Hozzávalók: 
(4 adag) 2 pár filézett pulykamell, 5 tojás, 10 dkg gomba, 4 csík bacon, 2 dl tejszín, 10 dkg parajpüré, 5 dkg reszelt sajt.
Elkészítés: 

A pulykamell szeleteket oszd 4 részre, verd ki vékonyra, sózd be. A tojásból és a gombából készíts rántottát. Töltsd meg vele a pulykamell szeleteket, göngyöld fel, és mindegyik göngyöleget tekerd körbe 1 vékony csík bacon szalonnával. Tedd őket egymás mellé kivajazott jénaiba. A paraj pürét melegítsd fel, ízesítsd ízlés szerint, és tedd a göngyölegek mellé. Öntsd le a tejszínnel, szórd meg reszelt sajttal, és közepes hőfokon, alufólia alatt süsd kb. fél órát. Aztán vedd le az alufóliát, és további 20-30 perc alatt süsd készre, pirosra.

Nettó CH: 
1 adagban: 3,4 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára