Nem merek sokat inni, mert ilyenkor visszatartja a szervezetem a vizet.
Nekem a Rubint Réka diétája tetszik, ami majdnem Norbi. Mindenesetre már nagyon várom, hogy legyen végre normális narancs, mert akkor nyomnék újra egy levelt. Ismered? Próbáltad már? Nekem nagyon bejött!

Nagyon jól érzem magam evvel a diétával.Nem fáj a fejem nem vagyok éhes és kiváncsiságból(pedig megigértem magamnak hogy csak gyümi nap után mérem magam)rá álltam a mérlegre és-2kg.Nagy öröm de nem bízom el magam .Én meglennék elégedve a heti 2kg-nak is

Ma gyümi napom van eszegetem is a fagyasztott gyümölcsöket.Holnap reggel mérekezés.Kiváncsi vagyok maradt e a 2kg- vagy fogytam még.Ha nem az se baj mert örülök ennek a -2kg-nak is

Túl vagyok a gyümi napon.A reggeli mérekezés:össz:-3kg.Nagyon boldog vagyok.A hosszú stagnálás után végre elindúltak a kg-ok.Próbáljátok meg ezt a diétát mindenkinek csak ajánlani tudom.Persze it se lehet agyonra zabálnia az embernek magát,és én eszt be is tartom.Na megyek dolgozni majd hétfőn jelentkezem

Jelentem újab-2kg.Így összesen a 8nap alat-5kg.Hát ezt a teljesÍtményt még az atkinsel se értem el,úgy hogy meg sem állok 90napig.Mégegyszer had mondjam el aki ezen a fogyin gondolkozik vágjatok bele mert megéri.Nekem is fentartásaim voltak de mostmár nem bántam meg hogy belevágtam

Szia Esztus én vagyok az élő példa arra hogy nem hogy híztam hanem8nap alat fogytam 5kg-ot.Nekem is fentartásaim voltak evvel a diétával kapcsolatba és nagyon sokáig gondolkodtam azon hogy el-e kezdjem ezt a diétát(bár ne gondolkodtam volna enyit)mert még az atkisel se értem el azt hogy 8nap alat fogyak 5kg-ot.Biztos ez a gyors fogyás elöb vagy utób lelassúl de már megérte az hogy enyit ilyen rövid idő alat lefogytam.Ha elolvasod a diétát akkor biztos megrettensz a sok szénhidráttól (én is így voltam ezzel)de az eredmény engem igazol.It sem lehet halálra zabálnia az embernek magát és nincs nasi.Én szigorúan betartom a délig gyümi evést és utána a 2szeri kajálást,s köztesen nem eszek semmit.Sőt este 6után már nem is eszek.Ha többet akarsz tudni erről a diétáról akkor menj rá a WWW.MINDMEGETTE.HU-RA és ott le van írva a diéta és sokfajta topikok vannak.Ja és az alkohólt ebbe a diétába se igazán ajálják.Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.Mindenkinek csak ajánli tudom ezt a 90napos diétát

Köszi! Elolvastam az oldalt amit ajánlottál, de még így se tiszta pár dolog. Keményítő napon lehet enni főzeléket? Lehet banán enni? A kenyeret meg lehet vajazni? Salátát miből csinálhatom? Nagyon fucsa lesz elkezdeni, mert azt ehetek amit eddig nem. Szerinted azt meg lehet csinálni hogy ettől lefogyok, aztán visszaállok az Atkinsre, hogy ne hízzak?

Ennek a diétának az a lényege hogy egy nap csak 1féle táplálékot vigyünk be a szervezetbe ezáltal nem terheljük meg a szervezetünket és az anyagcserénket.Ez a diéta nagyon hasonlít a Testkontrol diétáho.Erre én is nem rég jöttem rá .Régebben én is testkontroloztam és nagyon jó eredményeket értem el vele.Kérdéseidre válaszolva:gyümit csak délelöt ehetsz délután már nem ugyan is a gyümi ha magába eszed 1/2óra alat keresztül megy a szervezeteden és ha keményítőt vagy mást gyümivel együt eszed az a beledbe fog rohadni mert nem engedi továb.A szénhidrát vagy fehérje és egyéb szilárd táplálék 4 óra kell hogy átmenjen a szervezeteden persze ha jól konbinálod az élelmiszereket,ha nem 8 óra kel arra hogy megemésze.Salátát mindíg ehetsz mindenfélét és szénhidrát , fehérje,keményítő napon is.Ha othon csinálsz salátákat akkor cukor helyett rakjál bele kanderel édesítő port vagy csinálhatod úgy is hogy besózod a zöldséget és csak úgy megeszed tehát nem csinálsz hozzá saláta levet.Próbáld ki nagyon fini.Én úgy csinálom ezt a diétát hogy amit délben eszek azt eszem délután is.Így írja a diéta is de olvagatom a topikokat és ot sokan írják hogy uzsira másfélét esznek.Én szerintem nem helyes így ezért én maradok ennél.Kenyeret csak keményítő napon enged ugyan fehérje napra is ír egy szeletet de én ezt nem eszem meg soha. Nem szabad nassólni csak kizárólag egy nap 3-szor étkezni.Ha van még kérdésed írjál

Ja és keményítő napon lehet főzeléket enni csak nem szabad berántani és tejet sem szabad használni.A sűrítést úgy lehet megoldani hogy a zöldség amit főzöl abból kiveszel és lepaszírozod majd visszateszed .Vagy pedig ajáják az étkezési keményítőt amit vizzel elkeversz és hozzáöntöd a főzelékhez.Banánt cak gyümi napra ajál mert ez az az egy gyümi amit nehezebben emészt a szervezeted + az aszalt gyümik.Ezek 1óra alat emésztődnek meg a szervezetbe

Ne rágódj rajta kezd el 1hétre csináld meg és akkor kiderűl hogy bírod-e és hogy fogysz-e tőle.Én csak ajálani tudom mert nekem nagyon tetszik ez a diéta.Nekem is fentartásaim voltak,mert féltem atól hogy hízni fogok mert ugye az atkins tiltja a szénhidrátot és én már elég régi atkinsező vagyok és a 90 napos diétába elég sok szénhidrátot lehet eni.Azt hittem hogy hízni fogok ezért azt gondoltam kipróbálom 1hétre de a -5kg meg győzöt aról hogy végig csináljam ezt a diétát.Meg megmondom őszintén jön a tavasz a sok gyümi és zöldség és nekem már nagyon híányoznak ezek a gyümölcsök és hiányzot a krumpli a rizsa stb.Mer az igaz hogy az atkinsbe is lehet enni gyümit zöldséget de csak a második szakaszba,de aki nem fogyot már jó ideje az nem fog átmenni a 2szakaszba amikor az 1szakasz kajájától se mennek le a kg-ok.Voltam úgy hogy inkáb már nem ettem mert annyira undorottam a tojástól,virslitől,hústol stb mert ezek az ételek egy idő után nagyon tömények tudnak lenni.Nekem felüditő az hogy ehetek pl:krumplit.Mai menüm:Megfőzöm a krumplit vajon megpárolom a hagymát,fokhagymát és összekeverem majd kakukkfűvel sóval borsal ízesitem (már csurog a nyálam).Ezeket a kajákat nem lehet meguni mert annyiféle variáció van PL:multhéten paprikáskrumplit ettem persze nem raktam bele se kolbászt se semmit és még is olyan fini volt hogy legközeleb is azt eszem majd .Fűszerezésel nagyon finomá tudja az ember teni az egyszerű ételeket is.

Szia!

Én 75,7 kilóról kezdtem kb januártól,most 70 kiló vagyok.Mindez az atkinsnek köszönhetö,no meg a kitartásomnak:)))5 kiló nagyon szép,ha stabil,szerintem.Most jelen pillanatban stagnálós idöszakom van,s úgy gondoltam,hogy jön a tavasz az ezernyi színes ,illatos,szépséges és kívánatos gyümölcseivel,s bár mint írtad is ...lehet enni az atkins alatt is gyümit,de korántsem annyit,amennyit szeretnék.Így 90 nap erejére bevállalok egy próbát én is.Ha szabad csatkakoznék hozzád.
Ha vége,akkor újból atkins jöhet,ha még szükséges lesz.Szerintem lemegy az utolsó 10 kiló ezzel a módszerrel.Alaposan utána néztem a mindmegettén,s ma belevágtam.Figyelj csak.....az elsö nap atkins:)))))tehát eddig könnyen ment:)))
R:kv,majd egy óra múlva 1 hatalmas alma,lédús és édes.
E:sült husi+nyerskáposztasali+2 deci leveslé
V:u.a.lesz
Sport:fél óra ellipszistrainer.
Ha valami oknál fogva kellene pótlás,akkor 1 dobozka natúr joghurttom van a hütöben.Mint vésztartalék:)

Üdv

Szia Vali tökéletes az amit leírtál.Kölönben -6kg-nál tartok és ezt 9nap alat értem el.Még 1kg és ugyan amnyi leszek mint tavaly amikor lefogytam az atkinsal.Én végig csinálom a 90napost mert nagyon tetszik és nagyon élvezem.Tudom hogy ez a gyors fogyás meg fog állni és ebbe a diétába is lesznek olyan periódusok amikor stagnálni fogok de nekem az nagyon jó érzés hogy ehet gyümit salit rizsát kruplit

Szia!

Olyan jó,hogy valaki örül a másik embernek,ez megsokszorozza a jókedvet:)
Egyenlöre nincs gondom,még a 2.napnál járok,ami keményítös nap.
Kaja:R:kv....1 óra múlva 1 alma
E:zöldbabfözi.Mivel azt írja,hogy kenyeret is kellene enni,ezért kihagytam a kenyeret és pici liszttel habartam a fözit.Utánaérdeklödtem régóta 90 napozóknál,s azt mondták,jó így a fözelék.
V:valószínüleg ugyanaz,de lehet lecsó...
Inni:rengeteg zöldtea és borsmentatea.
Igen,jól fog jönni egy kicsit a tészta,holnapra azt tervezek.Már elöre nyalom a számat:))))
Eddig nekem is tetszik,bár nekem föleg a gyümi miatt,én jól elvoltam krumpli,tészt ,kenyér nélkül is.....a kenyeret ezentúl sem fogom megenni.
krumplit,tésztát én a ch napon fogm enni,de azt olvastam,hogy eredményesség miatt érdemes a ch napon nagyon odafigyelni mennyiségre is,mert amit vesztel súlyban,azt ezeken a napokon lehet a legjobban visszavenni.
6 kiló,ejha...nagyon ügyi vagy,gratula:)Remélem nekem is lemegy 10 kiló a végére.....

Szia!

Szép eredmény a 10 kiló!Föleg,ha tartod is.A párom szerint nem kellett volna váltanom az atkinsröl,mert neki lement 7 kiló(nekem 5).De muszáj volt kicsit mást is kipróbálni....mivel nagyon sokan dícsérik,...no meg a gyümi miatt:)
Esetleg ha van valami olyan dolog,amire rájöttél közben és hasznosnak gondolod,örülnék,ha megosztanád velünk.

Sziasztok!

Bige:az ellipszistrainer a sífutást imitálja,pedál van rajta,de nem kerékpár.ötvözi bicó,a futógép,és a sífutás elemeit.Nagyon ízületkímélö(a kardióedzések között ez a legkímélöbb az ízületekre)
Én sem voltam edzett,mikor elkezdtem,nem is tudtam rajta csak 5 percet mocorogni,de aztán a jó zene és az akarat miatt sikerült fél órára feltornáznom magam.Ma megpróbálok kicsit többet,bár ez a fél óra is olyan,hogy a víz simán parakokban folyik rajtam.
Egy baja van,mint az összes kardióedzéseknek,uncsi egy idö után......éppen ezért most nyüstölöm a páromat,hogy hadd kapjak görkorit(még nem tudok korizni,így elég fura ötletnek tartja)-föleg,hogy itt a tavasz,az esömentes napokon lehetne korizni.meg változatosság gyanánt is.

Üdv

Örülök hogy nem vagyok egyedűl evvel a diétával.Nekem a szombaton gyümi napom volt és elég nehéz volt megállni hogy ne egyek a sajtal sonkával töltöt husiból de megálltam mivel egész nap a kertbe kapáltam.Ma keményítő napom van és borsós rizst fogok enni salival .Ha van kérdésem természetesen élek a felajánlásodal és kérdezni fogok.Most példáúl eszembe is jutot.Szerinted fehérje napon lehet enni székelykáposztát persze kenyér és rizs nélkül?

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára